Bra känsla även för oss som köpare. Förtroendeingivande och gav ett lugnt och tryggt intryck.
Johan Markelius
Johan Markelius är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Nacka
.Johan Markelius har varit registrerad mäklare sedan 1992-07. Johan Markelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Markelius har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
53 omdömen om Johan Markelius
Lugn saklig, och seriös. Trevligt bemötande.
Väldigt nöjd! Snabba svar, lösningsorienterad och väldigt proffisionell.
Johan är mån om att både säljare och köpare ska vara nöjda, det märks i hans strategi. Lugn och trevlig men även realistisk och förtroendeingivande. Vill gärna komma tillbaka!
Lugn, stabil, vänlig och målmedveten mäklare! Inger förtroende och realistisk i i prissättning. Även fungerat som rådgivare kring nya objekt. Lyckades sälja på kort tid trots ”trög” marknad och tror erfarenhet och god kännedom om Nacka spelar stor roll.
Johan var trevlig och proffsig och lätt att ha att göra med. Det som han kan förbättra är sin återkoppling per sms. Fick inte alltid svar på mina sms, men det löste sig ändå.
Super bra bemötande, kunnig och snabb. Rekommenderar honom starkt.
Stort tack för de fina orden. Jag tror att lägenheten kommer att bli perfekt för er.
Väldigt trevlig och genuin mäklare! Ärlig, tydlig och väldigt hjälpsam. Han var alltid tillgänglig och väldigt lösningsorienterad. Tog våra frågor på allvar och tog reda på svar på en del extra kluriga frågor. Han var också tålmodig med oss då vi var lite extra krävande. :) Framför allt var han inte för ihärdig och påtryckande som mäklare kan vara, utan vi fick ta det i vår takt. Vi har varit väldigt nöjda med Johan!
Stort tack Johanna! Så kul att du köpte, tror det kommer att bli toppen för dig i din nya bostad.
Johan är en kunnig, förtroendeingivande och mycket trevlig mäklare. Han har på ett lugnt och proffsigt sätt lotsat oss igenom affären. Jag har dessutom haft förmånen av att köpa av honom tidigare och därför var valet självklart att välja Johan till min mäklare när jag nu skulle sälja. Johan får mina varmaste rekommendationer.
Stort tack Susanne! Lycka till med din nya bostad nu.
I sin helhet gjorde Johan ett bra jobb, dock borde han informerat oss om utgångspriset.