Mycket erfaren, trevlig och återkoppla alltid om man har funderingar eller frågor.
Daniel Wiberg
Daniel Wiberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Daniel Wiberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Daniel Wiberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-04 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Wiberg har haft 9 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
10 omdömen om Daniel Wiberg
Trevlig, tydlig, lugn och metodisk mäklare som på ett mycket bra vis följer överenskommen försäljningsplan och kommunicerar utmärkt. Bra och stabil partner i försäljningsprocessen.
Min första affär och gick jättebra. Daniel är öppen och jag känner trygg och säker med Daniel.
Daniel var tydlig i hur han ville marknadsföra bostaden men var även mottaglig för önskemål från mig som säljare. Vi önskade en så snabb affär som möjligt och det levererade Daniel med bravur! Under hela processen höll han god kontakt med mig så det alltid kändes säkert. Han var även bra på att förmedla information och önskemål mellan mig som säljare och de många intressenterna. Med hjälp av ett stort kontaktnät kunde Daniel snabbt samla många spekulanter vilket gynnade affären som helhet. Jag kan verkligen rekommendera...
Trevlig och hjälpte till med en smidig försäljning!
Daniel var mycket tevlig och kunnig och var angagerad i mäklaruppdraget. Han lyckades snabbt hitta intressenter innan visning och vi lyckades sälja innan visningen. Så han lyckades med en snabb försäljning, precis som vi önskade. Så vi är MYCKET nöjda med Daniel. Rekommenderas varmt.
Noggrann och återkopplar snabbt på frågor. Rådgör med sina kollegor så stor förmåga att ta in fler perspektiv vilket jag tycker är en styrka. Lyckades få till en bra och snabb försäljning i ett läge då det inte för andra varit lätt att sälja. Rekommenderar varmt!
Mkt vaken och trevlig mäklare. Gav sig inte förrän vi var nöjda och hade sålt Högsta betyg!!
Daniel Wiberg är en vänlig och tillmötesgående mäklare som månar om att alla parter ska känna sig trygga och tillfreds under hela processen. Tack Daniel!
En toppenmäklare, kunnig, trevlig och driven! Vi är mycket nöjda.