Jakob Andersson

Jakob Andersson

Jakob Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Jakob Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Jakob Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 41 omdömen med ett betyg på 4.8. Jakob Andersson har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

41 omdömen om Jakob Andersson

Sedan starten hos Reco 2023
Johan H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jakob Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna

Proffsigt bemötande från början till slut! Mycket tillmötesgående

Emma V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jakob Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Huskvarna

Vi ställde frågor som mäklaren inte kunde svara på, tog reda på information och återkom samma dag. Professionell. Påläst om bostaden. Inlyssnande. Återkopplade kontinuerligt. Vid köpet/kontraktskrivning går mäklaren noga igenom alla paragrafer och lämnar tid till frågor. Förklarar vad paragrafer betyder. Mån om både säljare och köpare.

Pontus H
Jönköping - Söder

Snabba svar och mycket bra på sitt jobb!

Damir M
Huskvarna - Söder

Från första mötet på visningen kändes det rätt, hjälpsam, duktig och kunnig. Alltid nåbar och flexibel. Vi är mycket nöjda med Jakobs bemötande. Tack.

Svar från Jakob Andersson

Tack för din rekommendation, Damir. Gratulerar till köpet!

Robin U
Torpa

Vi sålde vår lägenhet via Jakob, mycket duktig och väldigt engagerad från start till mål. Rekommenderas verkligen!

Svar från Jakob Andersson

Tack för ditt omdöme och grattis till en fin försäljning!

Oscar P
Vättersnäs

Väldigt trevlig och förklarar hela processen väldigt bra för förstagångsköpare. Vill det bästa för båda parterna. supernöjd!

Svar från Jakob Andersson

Tack för din rekommendation och gratulerar till köpet av er nya lägenhet!

Shatha A
Vättersnäs

Vi sålde våra lägenhet via Jakob, han är väldigt trevlig, hjälpsam och kunnig. Det var fårsta försäljning för oss och Jakob svarade på alla våra frågor, hans telefon var öppet för oss hela tiden och han gjörde sitt bäst för att vi känner oss trygga. Vi rekommenderar Jakob starkt. Ahmad & Shatha

Svar från Jakob Andersson

Tack för din rekommendation och för ert förtroende!

Benjamin K
Ekhagen

Bra kommunikation från första visningen fram tills påskriften av lägenheten. En mäklare med transparent kommunikation, snabba återkopplingar och bra bemötande! I helhet mycket bra!

Svar från Jakob Andersson

Tack för din rekommendation och grattis återigen till ett fint köp!

Kerstin K
Ekhagen

Mycket nöjd med Jacob. Alltid vänlig och hjälpsam. Både sålt och köpt. Kan varmt rekommendera honom. Kerstin

Svar från Jakob Andersson

Tack för din rekommendation Kerstin, det har varit en ära att hjälpa dig i både köp- och säljprocessen.

Per-Ivan M
Strandängen

Proffsig, engagerad, påläst, hjälpsam och trevlig. Mäklaren levde klart upp till våra förväntningar.

Svar från Jakob Andersson

Tack för er rekommendation och grattis till köpet av er nya lägenhet!