Mkt bra Den här framtagna enkäten är dåligt genomtänkt och bör göras om. Magnus Lundberg 070-2774748
Filippa Idstrand
Filippa Idstrand är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
.Filippa Idstrand har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Filippa Idstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.8. Filippa Idstrand har haft 32 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
30 omdömen om Filippa Idstrand
Filippa är en positiv, ambitiös och hårt arbetande mäklare. Dessutom är hon tydlig och ärlig. Vi kan varmt rekommendera Filippa, om ni letar efter en kompetent mäklare till er kommande bostadsaffärer.
Tack Gustav för ditt omdöme och vidare rekommendationer! Glad att jag fick förtroendet att hjälpa er vid försäljningen av er bostad och att vi med rätt tajming kunde hitta eran rätta köpare!
Trevlig, bra återkoppling, tillmötesgående, driftig
Tack Pia och stort grattis igen till en superfin bostad! :)
Positiv, framåt och mycket energi.
Tack Niclas! Glad att ni är nöjda med min insats. Ni känns verkligen som rätt köpare till detta hus!:) Stort lycka till med allt framöver!
Trevligt och proffsigt bemötande. Kommunicerar tydligt och rakt. Hela försäljningsprocessen mycket väl genomförd.
Tack så mycket för ditt fina omdöme och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen av erat hus. Glad att vi snabb och effektivt hittade rätta köparen!
Filiippa är en energisk och kunsfokuserad mäklare .
Tack, de gläder mig att höra! :) Stort grattis igen till en helt fantastisk fastighet!
Filippa hade oss på Hello! Professionell, entusiastisk och positiv. Våra förväntningar infriades och vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Filippa.
Tack Donna, det värmer att höra! Tycker också att vi har haft ett väldigt fint samarbete under vägens gång :) Det har varit en stor ära att få förmedla eran fantastiska bostad! Önskar er STORT lycka till i det nya boendet!
Hon gav oss ett positiv bemötande och ett professionellt agerande då vi skulle sälja våran bostad. Lätta att kommunicera med vi kände att vi hade henne på vår sida genom hela affären. Jag kan varmt rekommenderas henne som mäklare.
Tack Magnus, det värmer att höra! Tycker att vi har haft ett väldigt fint samarbete under vägens gång :) Det har varit en stor ära att få förmedla eran fantastiska bostad! Önskar er STORT lycka till i det nya boendet!
Trevligt bemötande. Ställde upp för visning med kort varsel, en söndag vill jag minnas. Pappersarbetet gick snabbt och smidigt. Bra och tydlig info :-)
Tack Peter! Glad att ni är nöjda med min insats. Ni känns verkligen som de rätta köparna för denna bostad! :)
Filippa har varit ett väldigt fint stöd genom hela processen, från första mötet till slutsignering. Professionell, påläst och kunnig. Vi har hela tiden fått information löpande i processen om vad som sker och vi har kunnat diskutera vad nästa steg kommer att bli. Hon har visat på stor flexibilitet, respektfullt bemötande och lyhördhet kring visningar av lägenheten vilket också har känts väldigt tryggt. Vi har även upplevt ett stort stöd kring hur vi bör tänka i de olika stadierna av försäljningen vilket vi uppskattat mycket....
Tack Martina för ditt omdöme och att jag fick det fina förtroendet att hjälpa er med försäljningen av bostadsrätten.