Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson

Torbjörn Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Torbjörn Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1997-02. Torbjörn Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 136 omdömen med ett betyg på 4.9. Torbjörn Andersson har haft 24 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

136 omdömen om Torbjörn Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Helena K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Öringe

Alltid bra bemötande, lyhörd och tydlig. Det är stressande att sälja sin bostad men Torbjörn ser till att det går lugnt till och blir en bra upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn!

Anette L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Öringe

Tillgänglig, snabba svar, snabb till handling, trevligt bemötande

Anders L
Köpte sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Torbjörn är en lugn och tillmötesgående fastighetsmäklare som lever upp till våra förväntningar. Känslan är att Torbjörn är lika mån om att tillmötesgå såväl säljarens som köparens behov. På det stora hela så blev detta en fastighetsaffär som genomfördes på ett professionellt och bra vis.

Hans-Peter A
Sålde sitt hus med hjälp av Torbjörn Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Torbjörn med sin långa erfarenhet och sin proffessionalitet den trygghet som jag som kund förväntar mig. Han är engagerad och aktiv men också lyhörd vilket är tre viktiga ingredienser. Torbjörn är top notch!

Johan A
Tyresö

Torbjörn känner den lokala marknaden väl och har en lång och gedigen erfarenhet av hur 'en slipsten skall dras'. Vår försäljning kunde slutföras snabbt och inom budget tack vare Torbjörns kontakter, erfarenhet och lugn.

Christina A
Tyresö

Torbjörn är verkligen den bästa mäklare du kan tänka dig, korrekt, trevlig, duktig, vänlig, kunnig, kommer i tid. Mao, han är en väldigt duktig mäklare!!

Annika S
Tyresö Strand

Mäklaren lyssnade in och kom med förslag på upplägget och var lätt att kommunicera med. Snabb återkoppling och la ner mycket tid på visningar. Proffesionell vid kontraktskrivning.

Barbro J
Brevik

Jättefint bemötande. Hade inga speciella förväntningar men det blev hur bra som helst. Alla turer runt försäljningen funkade jättebra. Torbjörn är proffsig, vänlig och mån om allt ska bli så bra som möjligt.

Carola T
Tyresö

Grattis om du får Torbjörn som mäklare! Rätt person på rätt plats. En professionell, kompetent och erfaren mäklare, med ett trevligt sätt. Har ett respektfullt förhållningssätt under hela processen (dvs ett bra jobb oavsett marknad). Det märks att det finns en arbetsglädje för hela processen, ända fram till mål. Tack!

Linda L
Hanviken

Torbjörn har varit toppen! Han är väldigt kompetent, hjälpsam och trevlig. Han levde absolut upp till våra förväntningar och vi kan varmt rekommendera honom till andra.