Snabb återkoppling och trevligt bemötande. Allt gick mycket smidigt.
Carolina Ramsten
Carolina Ramsten är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Carolina Ramsten har varit registrerad mäklare sedan 2018-01. Carolina Ramsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 193 omdömen med ett betyg på 4.8. Carolina Ramsten har haft 40 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
193 omdömen om Carolina Ramsten
Fick en känsla direkt att vi var i trygga händer med Carolina som mäklare. Mycket lyhörd och sympatisk parallellt med expertisen som erfaren mäklare. Väldigt bra kommunikation från början till slut. Med Carolina kände vi TILLIT! Allt gick smidigt och bra. Våra varmaste rekommendationer!
Ett stort och varmt tack för ert förtroende och de fina orden. Jag uppskattar vårt fina samarbete. Allt gott! Vänligen Carolina
Hon var/är superproffsig, kunnig och väldigt bra bemötande. Hade träffat en del mäklare innan, var lite skeptisk, många kändes ungefär som bilskojare. Men inte Carolina, så därför valde vi henne. Är supernöjd med affären som Carolina gjorde åt oss!
Tack snälla Jan och Lena för dem fina orden. Det är också lätt att jobba när man har så fin dialog - tack till er! Vänligen Carolina
Snabb och kunnig Vill inte författa något mer. Vi har fått det hjälp vi behöver
Tack Elfride och Viola för en fin dialog och ert förtroende. Önskar er allt gott. Hälsningar Carolina
Carolina är lika proffsig som hon är hjärtlig och trevlig. Med ett riktigt affärssinne och engagemang styr hon försäljningen smart och smidigt. Hon håller en ständigt upprättad och finns tillgänglig vilket bygger förtroende och trygghet. Vi fick till och med se Carolinas skicklighet från både ett köpar- och säljarperspektiv - hon är grym!
Tack tack tack! Ska bli så spännande att följa er med ert nya boende! 🩷
Mkt hjälpsam och vänlig ! Verkar också mkt erfaren och kan ge praktiska råd till köparen.
Tack snälla Kerstin och jag hoppas att du ska trivas väl i Nacka :-)
Bra bemötande, effektiv process som hanterades på ett lugnt och proffsigt sätt.
Tydlig med återkoppling och jobbade hårt för att få till ett bra avslut.
Stort tack för en fin dialog Richard - önskar er all lycka i nya huset.
Carolina informerade oss mycket bra. Hon var tillgängligt alltid. Hennes bemötande var mycket bra. Fick hjälp hela vägen. 👍
Tack Arya och Mina för ert förtroende och trevliga samtal. Jag önskar er all lycka framåt. Vänligen Carolina
Carolina är både tydlig och informerande, vilket jag har uppskattat mycket. Hon lyssnar och kommer med bra input. Jag kände förtroende för Carolina under hela köpprocessen och kan verkligen rekommendera henne!
Tack snälla Emma det ska bli så roligt att få följa och se när ni skapar ert nya fina hem.