Kjell Jakobsson

Kjell Jakobsson

Kjell Jakobsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Kjell Jakobsson har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Kjell Jakobsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.8. Kjell Jakobsson har haft 14 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

91 omdömen om Kjell Jakobsson

Sedan starten hos Reco 2018
Ann-Sofi L
Sålde sitt hus med hjälp av Kjell Jakobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Löttorp

Vi har blivit bemötta med stor respekt av både Kjell, men även av Olivia som nyutexaminerad mäklare. Dom är genuint intresserade av oss som kund.

Daniel H
Köpte sitt hus med hjälp av Kjell Jakobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Köpingsvik

Alla tiders! Trevlig och kunnig!

Paul J
Köpingsvik

Fantastiskt hjälpsam, energisk, uthållig, god försäljningsteknik,påläst. och fantastiskt erfarenhet som ger trygghet i en affär som kanske är den största i livet. Våra förväntningar tillfredsställdes över förväntan.

Baraah A
Öland Mellersta

Mycket bra mäklare.. trevlig och väldigt hjälpsam. En av de bästa mäklarna jag har varit i kontakt med.. tack Kjell Jakobsson!!

Elisabeth E
Köpingsvik

Kjell Jacobsson har varit tillmötesgående och vaken för våra behov och önskemål när det gäller bostad. Mycket serviceinställd både vid visning och genomföring av köp. Kontinuerlig uppdatering. Upplevde hela processen som mycket smidig.

Eva C
Borgholm

Trevlig,proffsig mäklare som gjort ett bra jpbb!

Christoffer T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Kjell Jakobsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Öland Mellersta

Trevlig och hjälpsam, fötterna på jorden. Fokuserade på kundens behov över försäljningen.

Sonja Helena O
Öland Mellersta

Jättebra bemötande. Vänlig, lugn och professionell. Kommer att rekommendera vidare till vänner.

Ronald H
Köpingsvik

Bra lskdlkdlfkjldkjgflksdlgfkjsdlgkjlsdkgjlskdjglksdjlgkjdslgkjldskgjlkdsjglkjdsgl

Ami H
Öland Norra

Kjell är en väldigt trevlig person, engagerad och bra på att finna lösningar.