Emelie Hedenström

Emelie Hedenström

Emelie Hedenström är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Piteå

Emelie Hedenström har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Emelie Hedenström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-08 och har fått 69 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Hedenström har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

69 omdömen om Emelie Hedenström

Sedan starten hos Reco 2021
John S
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Piteå

Trevligt och proffsig, rekommenderar mäklaren

Britta Å
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Sandön

Trevligt bemötande, och klar beskrivning om hela försäljningens upplägg. God information under tiden och jag upplevde stort stöd och personligt engagemang och deltagande.

Ingela P
Norrfjärden

Vi känner oss lyckligt lottade som fick Emelie som vår mäklare. Vår stugförsäljning gick fort och smidigt då hon är proffsig och engagerad dessutom glad och positiv. Kunde inte haft en bättre service. Ingela Pettersson

Svar från Emelie Hedenström

Tusen tack för ditt fina omdömen och att jag fick äran att hjälpa er förmedla ert ställe vidare! Önskar er allt gott framöver. Vänliga hälsningar Emelie

Martina L
Roknäs

Engagerad och tillmötesgående.

Svar från Emelie Hedenström

Tack för ditt omdöme Martina! Så roligt att ni är nöjda med mitt bemötande. Hoppas att era drömmar kommer att uppgfyllas på denna fantastiska lilla gård! :)

Madelene P
Hortlax

Vi är så nöjda över den hjälp vi fått av Emelie vid försäljningen av vårt hus! Hon väldigt engagerad, trevlig och snabb på att återkoppla. Rekommenderar henne starkt!! ☺️

Svar från Emelie Hedenström

Tack Madelen för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det har varit mitt nöje att hjälpa er med försäljningen. Nu hoppas jag att ni hittar någonting nytt som ni kommer att trivas lika bra i! :)

Jim Henrik A
Böle

Emelie är en oerhört professionell och kunnig mäklare, vi kunde inte varit nöjdare! Vi har fått ställa vilka frågor som helst, högt som lågt och fått snabba, välformulerade och grundliga svar. Alltid trevlig och glad! Som förstagångsköpare har det känts som en trygg, smidig och rolig upplevelse att köpa hus med Emelie. Vi är väldigt glada att det var just hon som sålde ett hus till oss!

Svar från Emelie Hedenström

Tack Jim för ditt fina omdöme! Så roligt att ni är nöjda och det har varit mitt nöje att få hjälpa er att hitta hem!:) Nu hoppas jag att ni kommer att trivas i ert nya hus! Åter igen, stort grattis!

Mieraf A
Öjebyn

Det var bra bemötande och supper duktig mäklaren.

Svar från Emelie Hedenström

Tack Mieraf för din omdöme! Så roligt att vi äntligen hittat ett hus till er. Jag hoppas att ni kommer att trivas bra i ert nya hem!

Elisabeth M
Öjebyn

Fantastisk mäklare. Vänlig, positiv och professionell.

Svar från Emelie Hedenström

Tack snälla för ditt omdöme Elisabeth. Det har varit mitt nöje att hjälpa dig! Nu hoppas jag att du ska trivas minst lika bra söderut!

Peder L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Centralt

Emelie är väldigt professionell, tydlig och engagerad.

Svar från Emelie Hedenström

Tack för ditt omdöme Peder! Det har varit mitt nöje att få hjälpa till att förmedla bostaden.

Emin Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Hedenström en del av Svensk Fastighetsförmedling Piteå
Centralt

Emelie var suverän, duktig och hjälpsam. Jag är jättenöjd och tacksam. 10/10 Mvh Emin

Svar från Emelie Hedenström

Tack Emin för ditt omdöme! Så roligt att få hjälpa dig att hitta en bostad. Nu hoppas jag att du kommer att trivas :)