Erkan Inan

Erkan Inan

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 315 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 43 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

315 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Robert Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan gjorde processen väldigt enkel och smidig, och fick till en väldigt snabb försäljning till ett bra pris!

Alfred L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Otroligt bra! Tipsade om en lägenhet som passade som handen i handsken. Snabb affär och inga oklarheter. Rekommenderar starkt!

ALICIA P
Centrala Sundbyberg

Jag har fått jättebra hjälp från Erkan! Det har gått snabbt och smidigt, han ger bra information och har underlättat för mig i processen att köpa bostad.

Bilal T

Perfekt. Allt var super bra. Bemötande och allt var smidigt

Samuel G
Centrala Sundbyberg

Otroligt trevlig, proffsig och väldigt hjälpsam! Gjorde allt för att vår process skulle gå så smidigt som möjligt.

Eva Louise B
Sundbyberg

Vår upplevelse var jättebra! Erkan var supertrevlig och tillmötesgående och gav en väldigt bra presentation om lägenheten när vi kom på visning. Det var toppen för oss som letade lägenhet för första gången och inte riktigt visste vad man skulle tänka på eller fråga. Vid kontraktsskrivandet var han pedagogisk och tydlig och mötet blev jättetrevligt! Vi är superglada och nöjda med hela processen.

Daniel Heine H
Sundbyberg

Erkan är en väldigt vänlig och hjälpsam mäklare som hjälpte oss genom vårt första bostadsköp. Man kände sig trygg genom hela processen.

Christian M
Sundbyberg

Erkan är otroligt professionell, vänlig och hjälpsam. Han har varit mästerlig på att uppdatera och hålla oss i loopen. Alltid ett nöje att träffa och prata med Erkan. Alltid glada miner och vi kände att han ger allt och ger inte upp. Vi rekommenderar Erkan fullt ut! En mäklare som gör affären trygg och lugnande. Våra förväntningar var höga och de uppfylldes verkligen. Tack för allt Erkan 🙏

Jenny T
Centrala Sundbyberg

Erkan är otrolig! Fantastiskt ödmjuk och lyhörd. Han gjorde allt och lite till för oss som köpare hos honom. Rekommenderar honom varmt.

Malin L
Centrala Sundbyberg

Tydlig, noggrann och tillmötesgående; ger förslag på olika lösningar så att alla parter blir nöjda.