Robert Olsson

Robert Olsson

Robert Olsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Robert Olsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-08. Robert Olsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.9. Robert Olsson har haft 17 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 71% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

66 omdömen om Robert Olsson

Sedan starten hos Reco 2016
Björn S
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Garphyttan

Proffsig Trevligt bemötande Engagerande

Birger F
Köpte sin bostad med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Hällefors

Robert svarade bra per telefon på fågor, lite svårare att få kontakt med per mail i början av perioden då vi ställde frågor. Vid köpets genomförande gick det sedan bra då vi ville ha snabbt tillträde.

Aina Eugenia Å
Sålde sin bostad med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Hällefors

Ett proffs i sitt yrke. Metodisk, affärsmässig. Bra kontakt med köparna och oss. Utnyttjar SFs egen upparbetade kundstock och intresselistor. God genomförd budgivning, över förväntan. Bra genomförd visning, trots väder. God ordning på kontrakt, likvidavräkning och tillträdet. Tips från en vän om Robert. Jag ville ha Örebros bästa mäklare och det tror jag att vi fick det, utan att känna alla. Tack

Jonathan L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Örebro

Jag tyckte Robert gjorde ett bra jobb. Blev alltid bemött på ett trevligt sätt vid alla kontakter. Han var flexibel med tider vilket gjorde allting smidigare för oss som säljare. Det var/är lite tuffare tider på bostadsmarknaden och särskilt för vår lägenhet, men det kändes som Robert gjorde allt han kunde för att marknadsföra lägenheten och få den såld. Totalt sett mycket nöjd med Robert!

Gustaf H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Garphyttan

Super trevlig och kanon bra service, allt gick smidigt och bra!

Tor F
Örebro

Bra bemötande, svarade på alla frågor och var väldigt hjälpsam i att på kort varsel kolla på lägenheten igen innan köp.

Thomas G
Karlskoga

Proffsig och saklig Gick igenom köpet på ett mycket förståreligt sätt.

Con F
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Olsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Kvinnerstatorp

Robert Olsson har tagit hand om försäljningen av vårt hus på bästa sätt. Han är mycket tillmötesgående och trevlig. Vi är helt nöjda och har känt oss trygga med honom under hela försäljningsprocessen.

Lotta V
Slussen

Väldig trevligt bemötande och kunnig på sitt jobb...

Bertil L
Fellingsbro

Bara goda erfarenheter. Trevlig, strukturerad, proffesionell. Kunde inte ha varit bättre.!