Vi blev bemötta av Anna på ett professionellt och trevligt sätt. Våra förväntningar var att få tydlig information, bra kommunikation och stöd genom hela processen, vilket Anna verkligen levde upp till. Hon var lyhörd, kunnig och gjorde sitt yttersta för att affären skulle kännas smidig och trygg för oss. Sammanfattningsvis var vår upplevelse av mäklaren vid köpet av bostaden på Blåbärsstigen 32 mycket positiv. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna genom hela processen. Vi kommer att rekommendera Anna och Svensk...
Anna Marklund
Anna Marklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Anna Marklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Anna Marklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 256 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Marklund har haft 79 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
256 omdömen om Anna Marklund
Vi är jätte nöjda med Anna. Vi både köpte nytt hus och sålde vårt befintliga hus med henne. Proffsig och tydlig.
Efter att ha köpt ett hus med Anna som mäklare behövde vi inte fundera vilken mäklare vi ville ha. Anna är transparent, tydlig, kunnig - och inte minst, en god ambassadör för området. Tror att hon lyckades sälja in hur livet i huset skulle kunna se ut. Kan varmt rekommendera Anna om ni ska sälja, och träffar ni henne på en visning så kan ni räkna med att hon gör ett bra jobb.
Snabb respons och återkoppling. Tydlig vägledning, vi är väldigt nöjda.
Bra stöd och råd vid försäljningen av vårt hus. Proffsigt bemötande och en förmåga att beskriv komplex delar av att sälja sitt hus på ett enkelt och begripligt sätt. Lättillgängligheten är ett extra plus
Anna var väldigt tydlig och gjorde försäljningen av vårat hus enkelt trots att det var första gången för oss 😁
Mycket bra, hjälpsam genom hela processen & kändes tryggt att ha henne som mäklare!
Första gången jag har anna Marklund som mäklare. Mycket bra intryck, proffesionell i arbetet från början till slut och är mycket bra på kommunikation å informera. Är väldigt nöjd med allt arbete från anna marklund och svensk Fastighetsförmedling👍😊
Anna är trevlig, tillgänglig och tillmötesgående. Vi är jättenöjda att vi tog hjälp av henne vid vår försäljning och kan varmt rekommendera henne till andra framtida säljare!
Toppen! Svar på alla små som stora funderingar vi hade, snabb och smidig återkoppling. rekommenderas!