Jenny Blomgren

Jenny Blomgren

Jenny Blomgren är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Mölndal

Jenny Blomgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-07. Jenny Blomgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Blomgren har haft 12 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

30 omdömen om Jenny Blomgren

Sedan starten hos Reco 2023
Dick C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Skicklig, vänlig och tålmodig!

Vijitha Menon V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Jenny was simply wonderful, reliable and understanding. She have helped us and given right advices throughout the selling process. Always promptly answered calls and messages, keeping us informed about every development. Highly appreciate her dedication.

Gabriella G
Mölndal

Jenny har varit en helt fantastisk mäklare. Hon har bemött oss på ett professionellt och trevligt sätt, varit väldigt hjälpsam vid vårt första köp av lägenhet. Vi har varit på flertalet visningar och träffat diverse mäklare - Jenny var klart bäst utav samtliga.

Alexander G
Mölndal

Vi blev jättebra bemötta av Jenny som alltid svarade tydligt och snabbt. Hon hjälpte oss hela vägen och fick sålt våran lägenhet utan några som helst problem!

Hanna Å
Mölndal

Vi har väldigt god erfarenhet av Jenny, hon var alltid lätt att få tag på, bolla idéer med och löste vår försäljning snabbt! Kan varmt rekommendera ☺️

Arvid R
Mölndal

Jenny gjorde ett rakt igenom fantastiskt jobb när vi köpte vår första lägenhet. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar mm. Hela processen kändes säker och väldigt enkel, tack vare Jennys professionella och effektiva arbetssätt

Carl H
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Kanonbra, känns seriöst! Respektfullt och hela tiden närvarande. Mäklarens jobb är ju för säljaren och inte köparen, men öppenheten fanns där! Finns alltid nya saker att lära, som skillnad mellan LAN, Router och Fiber ;)

Maria A
Sålde sitt hus med hjälp av Jenny Blomgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Lindome

Är mycket nöjd. Trevligt bemötande, respektfull och kunnig. Är lätt att få kontakt med och svarar snabbt på frågor . Inget att klaga på 😊

Julia S
Mölndal

Har bara gott att säga om Jenny. Väldigt professionell och hade svar på alla våra frågor.

Gabriella Y
Mölndal

Sålde vår lgh med Jenny och rekommenderas varmt! Tydlig och rak kommunikation. Flexibel och tillgänglig! Tack för allt Jenny! 🌹