Aila är en trevlig och professionell mäklare som vi är mycket nöjda med! Vi har haft fin kontakt under hela försäljningsperioden och hon är snabb på att återkoppla efter varje visning. Rekommenderas varmt!
Aila Brunnberg
Aila Brunnberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Aila Brunnberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Aila Brunnberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 83 omdömen med ett betyg på 4.7. Aila Brunnberg har haft 27 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
83 omdömen om Aila Brunnberg
Jag är otroligt nöjd med Aila och kan varmt rekommendera henne! Hon är flexibel, alltid tillgänglig och genuint trevlig. Det märks tydligt att Aila strävar efter att både köpare och säljare ska bli nöjda, vilket gör hela processen smidig och trygg. Hon har även en förmåga att tänka utanför boxen, vilket visade sig vara avgörande för att lyckas få igenom affären. Hennes engagemang och vilja att göra det lilla extra är verkligen imponerande. Aila är en mäklare som överträffar förväntningarna – jag ger henne högsta betyg!
Aila gjorde ett riktigt bra jobb, Hon är professionell, engagerad och höll mig uppdaterad under hela processen. Jag uppskattade hennes tålamod och förmåga att navigera en tuff marknad.
Väldigt trevlig, tillmötesgående och kunnig. Fick god hjälp under hela processen.
Bra bemötande, snabb, proffsig och upplevdes kompetent. Mån om att möta vårt behov, uthållig och pålitlig.
Aila inger förtroende och ”brinner” verkligen för sitt arbete som mäklare!
Proffsigt, trevligt och väldigt omhändertagande! Aila är mycket noggrann och man känner sig väldigt trygg i en så pass viktig affär med henne. Stort tack och mina varmaste rekommendationer!
Aila är trevlig, professionell och snabb. Hon tar verkligen hand om dig på alla möjliga sätt. Varma rekommendationer.
Trevlig bemötande och hjälpsam vid visningen och samtalen efter.