Svensk Fastighetsförmedling Piteå

• BadgeEightYears
1 531
4.8
Ring 0911-160 00 Dela

Välkommen till den mest anlitade fastighetsförmedlingen i Piteå! Med erfarenhet, kvalitet och engagemang hjälper vi våra kunder tryggt och säkert genom livets kanske största affär. Vårt team på sex mäklare, två assistenter och en fotograf förmedlar ca. 60% av alla villor och bostadsrätter i Piteå och vi strävar efter att alltid...

1531 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Sedan starten hos Reco 2016

Peter S
Sålde sitt hus med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Mycket proffsig och kunnig mäklare, jag är helnöjd!!

Mattias E
Köpte sitt hus med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Kanon bra mäklare väldigt trevlig å förklarar väldigt bra

Mats L
Bergsviken

Bra bemötande, hög kompetens, bra tillgänlighet!

Marcus S
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Klubbgärdet

Vi har både sålt och köpt hus med hjälp av Joakim och rekommenderar honom starkt! Proffsig, hjälpsam och kunnig.

Peter T
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Öjebyn

Anna var väldigt tydlig och gjorde försäljningen av vårat hus enkelt trots att det var första gången för oss 😁

Jens W
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Klubbgärdet

Proffsig och flexibel! Allt löste sig snabbt och enkelt. Bra på att förklara och återkopplar snabbt. Starkt rekommenderad av mig.

Lena S
Klubbgärdet

Joakim har hjälpt oss både med att sälja och att köpa hus, vi har varit jättenöjda med hans arbete båda gångerna! Mycket flexibel och enkelt att ha att göra med!

Jonas N
Roknäs

Träffat han på flera husvisningar och har alltid fått ett bra intryck av han. Alltid positiv, informativ och professionell i sitt yrke. Man får en familjär känsla från honom, vilket gör att man känner sig trygg.

Alexander W
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Bergsviken

Mycket bra, hjälpsam genom hela processen & kändes tryggt att ha henne som mäklare!

Dick A
Roknäs

Mycket trevlig och kunnig person. Lätt att prata med och håller det han lovar.

Jonas N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Munksund

Första gången jag har anna Marklund som mäklare. Mycket bra intryck, proffesionell i arbetet från början till slut och är mycket bra på kommunikation å informera. Är väldigt nöjd med allt arbete från anna marklund och svensk Fastighetsförmedling👍😊

Alexander L
Hortlax

Anna är trevlig, tillgänglig och tillmötesgående. Vi är jättenöjda att vi tog hjälp av henne vid vår försäljning och kan varmt rekommendera henne till andra framtida säljare!

Jim B
Böle

Toppen! Svar på alla små som stora funderingar vi hade, snabb och smidig återkoppling. rekommenderas!

Josefin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Trevligt bemötande. Vi känner oss trygga genom affären.

Simon J
Köpte sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Storfors

Lars är trygg, saklig, informativ och lätt att prata med. Han inger ett lugn och är väldigt metodisk som mäklare. Även om man ställer dumma frågor eller samma fråga fler gånger så känner man sig aldrig besvärlig - utan han förklarar då tålmodigt igen. Toppklass!

Erika E
Klubbgärdet

Det här är inte första gången Anna och jag har varit i kontakt. Hon är en mycket varm och trevlig person som inte bara kommer att ta hand om att sälja eller köpa ditt önskade hem, utan också lyssna på dina bekymmer och hjälpa dig att lösa allt i den riktning du vill. Anna gör sitt jobb professionellt! Rekommenderar vi Annas tjänster? Ja! 110%

Jesper Å
Roknäs

Extremt trevlig, en mäklare jag skulle välja vid en försäljning

Alexander L
Svensbyn

Anna är trevlig, kunnig och professionell. Vi är mycket nöjda och kan verkligen rekommendera henne som mäklare!

Anders F
Lillpite

Bra att ha med att göra med mycket trevlig människa

Lillpite Rör Ab L
Sålde sin bostad med hjälp av Joakim Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Lillpite

Bra bemötande Levde upp till förväntningarna

Andreas S
Svensbyn

Proffesionellt bemötande och kunnande. Visste verkligen vad kunden ville ha. Toppbetyg för Anna och hennes skicklighet.

Iris S
Roknäs

Förtroendeingivande. Kände verkligen att han jobbade för bästa möjliga för mig som kund. Lätt att få kontakt med om jag hade frågor.

Magdalena J
Sålde sitt hus med hjälp av Lars Åström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Lillpite

Vi är väldigt nöjda med Lars! Återkoppling flera gånger och alltid fint bemött. Vi rekommenderar definitivt han ☺️

Robert W
Piteå

Marie skötte affären ypperligt med stor smidighet Och på ett professionellt sätt

Ingrid L
Bergsviken

Det blev klurigt eftersom jag plötsligt måste byta mäklare. Jag fick bara kontakt med Lars via mail, telefon och Sms och hade uppskattat att träffa honom personligen. Eftersom det var problem som tog tid var jag orolig och hade många sömnlösa nätter. Jag önskade mer konkreta upplysningar men förstår att det var en knivig situation.

Marcus L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Marklund en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Klubbgärdet

Bemöttes på ett bra sätt! Tyckte hon var trevlig och det märktes att hon hade förväntningar på både säljare och köpare vilket jag kan uppskatta!

Simon N
Djupviken

Blev väl bemötta av Anna som var både trevlig och professionell. Hon visade god kännedom om objektet och svarade sakligt och tydligt på våra frågor, vilket gav oss ett bra underlag för beslut. Vi hoppades på en kunnig och tydlig mäklare som kunde göra processen smidig, och på de punkterna levde hon väl upp till våra förväntningar. Affären skedde med par som bott i huset över ett halvt decennium, och vi uppskattade hur respektfullt och tydligt hon hanterade kontakten. Sammantaget är vi nöjda med [Fastighetsförmedlarens...

Lars S
Renön

En duktig och professionell mäklare, bra koll på allt och känns trygg och pålitlig.

Eina Cecilia H
Hortlax

Vi fick ett trevligt och proffsigt bemötande. Anna var ett bra stöd genom hela försäljningen. Snabb på att återkoppla och svara på frågor, i princip när som på dygnet.

Sanna E

Professionell och bra bemötande

David L
Norra Pitholm

Super duktig och professionell mäklare.

Elin M
Rosvik

Fint bemötande, bra och tydlig kommunikation. Känt mig riktigt trygg med Joakim som mäklare.

Oliver S

Bra bemötande Bra kontakt Vi är allmänt nöjda

Jazmine L
Rosvik

Lätt att ha å göra med och väldigt tillmötesgående

Petra L
Klubbgärdet

Professionellt och mycket trevligt bemötande! Vi ville ha snabb återkoppling vilket vi fått hela tiden och han tog tag i våra funderingar direkt. Kort och gott är vi väldigt nöjda och kan varmt rekommendera mäklaren!

Erika A
Annelund

Anna får en verkligen att känna sig trygg i ett av livets största beslut/steg. Det märks att hon hela tiden vill göra det lilla extra för sina kunder och har alltid funnits tillgänglig när jag haft frågor eller velat.

John S
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Trevligt och proffsig, rekommenderar mäklaren

Britta Å
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Sandön

Trevligt bemötande, och klar beskrivning om hela försäljningens upplägg. God information under tiden och jag upplevde stort stöd och personligt engagemang och deltagande.

Jonny J
Degeränget

Enl undertecknad så har Lars Åström bemött mig på ett professionellt sätt. Han har skött sig med den äran och kommer absolut att rekommendera honom framöver. Bra jobbat Lars! Med vänlig hälsning, Johnny Johansson

Sara M
Köpte sin stuga med hjälp av Marie Sandström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Långträsk

Marie tog hand om både säljare och köpare på ett fantastiskt sätt. Hon återkopplade snabbt under budgivning och inför kontraktsskrivning. Är mycket, mycket nöjd med hennes proffsiga sätt!

Marianne Monica B
Piteå

Joakim är väldigt lyhörd och lätt att samarbeta med. Rak och tydlig är han. Under resans gång har vi haft en mycket bra dialog om allt som rör försäljningen. Vi har känt oss trygga genom hela resan. Jag rekommenderar Joakim som fastighetsmäklare då ni funderar på att sälja er fastighet 🌟

Lena A
Norra Pitholm

Kunnig och insatt i marknaden på orten. Proffsig i sitt bemötande.

Ingela P
Norrfjärden

Vi känner oss lyckligt lottade som fick Emelie som vår mäklare. Vår stugförsäljning gick fort och smidigt då hon är proffsig och engagerad dessutom glad och positiv. Kunde inte haft en bättre service. Ingela Pettersson

Svar från Emelie Hedenström

Tusen tack för ditt fina omdömen och att jag fick äran att hjälpa er förmedla ert ställe vidare! Önskar er allt gott framöver. Vänliga hälsningar Emelie

Mats L
Vitsand

Trevlig, tillgänglig och kompetent.

Linda H
Lillpite

Lars Åström är kompetent, tålmodig och pedagogisk. Väldigt engagerad, serviceinriktad och känns lung och trygg som mäklare. Han har varit snabb med återkoppling efter visning eller om jag som säljer haft några funderingar. Jag har bara bra saker att säga och får jag för mig att sälja ett hus igen kommer jag definitivt välja Svensk fastighetsförmedling och Lars Åström ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martina L

Engagerad och tillmötesgående.

Svar från Emelie Hedenström

Tack för ditt omdöme Martina! Så roligt att ni är nöjda med mitt bemötande. Hoppas att era drömmar kommer att uppgfyllas på denna fantastiska lilla gård! :)

Hanna G
Öjebyn

Jätte professionell och duktig. Mycket trevlig.

Johanna N
Öjebyn

Marie är alltid professionell, lyhörd, glad och trevlig. Försäljningen har varit snabb och smidig. Hon har svarat på alla frågor och allt har varit problemfritt. Toppbetyg alltså!

Magnus F
Centrala Stan

Anna skötte försäljningen föredömligt! Kommunicerar snabbt vilket gör att jag känner mig prioriterad.

Kenneth Ö
Roknäs

Bra bemötande.trevlig och kunnig. Snabb återkoppling.