Anna var väldigt tydlig och gjorde försäljningen av vårat hus enkelt trots att det var första gången för oss 😁
Anna Marklund
Anna Marklund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Anna Marklund har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Anna Marklund har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 251 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Marklund har haft 82 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
251 omdömen om Anna Marklund
Mycket bra, hjälpsam genom hela processen & kändes tryggt att ha henne som mäklare!
Första gången jag har anna Marklund som mäklare. Mycket bra intryck, proffesionell i arbetet från början till slut och är mycket bra på kommunikation å informera. Är väldigt nöjd med allt arbete från anna marklund och svensk Fastighetsförmedling👍😊
Anna är trevlig, tillgänglig och tillmötesgående. Vi är jättenöjda att vi tog hjälp av henne vid vår försäljning och kan varmt rekommendera henne till andra framtida säljare!
Toppen! Svar på alla små som stora funderingar vi hade, snabb och smidig återkoppling. rekommenderas!
Det här är inte första gången Anna och jag har varit i kontakt. Hon är en mycket varm och trevlig person som inte bara kommer att ta hand om att sälja eller köpa ditt önskade hem, utan också lyssna på dina bekymmer och hjälpa dig att lösa allt i den riktning du vill. Anna gör sitt jobb professionellt! Rekommenderar vi Annas tjänster? Ja! 110%
Anna är trevlig, kunnig och professionell. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera henne som mäklare!
Proffesionellt bemötande och kunnande. Visste verkligen vad kunden ville ha. Toppbetyg för Anna och hennes skicklighet.
Bemöttes på ett bra sätt! Tyckte hon var trevlig och det märktes att hon hade förväntningar på både säljare och köpare vilket jag kan uppskatta!
Blev väl bemötta av Anna som var både trevlig och professionell. Hon visade god kännedom om objektet och svarade sakligt och tydligt på våra frågor, vilket gav oss ett bra underlag för beslut. Vi hoppades på en kunnig och tydlig mäklare som kunde göra processen smidig, och på de punkterna levde hon väl upp till våra förväntningar. Affären skedde med par som bott i huset över ett halvt decennium, och vi uppskattade hur respektfullt och tydligt hon hanterade kontakten. Sammantaget är vi nöjda med [Fastighetsförmedlarens...