Christopher Storm

Christopher Storm

Christopher Storm är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Christopher Storm har varit registrerad mäklare sedan 2016-09. Christopher Storm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 243 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Storm har haft 36 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

243 omdömen om Christopher Storm

Sedan starten hos Reco 2017
Anna H
Köpte sitt hus med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Saltsjö-Boo

Christopher hjälpte oss att hitta ett hus som var perfekt för oss - han var lyhörd för våra behov och önskemål! Vi upplevde honom som proffsig och noggrann.

Tommy J
Sålde sitt hus med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Saltsjö-Boo

Engagerad och effektiv. Vi mötte Christopher redan för två år sedan när vi började titta på lägenheter. Då såg han till att rekommendera lägenheter som uppfyllde våra önskemål, även sådana som han själv inte var inblandad i. När det nu blev dags att sälja villan tog vi kontakt med honom igen, och det har vi inte ångrat. Allt har gått som på räls.

Johanna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Kvarnholmen

Christopher hjälpte till med en snabb och smidig bostadsaffär.

Markus O
Östra Orminge

Bra svar på frågor med snabb återkoppling samt väldigt lugn och en ambition att göra rätt för sig.

Anders D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christopher Storm en del av Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Kvarnholmen

Christopher var professionell, lyhörd och snabb med återkopplingar under hela processen. Jag kan varmt rekommendera att välja Christopher om du ska sälja din bostad.

Anni P
Östra Orminge

Trevlig och professionell, kände mig trygg genom hela bostadsköpet.

Jan H

Effektiv, korrekt och trevlig

Joakim M
Kvarnholmen

Vi var mycket nöjda med Christopher. Han var lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig.

Lianyu J
Nacka Strand

Thank you very much, Christopher is always very kind. I am not very familiar with house buying and selling in Sweden, he patiently explained many of my questions, and in the end I was very satisfied and I got the price I hoped for.

Martin N
Eriksvik

Hade Christopher som mäklare vid ett köp. Trevlig och väldigt tillmötesgående under visningarna, bra och informativ gällande objektet/området. Bra uppföljning och kommunikation genom hela efterföljande processen, med ett professionellt förhållningssätt mellan säljare och köpare. Christopher stack helt klart ut som en av det bästa mäklarna under vår bostadsjakt.