Vi kände direkt förtroende och han hade god kännedom om området. Affären gick snabbt och han hittade rätt köpare. All förberedelse inför försäljningen gick snabbt och smidigt.
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Tyresö! Tyresö växer! Hit kommer både familjer från Stockholms innerstad som vill flytta närmare naturen och familjer som flyttar till storsta'n från övriga delar i Sverige. Här finns också alla slags bostäder och vi på Svensk Fastighetsförmedling förmedlar bostadsrätter, fritidshus...
714 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Hans är otroligt trevlig och exceptionellt bra på att kommunicera. Som säljare behövde vi aldrig undra eller hinna bli oroliga, Hans var alltid steget före! Mina varmaste rekommendationer.
Vi kan varmt rekommendera Victor. Han är kunnig, pålitlig och snabb på att återkoppla. Vår husförsäljning gick både snabbt och smidigt tack vare hans engagemang. Vi kände oss trygga under hela processen och är väldigt nöjda med vårt val av mäklare.
Professionellt bemötande och hängiven.
Stefan är väldigt trevlig och kompetent. Tack för en snabb och smidig affär!
Lyhörd, lugn, förstående, hårt arbetande mäklare. Håller en tät dialog med uppdateringar
Det var väldigt smidigt att kommunicera med Victor och han svarade alltid snabbt på mina frågor och informerade om säljprocessen. Victor är kunnig och det kändes tryggt att samarbeta. Kan varmt rekommendera Victor!!
Stefan har varit väldigt engagerad och tillgänglig från första stund. Gett bra riktningar för processen från början till slut och lyhörd för våra önskemål.
Det senaste året har jag letat efter ny bostad och tack vare Victors engagemang hittade jag tillslut rätt. Han var lyhörd, noggrann och ett fantastiskt bollplank i denna bostadsdjungeln. Tack vare detta hittade jag ett hus i ett område jag annars hade missat. Stort tack för all hjälp, guidning och kontinuerliga återkoppling. Jag kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderar starkt Victor till alla som ska köpa och sälja sin bostad!
Otroligt bra bemötande, Utifrån de förväntningar vi hade på mäklaren så tycker vi att han gjorde ett bra jobb med försäljningen av våran bostad. Det blev en väldigt smidig affär där vi är nöjda med utfallet.
Stefan Larsson är en lugn, proffsig och lyhörd mäklare med stor kunskap och förståelse. Han har hjälp mig vid ett flertal försäljningar. Rekommenderas varmt! //Jerry Millgård
Bästa bästa Christian! Köpte min första lägenhet och Christian har varit så otroligt hjälpsam och verkligen överträffat förväntningarna.
Jag är jättenöjd över mitt val av mäklare och har bara positivt att dela gällande processen och försäljningen. Jesper har haft ett stort tålamod och alltid besvarat mina frågor, han är kunnig och professionell och har ett stort kontaktnät och kan området vilket underlättat. Vi har också haft bra diskussioner och han lyckades avsluta min bostadsaffär på en trög och svår marknad till ett bra pris. Jag kan varmt rekommendera Jesper!
Jag upplever Stefan som professionell, kompetent och engagerad. Han har ett trevligt bemötande och motsvarar alla förväntningar man kan ha på en mäklare.
serviceminded.trevlig, förstående
Jag är medlem i Lions Club Tyresö där vi har haft trevligt samarbete genom året med Hans (Svensk Fastighetsförmedling) Hans är seriös och och uppträder på ett mycket trovärde set till kundens bästa.
Trevlig, kunnig, hjälpsam och snäll mäklare:) vi fick all hjälp som vi behövde, kan varmt rekommendera den här mäklaren!
Tyresös mest begåvade mäklare
I had an excellent experience working with Christian ! Selling my apartment during a tough market was no easy task, but Christian handled everything with professionalism, patience, and expertise. From pricing the property correctly to marketing it effectively and negotiating the best deal, Christian went above and beyond to ensure a smooth sale. Christian kept me informed at every step, provided honest advice, and made the entire process stress-free. I highly recommend Christian to anyone looking to buy or sell real estate. Thank you for your dedication and hard work!
Jesper har varit tillgänglig under hela processen och svarar oftast snabbt när vi sökt kontakt. Jesper är kompetent och lyhörd. Vi är mycket nöjda över samarbetet med Jesper!
Ger ett oseriöst intryck. Verkar lat eller ointresserad av det han gör.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag tar verkligen till mig av din feedback, även om jag inte riktigt känner igen mig i den när jag jämför med de rekommendationer och omdömen jag får från andra kunder. Jag strävar alltid efter att vara engagerad och ge bästa möjliga service, och det känns därför tråkigt att du inte upplevde detta på samma sätt. Jag önskar verkligen att jag hade fått möjlighet att förbättra er upplevelse när affären genomfördes och att ni sagt något till mig. Jag hade gärna sett att vi kunde hitta en lösning som gjorde att ni kände er mer nöjd med processen.
Hjälpsam och noggrann mäklare!
Christian gjorde ett bra intryck redan vid första mötet. Kunnig och påläst om området, gav en tydlig och klar bild om vad vilket prisspann som försäljningen kommer ligga kring. Under hela processen så höll Christian en frekvent kontakt och informerade kontinuerligt, helt enligt önskemål och överenskommelse. Försäljningen landade också på den nivå som Christian kommunicerat vid första besöket och levde således helt upp till alla förväntningar. Christian är också en trevlig, glad och energifylld person som bidrog till en bra dialog under hela säljprocessen.
Professionell fastighetsmäklare. Man kan köpa och sälja en bostad med Christian i trygghet.
Han är hjälpsam och trevlig.Han är en duktig mäklare.
Kanontrevlig och bra kille med bra kommunikation och ödmjukhet. Rekommenderar Victor 8 dagar i veckan.
Ett utomordentligt proffs. Transparant, lyhörd, målinriktad, tillgänglig. Högsta rekommendationer!
Vi är otroligt nöjda med Christian Sandberg. Från det att vi träffades första gången har han varit mycket professionell, Försäljningen gick mycket snabbt och smidigt tack vare hans skicklighet. Lena
Vi är oerhört nöjda med vårt bostadsköp och den hjälp vi fick av Christian Sandberg .Hen var professionell, lyhörd och väldigt hjälpsam genom hela processen. Alla våra frågor besvarades snabbt, och vi kände oss trygga från visning till kontraktsskrivning. Tack vare mäklarens engagemang och kunskap blev köpet smidigt och stressfritt. Vi kan varmt rekommendera Christian Sandberg till alla som letar efter sitt drömhem Med vänlig hälsning, Zakaria
Proffsigt, trygghet ,trevligt bemötande han vet vad han gör
Our experience with Christian went far beyond our expectations. We didn’t think we could have this house but thanks to him, we did. He convinced the owners to give us a preview and help us negotiate the price. We was also very efficient in answering our various questions regarding the property, and very kind.
Ett bra bemötande är proffisonel i sitt utförande, trevlig och bra mäklare
Väldigt bra i kommunikation och är väldigt nöjd med Jesper!
Erfarenhet och stort kontaktnät är A och O i tider när marknaden är extremt seg, detta gör att Jesper alltid har ett extra ess i armen och levererar. Mycket nöjda!
Toppenbra bemötande. Glad, snabba puckar, snabb respons, positiv inställning.
Jättebra och snabb service. Jag känner mig trygg i min lägenhetsaffär.
Väldigt hjälpsam så vi är jättenöjda
Vi känner att vi blivit väl informerade kring allt i processen. Torbjörn har en fantastisk servicenivå! Vi ger honom våra varmaste rekommendationer.
Trevlig,nåbar och hjälpsam!
Kunnig mäklare inom Tyresö kommun
Hjälpsam, trevlig, kunnig och noggrann.
Mycket professionell, lugn och sansad.
Jepser har gott om energi, är proffsig och fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningsprocessen. Väldigt nöjd med att ha haft honom som mäklare och kan starkt rekommendera honom till andra.
Vi är mycket nöjda med hur Victor har hjälpt oss när vi letade efter vårt nya boende. Han förstod vad vi var ute efter och till slut hittade han det. Victor är klar och tydlig, vet vad han pratar om och inger förtroende. Han är lätt att nå per telefon eller sms och återkopplar snabbt på frågor.
Trevlig, korrekt, påläst och i mitt tycke kunnig. Ingav förtroende.
Vi kommer verkligen rekommendera och använda oss utav Jesper igen. ⭐️ Pålitlig och engagerad mäklare i högsta grad.
Kunnig, proffesionell och lyhörd mäklare.
Victor hjälpte mig att köpa min första lägenhet. Han var otroligt trevlig, hjälpsam och seriös från första möte och hela vägen igenom processen! Han hade bra svar till alla frågor och man kände att man verkligen kunde lita på honom. Jag är supernöjd!
Mycket bra mäklare på alla sätt!
Alltid bra bemötande, lyhörd och tydlig. Det är stressande att sälja sin bostad men Torbjörn ser till att det går lugnt till och blir en bra upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn!