Victor Sarocchi

Victor Sarocchi

Victor Sarocchi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Victor Sarocchi har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Victor Sarocchi har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 99 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Sarocchi har haft 37 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

99 omdömen om Victor Sarocchi

Sedan starten hos Reco 2021
Lena S
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Vi är mycket nöjda med hur Victor har hjälpt oss när vi letade efter vårt nya boende. Han förstod vad vi var ute efter och till slut hittade han det. Victor är klar och tydlig, vet vad han pratar om och inger förtroende. Han är lätt att nå per telefon eller sms och återkopplar snabbt på frågor.

Mimmi P
Tyresö

Trevlig, korrekt, påläst och i mitt tycke kunnig. Ingav förtroende.

Johan S
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Kunnig, proffesionell och lyhörd mäklare.

Staffan G

Victor hjälpte mig att köpa min första lägenhet. Han var otroligt trevlig, hjälpsam och seriös från första möte och hela vägen igenom processen! Han hade bra svar till alla frågor och man kände att man verkligen kunde lita på honom. Jag är supernöjd!

Tobias B
Tyresö

Victor sålde mitt radhus till ett bra pris med bra frånträdesdag i förhållande till tillträdet till min nya bostad. Upplevs som kunnig och seriös. Trevligt bemötande och lyhörd för mina önskemål och kändes på tå. Varför blev det inte full pott då? Känns som han hade lite för många bollar i luften ibland. Kom inte alltid ihåg vad vi kommit överens om. Nu när affären är klar så känns det negativa mindre viktigt men under resans gång var det lite frustrerande.

Jimmy Alexander M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Duktig mäklare och kunde sin sak. Ibland var det dock lite sen återkoppling men berodde nog på att det var under sommaren och i semestertider

Fredrik W
Tyresö

Med proffsigt och trevligt bemötande hjälpte Victor oss att hitta vårt nya boende!

Peter A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Mycket trevlig med ett härligt lugn. Gav ett seriöst intryck, framför allt från min dotter Anna som ska bo i lgh. I mina ögon 10 poäng. Mvh Peter

Josef A
Tyresö

Jag var mycket nöjd med Victor han kunde sitt jobb tack.

Carl-Oscar Emanuel L
Centrala Tyresö

Vi köpte vår första lägenhet via Victor, och han hjälpte oss genom hela processen och förklarade alla steg så att vi kunde känna oss lugna.