Trevlig, bra återkoppling, tillmötesgående, driftig
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm! Här på Öland hittar du ett team mäklare som arbetar med allt från nyproduktion till lägenheter, villor och fritidshus. Vi brinner för bostadsbranschen och har god kännedom om både marknaden och området. Vare sig du ska sälja eller köpa vill vi ge dig bästa möjliga service...
401 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
Sedan starten hos Reco 2016
Positiv, framåt och mycket energi.
Trevligt och proffsigt bemötande. Kommunicerar tydligt och rakt. Hela försäljningsprocessen mycket väl genomförd.
Phillip har på ett mycket bra sätt sytt ihop en komplicerad affär där mycket information har saknats pga rådande förutsättningar. Han har varit snabb och svara upp och kan starkt rekommendera honom när det är dags för husaffärer
Philip har gjort ett utmärkt jobb. Visat stort engagemang och lyhördhet för våra önskemål samt hållit en hög servicenivå. Jag rekommenderar Philip varmt.
Stort tack för ditt omdöme Johan och samarbetet med er försäljning i Saxnäs. Lycka till i din nya bostad när det är dags!
Mäklaren har gjort ett utmärkt jobb Har under hela tiden blivit mycket väl bemött Har handlagt ärendet proffsigt och med stort engagemang
Tack för ditt omdöme om mitt arbete med S Bruket. Ett envist arbete gav resultat tillslut. Allt gott!
Filiippa är en energisk och kunsfokuserad mäklare .
Proffsigt utförande, bra pa alla sätt! MVH Carl
Ödmjuk, proffsig, serviceminded. Mycket bra mäklare!
Filippa hade oss på Hello! Professionell, entusiastisk och positiv. Våra förväntningar infriades och vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Filippa.
Hon gav oss ett positiv bemötande och ett professionellt agerande då vi skulle sälja våran bostad. Lätta att kommunicera med vi kände att vi hade henne på vår sida genom hela affären. Jag kan varmt rekommenderas henne som mäklare.
Bra bemötande och smidig affär👍🏼
Tack för ditt omdöme Peter, hoppas du skall trivas i ditt nya hus på Stenshamn!
Mycket duktig och proffesionell
Tusen tack för ditt omdöme och förtroendet att hjälpa er med försäljningen!
Vi har blivit bemötta med stor respekt av både Kjell, men även av Olivia som nyutexaminerad mäklare. Dom är genuint intresserade av oss som kund.
Trevligt bemötande. Ställde upp för visning med kort varsel, en söndag vill jag minnas. Pappersarbetet gick snabbt och smidigt. Bra och tydlig info :-)
Alla tiders! Trevlig och kunnig!
Fantastiskt hjälpsam, energisk, uthållig, god försäljningsteknik,påläst. och fantastiskt erfarenhet som ger trygghet i en affär som kanske är den största i livet. Våra förväntningar tillfredsställdes över förväntan.
Filippa har varit ett väldigt fint stöd genom hela processen, från första mötet till slutsignering. Professionell, påläst och kunnig. Vi har hela tiden fått information löpande i processen om vad som sker och vi har kunnat diskutera vad nästa steg kommer att bli. Hon har visat på stor flexibilitet, respektfullt bemötande och lyhördhet kring visningar av lägenheten vilket också har känts väldigt tryggt. Vi har även upplevt ett stort stöd kring hur vi bör tänka i de olika stadierna av försäljningen vilket vi uppskattat mycket....
Vår mäklare Olivia Jonsson,Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm, har gjort ett alldeles utmärkt jobb. Hon har varit aktiv och hela tiden hållit oss informerade om dagsläget i stort som smått. Olivia har ett förtroendeingivande sätt och har hela tiden varit påläst. Vi är mycket nöjda med hur hon har skött försäljningen av vår fastighet. Gunilla och P-O Rylander, Borgholm
Jag vill uttrycka min tacksamhet för det fantastiska jobb som Filippa från Svensk Fastighetsförmedling gjorde när jag köpte min lägenhet. Från första mötet till tillträdesdagen har hon varit en ovärderlig resurs. Filippa var alltid professionell, lyhörd och kunnig. Hon tog sig tid att förstå mina behov och önskemål och visade mig flera alternativ som matchade mina kriterier. Dessutom var hon alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd, vilket gjorde hela processen smidig och stressfri. Jag uppskattade särskilt...
Tack snälla Ameen! Blir väldigt glad att höra att du är nöjd med min insats! :) Stort grattis igen till en fantastisk fin lägenhet. Tror att ni kommer att trivas toppen där! :)
Philips var en skicklig mäklare både mot säljare och köpare Kände att man hade förtroende för honom Han lyssnade på mig som säljare hur jag ville ha det Han har mycket starka rekommationer från mig Gun Däckinger i fortsättningen för sin försäljning
Tack för fina ord Gun, jag hoppas din flytt till ny bostad går bra. Det var jättekul att få hjälpa till med försäljningen av ditt hus!
Kunnig, tydlig och engagerad och vi rekommenderar honom. Han är förtroendeingivande.
Tack Kristian m familj, hoppas ni skall uppskatta er nya fastighet i framtiden!
Vi ville ha en mäklare som var engagerad och lätt att nå om vi hade frågor, och det tycker vi att han uppfyllt. Vi har blivit väl bemötta och han har låtit oss titta själva , har inte följt oss och pratat, och det är vi tacksamma över. Han har svarat på våra frågor och tagit reda på saker han inte direkt kunnat svara på. Han är proffsig och trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom. /Carina & Stefan
Mycket bra, påläst och trevlig mäklare. Kunde även mycket om området rund omkring. Allt har flutit på utan problem. Hon tog sig tid även fast visningen egentligen var slut.
Tack Fredrick! Stort grattis igen till en fantastisk fin fastighet. Tror att ni kommer att trivas toppen där! :)
När vi träffade Filippa för ett första möte fastnade vi framförallt för hennes personlighet. Hon kändes väldigt naturlig jämfört med många andra mäklare. Under säljprocessen var hon hela tiden närvarande och man fick snabba och bra svar på sina frågor. Vi kände en väldigt stor tillit till Filippa.
Tack Emelie! Har varit roligt att få hjälpa er att förmedla eran fina lägenhet! Önskar er ett stort lycka till i nya huset! :)
Kunnig och trevligt bemötande. Bra på att svara på frågor och förklara processen.
Vi har haft fastighetsmäklare Olivia Jonsson, Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm, som mäklare vid vår husförsäljning. Olivia har från start gett ett mycket positivt intryck.Hon har varit engagerad och hela tiden hållit oss informerade om läget. Visningarna har skötts exemplariskt. Vi är mycket nöjda med Olivias insats. Gunilla och P-O Rylander, Borgholm
Trevlig, trovärdig och kunnig om fastigheten samt omgivningarna.
Tack för fint omdöme Marie! Ni kommer trivas så bra i nya huset, stort grattis igen! :)
Hon har ett positivt sätt som gör att säljaren känner sig trygg. Håller god telefonkontakt med säljaren, som blir uppdaterad vad som sker angående försäljning.
Vilken fantastisk reco, stort tack! :D Det har varit ett nöje att arbeta med er och ert otroligt fina hus!!
Filippa har en rak och tydlig kommunikation från början till slut. Under vägen upplevdes inga konstigheter och då frågetecken uppstod redde hon ut dem effektivt och tydligt för oss
Tack för fint omdöme! Var ett nöje att förmedla eran fina bostad. Stort lycka till i det nya boendet! :)
Veldig profesjonell och lett at jobba med. Anbefaler Filippa på det varmeste.
Tack vilken fin rekommendation!! :) Glad att du känner dig nöjd med försäljningen! Varmt lycka till med det nya boendet!
Duktig trygg driven,vi är mycket nöjda
Tack för ditt omdöme, det värmer. Jag är glad att det var jag som fick förtroendet att förmedla eran fina bostad!
Duktig hon har gjort ett bra jobb,vi är jättenöjda
Stort tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet!
Filippa har varit fantastisk genom hela processen från genomgång av avtal till förhandsvisning och kontraktsskrivning. Hon har varit snabb på att återkoppla och tillgänglig dygnets alla tider (vilket är mer än vad som kan begäras) - alltid glad, trevlig och professionell. Kan varmt rekommendera Filippa!
Tack snälla för ditt fina omdöme Rebecca! Väldigt glad att ni känt så genom köpet! :) Stort lycka till nu i ert nya fina hus!
Positivt, engagerat samt kunnigt bemötande.
Tack Emma! Ni känns verkligen som den perfekta matchen för detta hus! Återigen stort grattis! :)
Trevligt och professionellt bemötande. Liksom fler mäklare jag haft att göra med på Svensk Fastighetsförmedling Öland.
Tack för ditt omdöme Eva, hoppas du kommer trivas bra på Öland och i ditt nya hus snart.
Fick hjälp att lösa min drömbostad! Snäll, tillmötesgående, empatisk & serviceminded. Man märker verkligen skillnad på mäklare och mäklare.. är extremt nöjd med med Filippas hjälp och kan absolut rekommendera hennes till andra. Tack :)
Stort tack Alexander för ditt välskrivna omdöme! Jag blev otroligt glad av att läsa det. Tror att du kommer trivas bra i den nya lägenheten!
Mycket bra mäklare.. trevlig och väldigt hjälpsam. En av de bästa mäklarna jag har varit i kontakt med.. tack Kjell Jakobsson!!
Kjell Jacobsson har varit tillmötesgående och vaken för våra behov och önskemål när det gäller bostad. Mycket serviceinställd både vid visning och genomföring av köp. Kontinuerlig uppdatering. Upplevde hela processen som mycket smidig.
Trevlig,proffsig mäklare som gjort ett bra jpbb!
Vi har sökt fritidshus på Öland till och från i fyra år och träffat på de flesta mäklarna. Vi tycker att Per-Henric är den klart bästa. Han är transparent, tydlig och känns väldigt ärlig. Vi uppskattar även den snabba återkopplingen vid frågor och han svarar alltid i telefon.
Engagerad, kunnig och väldigt trevlig.
Stort tack Rosita för ditt fina omdöme och tack för förtroendet!
Lyhörd, väldigt lugn och informativ. Kunnig och väl förberedd på säljobjektet. Skapar ett förtroende och förvaltar det genom processen. Lyssnar av vad man är ute efter och visar en förståelse för ens situation. Vill verkligen att det ska bli bra för både köpare eller säljare. Skapar en personlig kontakt som vi uppskattade. Absolut en mäklare vi rekommenderar!
Härlig summering av mitt arbete, tusen tack för ert fina omdöme & välkomna till Öland!
Jag har hela tiden haft en bra kontakt med Philip. Engagerad, lyhörd, pålitlig, snabba svar på frågor och funderingar. Kändes som han ville mig det bästa.
Tusen Tack för ditt omdöme av mitt arbete med affären. Kul att vi kom imål och hittade en sådan bra köpare tillsammans
Denna fantastiska tjej som mäklare har inga ord såååå duktig Mvh Håkan
Stort tack Håkan! Det har varit trevligt att arbeta tillsammans med er. Nu ska vi hålla utkik efter erat nästa drömboende!
Trevligt bemötande och är lätt att ha att göra med
Stort tack Christel för ditt fina omdöme och tack för förtroendet! :)
Trevligt bemötande och förtroendeingivande. Återkopplat frekvent för de frågor som hanterats.
Filippa är kunnig och har ett proffsigt bemötande, hon är lyhörd samt visar ett stort engagemang. Uppdaterade oss hela tiden under försäljningens gång och var tillgänglig från tidig morgon till sena kvällar vardagar som helger. 100% nöjda. Kan varmt rekommendera Filippa som mäklare. Säljare på Komministergatan 3
Stort tack Ulrika för ditt välskrivna omdöme! Jag blev otroligt glad av att läsa det. Och tack för jag fick förtroendet att hjälpa till med försäljningen!
Jag är mycket nöjd med Filippa. Allt från kunskap, bemötade ,hjälp, förklaringar, visning och svar på våra frågor. Rekommenderar henne gärna.
Tack så mycket Mayronne! Du kommer att trivas toppen i det nya boendet! :)
Upplevde att jag blev väl bemött av mäklaren. Förväntningarna var att det skulle gå smidigt och vara tydligt vad alla papper hade för syften som vi skrev på. Mäklaren levde upp till mina förväntningar. Jag upplevde att mäklaren var väldigt tydlig med sin genomgång av de pappren som vi skrev på.
Tack Martina för ditt fina omdöme!