Erkan Inan

Erkan Inan

Erkan Inan är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Erkan Inan har varit registrerad mäklare sedan 2021-12. Erkan Inan har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 295 omdömen med ett betyg på 5.0. Erkan Inan har haft 34 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

295 omdömen om Erkan Inan

Sedan starten hos Reco 2022
Hanna N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan hade respektfull och fin sätt att bemöta från första samtalet. Han hade tid och respekt för alla frågor och hjälpte till med allt under processen. Jag fick kunniga och snabba svar på alla frågorna och funderingar. Det var glädje att få ha honom som mäklare.

Eric R
Centrala Sundbyberg

Erkan är rak, trevlig och mycket smidig att göra affärer med. Genomgående bra helhetsintryck.

Olle P
Centrala Sundbyberg

Än en gång toppklass från start till mål.

Josef Helmer L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Kanon-kille! Bra kommunikation genom hela processen. Hade gett 6/5 om det hade gått 😊

Elin B
Sundbyberg

Erkan var så hjälpsam och professionell genom hela processen och gjorde mitt första bostadsköp enkelt och smidigt! Jag är supernöjd!

Amanda R
Centrala Sundbyberg

Erkan var verkligen otrolig hjälpsam! Det var första gången jag skulle köpa lägenhet, och han var väldigt pedagogisk, genuin i sitt språk, tillmötesgående och hjälpte mig navigera för bästa möjliga beslut. Jag fick se flera lägenheter som han kände passade mina behov och önskemål och det kändes som att man hade lite av en personlig mäklare under tiden. Väldigt uppskattat för en förstagångsköpare. Rekommenderar starkt!

Louise L
Centrala Sundbyberg

Vi är så nöjda med Erkan som hjälpte oss köpa vår drömlägenhet. Han är professionell, kunnig och väldigt tydlig. Processen var smidig och trygg, och kommunikationen var snabb och tydlig hela vägen. Vid kommande försäljning kommer vi helt klart vilja ha Erkan som mäklare!

Ann-Helen K

Trevlig samarbetsvillig trovärdig person ❤️

Mirjam Mariana Habiba C
Sundbyberg

Erkan gav ett professionellt intryck från värdering till försäljning. Alltid tillgänglig och vänlig, dessutom otroligt kunnig!

Adrian A
Centrala Sundbyberg

Erkan, har varit toppen mäklare från start till mål med försäljningen. Stark rekomendation att anlita Erkan.