Joacim Wiking

Joacim Wiking

Joacim Wiking är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Joacim Wiking har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Joacim Wiking har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Joacim Wiking har haft 19 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-02

34 omdömen om Joacim Wiking

Sedan starten hos Reco 2024
Örjan S
Sålde sitt hus med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Joacim var mycket trevlig och öppen första gången jag träffade honom. Förväntningarna var höga då han sa huset skulle bli lätt sålt. Och det hade han ju rätt i. Som sagt trevligt öppen och ärlig. Och snabb på att sälja fastigheten.

Kenneth H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro Centralt

Trevlig, öppen, kunnig,tillmötesgående. Ställde upp och fixade så vi kunde göra extra besök bl.a

Kristin L
Köpte sitt hus med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Nora

Väldigt bra bemötande och lyssnade på oss i våra önskemål och tankar. Förde vår talan och hjälpte till på ett bra sätt i husköpet.

Erick J
Nora

Upplever Joacim som driven och vänlig. Han har varit drivande igenom affären och har bidragit med så mycket hjälp som han har kunnat för att räkna, fundera och kommunicera med säljarna. Otroligt positivt!

Anna R
Stora Mellösa

Joacim var jättetrevligt och vi fick ett fint bemötande. Han har hjälpt oss och svarat på alla våra frågor på ett bra sätt. Skulle starkt rekommendera honom till andra! Det här är vårat första köp av bostad och att ha en så tillmötesgående mäklare har känts skönt! 10/10

Linda S
Odensbacken

En engagerad och förtroendeingivande mäklare som bemöter kunden på kundens nivå. Lätt att prata med, pratade ärligt om uppgörelsen och på ett vanligt sätt (inget typiskt säljsnack) som gjorde att man kände sig trygg. Allmänt trevlig person och lätt att få tag på samt anpassade sina tider efter köpare/säljare.

Carina N
Odensbacken

Jag blev bemött bra Jag tycker Joacim är en bra mäklare efter så kort tid som sådan Tillmötesgående inte omöjlig.

Ingvor K
Stora Mellösa

Påläst, snabb och smidig att ha att göra med!

Patrik K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joacim Wiking en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Eklunda/Sörby

Joacim leverade ett professionellt intryck från första början. Med en återkopplande kommunikation och trevligt intryck. Rekommenderas!

Gustav H
Stora Mellösa

Joacim var väldigt trevlig och proffesionell. Lätt att få tag på om man hade några frågor eller funderingar och hade bra och informerande svar. Upplevelsen av Joacim är att han brinner för sitt jobb. En toppen mäklare, 10 av 10!