Blev jättebra bemötta av Helene på visningen samt att man kände att hon är ärlig och hjälpsam. Rekommenderar henne starkt.
Heléne Gometz
Heléne Gometz är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
.Heléne Gometz har varit registrerad mäklare sedan 2006-02. Heléne Gometz har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Heléne Gometz har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
31 omdömen om Heléne Gometz
Lugnt och proffesionellt intryck. Väldigt tillmötesgående.
Väldigt trevligt och bra bemötande. Lätt kontaktbar och bra tillgänglighet, såg till att lägenhetsköpet blev en smidig process och höll mig välinformerad under processens gång.
Hon är engagerad,lyhörd och trevlig.
Kunnig, effektiv och trygg i sin roll som mäklare men ändå lätt att förstå och prata med.
Väldigt trevligt bemötande. Tog god tid på sig för alla mina frågor. Gav tips och idéer.
Fantastisk, kunnig och otroligt hjälpsam!
Heléne har varit lyhörd för mina önskemål och behov hela vägen. Lugn och stabil vilket har varit skönt att veta genom hela processen. Kan varmt rekommendera henne.
Karin, tack för den responsen. Jag känner att vi har haft och har ett fint samarbete och jag önskar dig all lycka till i ditt nya boendet framöver.
Väldigt bra.
Heléne var trevlig och mycket engagerad Även om läget på marknaden vid den tiden inte var det bästa så gjorde de ett bra jobb
Tack Tommy, Ja en tuff tid men ett fint samarbete. Lycka till med allt!