Johanna Ekberg

Johanna Ekberg

Johanna Ekberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Solna

Johanna Ekberg har varit registrerad mäklare sedan 2004-02. Johanna Ekberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 228 omdömen med ett betyg på 4.8. Johanna Ekberg har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

228 omdömen om Johanna Ekberg

Sedan starten hos Reco 2016
Tatiana W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Huvudsta

Har träffat henne på visning ,fick råd att köpa lägenhet och lyckades att köpade den. Ny hjälper hon mig att sälja våras. Mycket profiitionell mäklare och varm person.

Myangaabaatar B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Ekberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Solna
Huvudsta

Johanna Ekberg var väldigt bra att kommunicera. Hon agerade profissionellt i varje situation. Vi är väldigt nöjda med Johanna Ekberg

Rebecka J
Råsunda

Lugn och proffsig. Bra stöd genom hela processen.

Maria A
Råsunda

Johanna är en mäklare i toppklass. Hon gav ett tryggt och proffsigt intryck från start, och var tydlig och ärlig med förväntningar. Vi har känt oss otroligt trygga genom hela säljprocessen. Dessutom sålde hon vår lägenhet till rekordpris. Vi skulle definitivt anlita Johanna igen.

Michaela J
Huvudsta

Mycket bra erfarenhet fram till kontraktskrivning med Johanna. Proffsig, tydlig och lättsam.

Annika S
Huvudsta

Kunnig och påläst , snabb med information

Karl Å
Huvudsta

Johanna har varit ett fantastiskt stöd under hela försäljningen av vår lägenhet. Vi valde henne för att hon gav ett väldigt gott intryck redan när vi köpte lägenheten vi nu sålde 3 år senare. Har alltid varit tillgänglig, löst all administration snabbt och stöttat med rådgivning hela vägen.

Kristian W
Huvudsta

Trevligt och kompetent bemötande. Hade svar på de frågor vi hade och var mycket hjälpsam. Rekommenderas varmt.

My N
Råsunda

Vi är väldigt nöjda med Johanna som mäklare. Hon är professionell, kompetent, tillmötesgående, och har ett sätt att alltid få en att känna sig trygg och sedd. Johanna har mitt största förtroende och jag kommer inte tveka att anlita henne igen.

Jesper J
Bergshamra Södra

Vänligt och lyhört men också rakt och effektivt. Dessutom överträffade vinnarbudet våra förväntningar med råge!