William Lindblom

William Lindblom

William Lindblom är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Örebro

William Lindblom har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. William Lindblom har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.8. William Lindblom har haft 38 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

39 omdömen om William Lindblom

Sedan starten hos Reco 2023
Anette F
Sålde sitt hus med hjälp av William Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Garphyttan

Hela processen har gått smidigt, oftast snabb återkoppling och besked. Vi är nöjda!

Matz R
Garphyttan

”William har gjort ett bra jobb och har förstått vår situation och kunnat sy ihop en lösning som vi blivit fullt nöjda med. Matz Rysjö

Linda-marie B
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Han är trevlig, tillmötesgående, tydlig i sin kommunikation och saklig. Han svarar snabbt på telefon och mail. Han ger snabb återkoppling och det märks att han jobbar hårt för att kunna hjälpa mig som kund.

Jens B
Örebro

Williams bemötande och förståelse för våran försäljning översteg våra förväntningar. Snabb respons och alltid ett stort leende. Kan varmt rekommendera William som mäklare!

Kerstin L
Örebro

William är sympatisk, mycket trevlig att ha att göra med. Han var noga med att ge oss löpande information under processens gång. En driven kille! Vi kan varmt rekommendera honom.

Svar från William Lindblom

Tack så jättemycket för de fina orden Kerstin. Det glädjer mig att ni är nöjda, har varit väldigt roligt att få hjälpa till med försäljningen av eran fina lägenhet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Monica R
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Örebro

Mycket bra bemötande. Jag fick stort förtroende för William. Det kändes mycket bra han var seriös och jag kände att vi hamnat rätt

Svar från William Lindblom

Stort tack för det fina omdömet Monica, jätteroligt att höra. Hoppas ni ska trivas bra i nya lägenheten! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Andreas K
Köpte en tomt med hjälp av William Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

Tydlig i att gå igenom alla papper mkt trevlig person snabb återkoppling på allt man fråga och bad om

Svar från William Lindblom

Tack så mycket för det fina omdömet Andreas! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Susanne H
Sålde en tomt med hjälp av William Lindblom en del av Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Odensbacken

William är företagsam och trevlig. Han är noggrann och har riktig kunskap i det han gör.

Svar från William Lindblom

Stort tack för de fina orden Susanne, det betyder mycket! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Sobat D
Gusselby

Pålitlig. Kompetent. Glad och trevlig som person. Lätt till samarbete

Svar från William Lindblom

Tack så mycket för det fina omdömet Sobat, och stort tack för förtroendet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro

Mikaela L
Rynningeåsen

Otroligt hjälpsam och trevlig. Han gjorde att vårt köp från en annan stad blev mycket smidigt!

Svar från William Lindblom

Stort tack för fina ord. Hoppas ni ska trivas bra i Örebro och eran nya fina lägenhet! - William Lindblom, Svensk fastighetsförmedling Örebro