Väl och sakligt bemött och det är vad jag hoppa på från en fastighetsmäklare
Henrik Hallquist
Henrik Hallquist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Henrik Hallquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-04 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.8. Henrik Hallquist har haft 33 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
108 omdömen om Henrik Hallquist
Duktig på att hålla fokus och göra det hela begripligt för oss kunder, Henrik var dessutom vänlig och korrekt även i detaljer
Jätteduktig mäklare. Tydlig och trevlig. Högsta betyg.// Micke
Hej ! Henrik Hallqvist har varit en fantastisk mäklare och med sin fina framtoning och sitt erfarna kunnande genomfört min försäljning av min mors lägenhet i Saltsjö-Boo ,Höjdvägen 5 A ! Han har ställt upp och hjälpt mig utöver det vanliga ! Han får högsta betyg av mig ! Kan verkligen rekommendera honom ! Mvh Catrin Ekström
Enkel att ha o göra med, smidig affär, sålde till högst i föreningen, vi är supernöjda och var bra på hantera oss som höll på med separation samtidigt.
Trevligt bemötande och kunde svara på de flesta frågor och kunde han inte svara så tog han reda på svaret. Det kändes att han var professionell i sin
Professionellt! Han gör eget jobb på hundra 💯 !
Som köpare har Henrik gett bra återkoppling på våra frågor. Han har varit flexibel och inlyssnande. Han har varit hjälpsam och nogrann och sett till att jag som köpare känner mig trygg kring min bostadsaffär.
Professionellt! Han svarade på alla frågor som vi hade. Han får 10 av 10 poäng .
Henrik was fantastic throughout the whole purchase process. We could not recommend him more.