William är sympatisk, mycket trevlig att ha att göra med. Han var noga med att ge oss löpande information under processens gång. En driven kille! Vi kan varmt rekommendera honom.
William Lindblom
William Lindblom är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro
.William Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. William Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.8. William Lindblom har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
35 omdömen om William Lindblom
Tack så jättemycket för de fina orden Kerstin. Det glädjer mig att ni är nöjda, har varit väldigt roligt att få hjälpa till med försäljningen av eran fina lägenhet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Mycket bra bemötande. Jag fick stort förtroende för William. Det kändes mycket bra han var seriös och jag kände att vi hamnat rätt
Stort tack för det fina omdömet Monica, jätteroligt att höra. Hoppas ni ska trivas bra i nya lägenheten! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Tydlig i att gå igenom alla papper mkt trevlig person snabb återkoppling på allt man fråga och bad om
Tack så mycket för det fina omdömet Andreas! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
William är företagsam och trevlig. Han är noggrann och har riktig kunskap i det han gör.
Stort tack för de fina orden Susanne, det betyder mycket! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Pålitlig. Kompetent. Glad och trevlig som person. Lätt till samarbete
Tack så mycket för det fina omdömet Sobat, och stort tack för förtroendet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Otroligt hjälpsam och trevlig. Han gjorde att vårt köp från en annan stad blev mycket smidigt!
Stort tack för fina ord. Hoppas ni ska trivas bra i Örebro och eran nya fina lägenhet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Vi var osäkra om ett bostadsköp var möjligt eftersom vi nyss hade sålt vår bostad och allt var inte klart, men William var en stjärna på att hjälpa oss och gjorde vår dröm till verklighet. Är vi evigt tacksamma för, kunde inte vara mer nöjda med bemötandet och engagemanget!
Tack så mycket för de fina orden, det glädjer mig verkligen att ni är nöjda! Hoppas att ni kommer trivas toppen i eran nya fina lägenhet. - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
William är trevlig, snabb och sympatisk. Hela processen att köpa lägenheten var avklarat på noll tid. Jag fick omgående respons och alla frågor besvarades kompetent och omedelbart. Rekommenderas!
Stort tack för rekommendationen Martin, det betyder mycket. Hoppas att du kommer ha bra nytta av din nya fina lägenhet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Väldigt tillmötesgående med snabb och informativ kommunikation
Tack så mycket för det fina omdömet, hoppas du ska trivas bra i din nya lägenhet Viktor! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro
Tydlig kommunikation och tillgänglighet. Bra återkoppling genom hela processen med visningar och spekulanter. Snabb affär, helnöjd.
Tack så mycket för det fina omdömet. Det har varit väldigt roligt att ha fått hjälpa till med försäljningen. Jag hoppas ni kommer trivas toppen i erat nya boende! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro