Vi har både sålt och köpt hus med hjälp av Joakim och rekommenderar honom starkt! Proffsig, hjälpsam och kunnig.
Joakim Norberg
Joakim Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå
.Joakim Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Joakim Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 189 omdömen med ett betyg på 4.9. Joakim Norberg har haft 26 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
189 omdömen om Joakim Norberg
Proffsig och flexibel! Allt löste sig snabbt och enkelt. Bra på att förklara och återkopplar snabbt. Starkt rekommenderad av mig.
Joakim har hjälpt oss både med att sälja och att köpa hus, vi har varit jättenöjda med hans arbete båda gångerna! Mycket flexibel och enkelt att ha att göra med!
Träffat han på flera husvisningar och har alltid fått ett bra intryck av han. Alltid positiv, informativ och professionell i sitt yrke. Man får en familjär känsla från honom, vilket gör att man känner sig trygg.
Mycket trevlig och kunnig person. Lätt att prata med och håller det han lovar.
Extremt trevlig, en mäklare jag skulle välja vid en försäljning
Bra att ha med att göra med mycket trevlig människa
Bra bemötande Levde upp till förväntningarna
Förtroendeingivande. Kände verkligen att han jobbade för bästa möjliga för mig som kund. Lätt att få kontakt med om jag hade frågor.
Fint bemötande, bra och tydlig kommunikation. Känt mig riktigt trygg med Joakim som mäklare.