Mäklare i Sundbyberg

7 rekommenderade mäklare i Sundbyberg kommun

• Fastighetsbyrån Sundbyberg

2,040 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån i Sundbyberg! Vi har koll på området och sätter dina behov först i bostadsaffären.
    Areej A
    Areej A: Vi är otroligt nöjda med den hjälp vi fått från Jonathan. Han var alltid snäll, lyhörd och lätt att ha kontakt med, vilket gjorde hela processen mycket smidigare och mindre stressig. En riktigt professionell och mänsklig mäklare som jag varmt kan rekommendera! 👍🏻
  • Driver du mäklarfirma i Sundbyberg?

• HusmanHagberg Sundbyberg

900 omdömen
    Beri J
    Beri J: Jag hade nöjet att arbeta med Sem Samson från HusmanHagberg Sundbyberg när jag sålde min lägenhet, och jag kan inte nog betona hur positivt min erfarenhet har varit. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Sem är alltid professionell, lyhörd och hade en god kunskap om marknaden. Under hela försäljningsprocessen höll Sen mig informerad om varje steg och svarade snabbt på mina frågor. Marknadsföringen av min lägenhet var också utmärkt. Sem använde sig av högkvalitativa bilder och en välskriven beskrivning som fångade lägenhetens charm. Resultatet blev en snabb försäljning. Jag kan varmt rekommendera Sem Samson och HusmanHagberg Sundbyberg till alla som letar efter en pålitlig och duktig mäklare. Tack för ett fantastiskt arbete.
  • Var med oss och sälj din lägenhet, villa eller radhus. Vi på Svenska Fastighetsförmedling har den kompetens som behövs för att värdera, sälja och/eller köpa din bostad.
    NINA A
    NINA A: Väldigt trevlig och professionell! Snabb på att svara och hjälpsam! Hjälpte oss med att sälja vår lägenhet och han har superkoll på hela Sundbyberg! Rekommenderar honom varmt som mäklare. Tack Erkan!
  • HusmanHagberg Solna

1,015 omdömen
    Vi är en fastighetsmäklare som kan Solna. Tveka inte att kontakta oss inför din bostadsaffär!
    Martin B
    Martin B: Köpte lägenhet i Solna via Niklas. Mycket nöjd med servicen från Niklas, han är engagerad och tillmötesgående, alltid snabb återkoppling. Han hade bra kännedom om objektet och gav ett pålitligt intryck.
  • Tobias F
    Tobias F: Mkt bra och professionellt bemötande. Alltid tillgänglig. Var hjälpsam och gjorde ett bra jobb med vår försäljning. Vi fock bra betalt för lägenheten. Gabriel var även hjälpsam och gav många bra tips i vår köpprocess vilket var ett stort plus. Rekommenderas starkt.
  • Lukas G
    Lukas G: Kan verkligen rekommendera Notar Sundbyberg! Både Michelle Colegate och Roxana Sabouri gjorde ett otroligt bra jobb med vår lägenhet! De gör verkligen sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd! Stort tack!
  • Driver du mäklarfirma i Sundbyberg?

• ROLAND P
    ROLAND P: Emma Hanna hade nog goda intentioner men gjorde tyvärr några uppenbara fel. Bland annat informerade hon andra budgivare om ett dolt bud vi lade varpå en absurd budgivning fortsatte i ”dold” form. Inte så seriöst.