Manuel har varit mycket tillgänglig under hela processen när vi skulle sälja vår bostad. Han bidrar med en trygghet och stor kunnighet. Vi kan varmt rekommendera Manuel!
Svensk Fastighetsförmedling Solna
Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Solna! Här möts du av kunniga fastighetsmäklare som kan Solna. Genom att vara lokala mäklare med en nationell organisation i ryggen kan vi erbjuda en mäklartjänst anpassad efter dig och dina behov. Med bred marknadsföring i både traditionella och digitala kanaler samt ett...
886 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Solna
Sedan starten hos Reco 2016
M gav bra information initialt om objektet och löpande under köpprocessen vilket gjorde att vi kände trygghet hela vägen. Fick stort förtroende av M.
Gedigen, proffsig, väl medveten hur marknaden ser ut!, Hon utstrålade trygghet och var rak och tydlig i sin kommunikation! Vi kan varmt rekommendera henne till 110%!! Carina och Jan
Allt har känts så smidigt med Johanna från första mailet fram till köp. Jag fick privatvisning dagen efter första samtalet och hon gav mig en jättebra känsla av bostaden och var förberedd med tumstock och prospekt jag kunde skriva måtten på och bemötte alla mina frågor och funderingar väl. Hon har varit lugn och trygg och guidat mig genom hela processen och inte stressat på mig alls vilket jag verkligen uppskattat. Hon har snarare varit mån om att det ska kännas rätt vilket har gjort att hela köpprocessen har känts kul,...
Tillmötesgående, rak och ärlig i sin kommunikation. Mycket proffsig.Kan varmt rekommendera Johanna.
En fantastisk mäklare som verkligen lyssnar och anpassar sig efter ens behov på hur man behöver hjälp från mäklaren. Otroligt driven och hungrig på att få till den bästa affären Kan verkligen rekommendera andra att jobba med Vilma! 10/10!
Upplevelsen var väldigt bra. Det var snabb och enkel kontakt med mäklaren samt jätte trevlig och ville även ens bästa. Väldigt smidig med att svara på mejl och samtal när man väl hade en fråga kring något. En väldigt bra upplevelse helt enkelt.
Tack för fint omdöme! Har varit fantastiskt roligt att få hjälpa dig hitta hem :D
Vi deltog som budgivare i en budgivning på ett radhus i Ulriksdal där vi initialt upplevde att mäklaren var mycket bra på att kommunicera och svara på våra frågor. Under budgivningen blev vi påminda om att bud inte är bindande, vilket givetvis stämmer. Efter två dagars budgivning förlorade vi, och samma kväll kl. 22:36 kontaktade mäklaren oss via sms. Han undrade då om vi kunde tänka oss att skriva avtal för 5 000 kr under det ledande budet, förutsatt att vi avstod från besiktningsklausulen som de andra budgivarna önskade...
Mäklaren visade stort tålamod och lyhördhet genom att verkligen lyssna och förstå våra behov. Den konstruktiva återkopplingen bidrog till en stark känsla av trygghet genom hela processen. Vid förhandlingarna upplevde vi mäklaren som mycket erfaren, strategisk och skicklig, vilket gjorde försäljningen både smidig och professionell.
Trevlig, effektiv, snabb, kunnig.
Vi är supernöjda med vårt köp och mycket av det är tack vare Vilma. Hon var alltid tillgänglig för frågor, snabb på återkoppling och genuint engagerad i att vi skulle hitta rätt. Det märktes att hon brydde sig på riktigt och inte bara försökte "sälja på" oss något. Processen kändes trygg från första visningen till kontraktsskrivningen. Proffsig, ärlig och enkel att ha att göra med – exakt vad man vill ha som köpare. Kan varmt rekommendera Vilma!
Vi köpte vår lägenhet av Jonas och sålde den sedan även med honom. Han var snabb och professionell i alla våra interaktioner. Båda gångerna satte han tydliga förväntningar från början och följde dem. Han och hans kontor hjälpte oss att navigera allt som förstagångsköpare och förstagångssäljare, och svarade tålmodigt på alla våra frågor. Vi rekommenderade honom redan till vår köpare när det var dags för henne att sälja.
Jonas har varit effektiv, lyhörd och tillmötesgående. Det jag uppskattat mest är hans snabba återkopplingar på alla mina mail . Han har varit tydlig och rak i sin kommunikation
Toppen bra mäklare Han är jöttebra. God information och får alltid återkoppling.
Johanna gjorde ett fantastiskt fint arbete i samband med min försäljning - hon är proffsig, trevlig och och ger alltid snabb och bra hjälp.
Jag har en toppenbra erfarenhet av Jonas tycker att han är världsklass allt har känns tryggt genom hela processen 🙏
Hej! Underbart att höra, jag blir otroligt glad och tacksam över att ni haft en så positiv upplevelse! Hoppas din son kommer stormtrivas i lägenheten!
Johanna är trevlig och professionell. Försäljningen löpte smidigt.
Engagerad och kunnig. Lätt att få kontakt med.
Working with Jonas as my realtor was delightful. He was extremely professional, knowledgable, and helpful throughout the entire touring and purchasing process.
Hi! Thank you very much for taking the time to give me such a nice review! It's wonderful that you feel that you received good support and help with your purchase of the apartment!
Driven, ärlig, trevligt bemötande, mycket kunskap om bostads och när området glad positiv.
Manuel ger ett tryggt intryck, och är väldigt kunnig. Han kunde besvara alla våra frågor.
Johanna var trevlig och tillmötesgående under hela vår säljprocess. Vi kände oss oerhört trygga att sälja vår lägenhet med henne. Trevlig och God kommunikation hela vägen. Kan varmt rekommendera.
Vi är otroligt nöjda med Johanna som mäklare! Från start till mål var hon en trygg och kunnig partner i vår försäljning. Det finns många mäklare som säger det man vill höra, men Johanna är raka motsatsen – hon är ärlig, tydlig och genuint engagerad från dag ett. Hennes strategiska tänk och noggranna förberedelser gjorde hela processen smidig och resulterade i en försäljning vi är väldigt glada över. Vi kan varmt rekommendera Johanna till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare med full koll på varje detalj! Grym!
Trevligt bemötande. Återkopplar snabbt och har en rak kommunikation. Har de egenskaper som är viktiga i yrket. Toppbetyg.
Trevlig och tillmötesgående. Hjälpsam med allt från att boka möten/visningar, svara på frågor och förklara allt jag inte hade koll på. Jag kan varmt rekommendera Jonas!
Stort tack för dina fina ord och rekommendationen Helén! Härligt att du fick möjlighet att köpa denna lägenhet underhand då du precis hade förlorat en annan budgivning.
Driven, rak och ärlig trevlig lyhörd har ett respekt fullt bemötande, kunnig inom miljön runt om bostadsområdet. Väldigt positiv och glad
Jag är oerhört nöjd med Wilmas insats vid försäljningen av min lägenhet. Hon genomförde hela processen på ett proffsigt vis och med ett sällan skådat engagemang. /Tina
Tack Tina! Jag blir verkligen glad över dina fina ord och att du är nöjd med min hjälp vid försäljningen av din lägenhet. Det har varit ett nöje att få sälja din pärla och jag uppskattar ditt förtroende. Allt gott!
Tack vare stor lyhördhet och stort engagemang från Vilma har jag nu hittat mitt Hem. Evigt tacksam för det:)
Tack Jeanette för ditt förtroende och ditt tålamod, det har varit helt fantastiskt att få hjälpa dig hitta ditt nya hem. Jag vet att du kommer göra den till en riktig pärla!
Johanna är oerhört professionell! Det märks att hon jobbat över 20 år i Solna. Hon kan marknaden! Alltid tillgänglig, alltid trevlig och ett stort tålamod! Jag rekommenderar Johanna varmt!
Vilma var fantastisk. Vi är så glad vi valde henne som Mäklare
Tack för ditt och Alexandras förtroende, det har varit underbart att få hjälpa er med försäljningen. Tack för många goda skratt!
Rätt attityd, god kommunikatör, härlig energi, påläst, lösningsorienterad, tävlingsinriktad. Vi är så glada att vi gav Vilma chansen att sälja vår lägenhet. Hon höll ett högt tempo, hittade många intressenter och hittade rätt köpare till det priset vi ville ha. Vi kommer ringa henne igen nästa gång det är dags att köpa eller sälja lägenhet. En superstar!
Proffsig från början till slut. Lätt att bolla och prata med och svarar alltid snabbt på eventuella frågor. Rekommenderar starkt!
Hej Cassandra! Stort tack för ett mycket fint samarbete!
Vi tog hjälp av Marie för försäljning av vår lägenhet i Solna och är supernöjda med hennes jobb! Hon var engagerad, tillgänglig och proffsig! Kan varmt rekommendera henne!
Väldigt bra bemötande och snabba handling av mäklaren. Trygg process med bra support under hela köp och kontraktskrivning.
Härligt att ni är nöjda med allt kring köpet av lägenheten Szilard. Varmt välkomna till Råsunda!
Tydligt och smidigt rakt igenom. Skrev på avtalet och sålde inom en vecka, köpte sedan via Jonas inom en ytterligare vecka.
Proffsig från start till mål. Kunnig när det kommer till förening, område. Rekommenderar Jonas starkt ifall man går i säljtankar.
Proffsig, kunnig och tillgänglig. Allt man kan önska av en bra mäklare!
Tack för fina omdömet Anton och tack för ert förtroende att hjälpa er med försäljningen. Jag hoppas vi hittar en fin lägenhet till er nu.
Har nu både köpt och sålt lägenhet med Johanna och har inget negativt att säga. Tydlig kommunikation och en hög nivå av engagemang!
Marie is a very hardworking and committed person. During the entire process she was very active and kept us updated on the progress and opportunities. She was able to close the deal well before we planed to move into the new place which is very much appreciated. Would recommend her anytime.
Det blir lite udda att lämna ett omdöme innan affären är genomförd i sin helhet men hittills har allt utfallit till belåtenhet även om priset inte blev vad jag förväntade mig eller vad som var indikerat av mäklaren. Jag har dock uppfattningen att Johanna gjorde allt hon kan och har agerat mycket professionellt under processen.
Manuell sålde lägenhet till oss i Solna
Johanna var supertrevlig och engagerad genom hela processen, hon ingav förtroende och höll oss uppdaterade.
Om du söker en mäklare som är engagerad, erfaren och trevlig och som leder dig tryggt och transparent genom hela processen, kan du med största förtroende vända dig till Manuel.
Stort tack för ditt otroligt fina omdöme Gudrun, har varit väldigt trevligt att hjälpa dig och hoppas du kommer trivas bra i din nya bostad när det blir dags.
Det var väldigt svårt att få tag på Johanna inför visningen och hon var inte så snabb på att svara tillbaka per telefon. Dock var bemötandet mycket bra då vi träffades personligen. Var också mån om att tipsa om andra lägenheter som skulle kunna fungera.
Alltid tillgänglig och engagerad
Tack Philippe! Både tillgängligheten samt att vara engagerad är viktiga punkter för mig så kul att du uppskattar det. Allt gott!
Vi kom väldigt bra överens från början. Jag tyckte inte att hon hade riktig lokalkännedom och blev lite irriterad på det. Solna är stort och har olika fördelar pch nackdelar. Innan försäljning fungerade det alldeles utmärkt och jag är nöjd med resultatet
Hej Agneta, Tack snälla för din recension och det glädjer mig att du är nöjd och jag tycker också vi har haft ett bra samarbete. Det känns även roligt att vi fick rekordpris i denna marknad, känns härligt att mitt arbetssätt lönar sig. Med vänliga hälsningar Marie
Professionell och trevlig. Höll nära kontakt under processen med snabb återkoppling.
Vilma är ett rent Jag är oerhört tacksam över att få xxx med Vilma. Detta då jag och min bror Vilma har Hon är väldigt professionell Brinner för sitt arbete och tycker Vilma har ett lättsamt sätt som gör att det är Har aldrig upplevt Vilma som Hon är lättsam att arbeta med Vilma är den bästa erfarenhet jag har haft av en bostadsmäklare. Hon har från första början utstrålat en passion och glädje i sitt yrke och en glöd för sitt yrke på ett sätt som känns äkta och inte påklistrat. Vilma är dessutom...
Tack för ett fantastiskt fint omdöme, det har varit en ynnest att få hjälpa dig och Hans med försäljningen. Ni båda har varit otroliga, ert förtroende har betytt mycket för mig. Det är ömsesidigt! Allt gott så länge, vi ses och hörs snart igen!
Vilma gjorde vår resa som köpare enkel. Kändes tryggt att få logga in med bank id inför visningen. Vilma var tillgänglig för frågor och vid kontraktsskrivningen var vi förberedda då vi fått avtalen i förväg. Även efter kontraktsskrivningen har hon varit begälplig. En riktig stjärna.
Vilma gav ett professionellt intryck på mig
Hej Pär, tack för ett fint omdöme och hoppas att du kommer stortrivas på Erik Sandbergs Gata i underbara Råsunda!