Vi vill varmt rekommendera Nima! Han har varit otroligt professionell och hjälpsam under hela försäljningsprocessen, trots att vi befann oss utomlands. Nima skötte allt med stor noggrannhet och kommunikation, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen. En fantastisk säljare som verkligen går det lilla extra för sina kunder. Tack för allt ditt hårda arbete, Nima!
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Mölndal! Här i Mölndal i Göteborgstrakten kan du hitta ett boende nära storstadsliv men omgivet av fina omgivningar som slott och skogar. Vi fastighetsmäklare på kontoret känner till området mycket väl och kan erbjuda dig en tjänst som är skräddarsydd efter dina behov och dina önskemål....
1091 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Mölndal
Sedan starten hos Reco 2016
Skicklig, vänlig och tålmodig!
Jenny was simply wonderful, reliable and understanding. She have helped us and given right advices throughout the selling process. Always promptly answered calls and messages, keeping us informed about every development. Highly appreciate her dedication.
Min uppfattning är att Nima bryr sig om båda köpare och säljare. Han är driven och tydlig kring detaljer och alternativ inom processen. Det som jag tycker är bäst med Nima, är hans effektivitet och att han verkligen jobbar med aktiv matchning.
När du visade lägenheten var det jättetrevligt. Och jag är glad att jag fick lägenheten och att handpenningen blev förskjuten till måndag/tisdag.
Strålande insats från första möte till avslutad affär. Proffsig, tydlig, flexibel, kunnig och levererade över förväntan , fick sålt min lägenhet inom 2 veckor, det förväntade jag mig inte, så kan inte annat än hylla Nimas insats och kan varmt rekommendera honom för framtida uppdrag.
Snabb affär, tillmötegående och flexibel. Tydlighet vid kontraktsskrivning. Vänlig
Snabbt och bra bemötande. Var till väldigt stor hjälp med frågor som vi hade då vi köpte vår första bostadsrätt.
Trevligt bemötande! Lugn, tydlig och flexibel i säljsituationen, som innebar många frågor och förtydliganden.
Vi anlitade Nima Mohammadi som mäklare för försäljningen av vår lägenhet, och han har överträffat alla våra förväntningar. Nima har varit exceptionellt punktlig och noggrann genom hela processen och höll oss informerade om varje steg, trots att vi befann oss utomlands. Hans engagemang och ihärdighet i att hitta rätt köpare var tydligt, och tack vare honom är vi mycket nöjda med försäljningen. Stort tack till dig, Nima, och vi önskar dig fortsatt framgång i din karriär. /Shakeela Moussazehi
Blev jättebra bemötta av Helene på visningen samt att man kände att hon är ärlig och hjälpsam. Rekommenderar henne starkt.
Första mötet var mycket bra, Nima beskrev tydligt vad som är annorlunda med SvenskFast och hur de jobbar med aktiv matchning och har flera spekulanter åt visa bostaden för. Ingen Hemnet behövs då det var då man verkade desperat och inte fick det beloppet man vill uppnå. Så fort det blev dags att sälja var det dock "ni måste ut på hemnet så fort som möjligt" som gällde. Även svårt att få ett tydligt svar angående strategi, rekommenderades att lägga ut för mycket lägre än tänkta säljpris, med förklaring att fler skulle komma...
Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Jag är glad att vi kunde nå ett riktigt starkt slutpris för din bostad – ett av de högsta i området på senare tid. För att klargöra: i alla våra samtal har jag försökt tydligt förmedla att bostaden kunde ligga kvar i aktiv matchning, just eftersom ni inte köpt något nytt ännu. Mitt mål var att undvika en för tidig publicering på Hemnet och därigenom maximera slutpriset när tiden var rätt. Angående utgångspriset förslog jag en nivå som är i linje med vad som har...
Anders var behjälplig när vi behövde honom! Bra och kompetent.
Jag tycker att Nima Mohammadi på Svensk Fastighetsförmedling i Mölndal gör ett bra jobb. Han är hjälpsam och lätt att prata med, vilket har gjort processen smidigare för oss.. Jag uppskattar hans engagemang i affären.
Lugnt och proffesionellt intryck. Väldigt tillmötesgående.
Väldigt trevligt och bra bemötande. Lätt kontaktbar och bra tillgänglighet, såg till att lägenhetsköpet blev en smidig process och höll mig välinformerad under processens gång.
Påläst och kunnig om objektet. Tillgänglig för frågor utan att kännas påflugen.
Hon är engagerad,lyhörd och trevlig.
Kunnig, effektiv och trygg i sin roll som mäklare men ändå lätt att förstå och prata med.
Jenny har varit en helt fantastisk mäklare. Hon har bemött oss på ett professionellt och trevligt sätt, varit väldigt hjälpsam vid vårt första köp av lägenhet. Vi har varit på flertalet visningar och träffat diverse mäklare - Jenny var klart bäst utav samtliga.
Väldigt trevlig och hjälpsam under all faser
Vi blev jättebra bemötta av Jenny som alltid svarade tydligt och snabbt. Hon hjälpte oss hela vägen och fick sålt våran lägenhet utan några som helst problem!
En jätte trevlig tjej - lätt att få tag på o bra på återkoppling!
Vi har väldigt god erfarenhet av Jenny, hon var alltid lätt att få tag på, bolla idéer med och löste vår försäljning snabbt! Kan varmt rekommendera ☺️
Jenny gjorde ett rakt igenom fantastiskt jobb när vi köpte vår första lägenhet. Hon fanns alltid tillgänglig för frågor och funderingar mm. Hela processen kändes säker och väldigt enkel, tack vare Jennys professionella och effektiva arbetssätt
Jag är mycket nöjd med Sofia som mäklare. Hon är väldigt positiv, glad, inkännande och trevlig i sitt bemötande. Hon återkopplade snabbt och på ett bra sätt och svarade väldigt snabbt när jag ville få kontakt med henne. Hon hade förmågan att se och förmedla husets positiva sidor och en realistisk syn på dess värde. Hon hade genomgående en positiv inställning till försäljningen trots att processen var utdragen. Jag är mycket nöjd och skulle varmt rekommendera henne till andra säljare.
Kanonbra, känns seriöst! Respektfullt och hela tiden närvarande. Mäklarens jobb är ju för säljaren och inte köparen, men öppenheten fanns där! Finns alltid nya saker att lära, som skillnad mellan LAN, Router och Fiber ;)
Är mycket nöjd. Trevligt bemötande, respektfull och kunnig. Är lätt att få kontakt med och svarar snabbt på frågor . Inget att klaga på 😊
Nima bemötte oss på ett varmt och professionellt sätt från första stund. Han var mycket välkomnande och skapade en atmosfär där vi kände oss trygga och hörda genom hela processen. Han tog sig alltid tid att svara på våra frågor, inte bara utförligt utan också med ett genuint engagemang, vilket gjorde att vi kände oss väl informerade, förstådda och säkra i varje steg. Hans snabbhet och tydlighet i kommunikationen var särskilt uppskattad. Det som utmärkte Nima var hans omtanke för alla parter. Han var noga med att både...
Nima är en väldigt trevlig och professionell mäklare. Vi hittade lägenheten och bokade en visning men det visade sig att vi inte hade bekräftat tiden. När vi väl kom fram till lägenheten så ringde vi till Nima, och han gick med på att ge oss en visning även om det inte var i hans schema. Han har hållit oss informerade under hela processen och svarat på alla frågor som vi haft.
Nima har gjort ett grymt jobb med försäljningen utav min bostad. Närvarande under hela processen och fick till en snabb försäljning!
Har bara gott att säga om Jenny. Väldigt professionell och hade svar på alla våra frågor.
Sålde vår lgh med Jenny och rekommenderas varmt! Tydlig och rak kommunikation. Flexibel och tillgänglig! Tack för allt Jenny! 🌹
Jenny är fylld av energi, har alltid ett leende på läpparna och arbetar alltid med ett stort personligt engagemang. Hon är altid tillgänglig och lyhörd vilken gör att man känner sig trygg genom hela processen.
Hon var trevlig och hjälpsam.
Trevlig och informativ mäklare! Smidig affär!
Hjälpsamt och trevligt bemötande
Jenny är mycket lätt att prata med i en stressig situation som min husförsäljning blev.
Sofia gjorde ett bra jobb med försäljningen
Jenny är seriös och hjälpsam. Hon öppen, trevlig och ger ett tillitsfullt intryck. Om hon inte har svaret på en fråga så kollar hon upp det och återkommer snabbt.
Väl bemött på visning och kommunicera väl. Dock hade nog inte hela säljarens förväntning kring tillträde helt förankrats. Tillmötesgående god ton höll han.
Jag hade hoppats på en bättre upplevelse med denna mäklare. Trots att han var övertygad om att kunna sälja huset för en viss summa, nådde försäljningen tyvärr inte ens upp till utgångspriset. Även om kommunikationen och bemötandet i övrigt var bra, brast det vid några tillfällen då mäklaren inte hörde av sig som utlovat med viktig information. Sammanfattningsvis var jag delvis nöjd, men det fanns utrymme för förbättring.
It was my first time buying a property in Swedish market and finding a person who I can trust to walk me step by step through all processes and being there as support to find the best opportunities I could have , Jenny was patience and passionate. Thank you Jenny for all efforts. Panti
Nima är en energisk och trevlig mäklare. Med hjälp av Nima så lyckades jag hitta en fantastisk bostad för ett rimligt pris.
Super! Väldigt tillmötesgående och snabb återkoppling. Allt har funkat toppen hittills!
Proffsigt och vänligt bemötande. Allt sköttes enkelt och med klar tydlighet i kommunikationen.
Jenny upplevde jag som väldigt lungn, lyssnande och professionell med mycket fakta och erfarenhet. Väldigt bra på att återkoppla under hela processen. Kan bara starkt rekommendera både köpare och säljare.
Väldigt trevlig, alltid tillgänglig när frågor uppkommer, väldigt kunnig och det känns väldigt tryggt att köpa en lägenhet då detta skötts väldigt proffsigt.
Ett jättetrevligt och bra bemötande. Vi fick professionell hjälp från start till slut. Rekommenderar verkligen honom.