Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

• BadgeNineYears
4.9

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg! Letar du bostad eller går i säljtankar? Låt då någon av våra duktiga mäklare hjälpa dig på vägen mot din drömbostad. Med ett starkt varumärke i ryggen och en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Sundbyberg kan vi hjälpa dig på bästa sätt vid en försäljning av din bostad....

896 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2019

Edward R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tät återkoppling, saklig, professionell, ihärdig, påläst. Mkt trygg person att lägga affären i händerna på

Mirjam Mariana Habiba C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Erkan gav ett professionellt intryck från värdering till försäljning. Alltid tillgänglig och vänlig, dessutom otroligt kunnig!

Adam H
Sundbyberg

Alexander imponerade oss med hans hängivenhet och hans djupa kunskaper. Extremt professionell mäklare.

CHRISTIAN B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Wall en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Sundbyberg

Rekommenderar Alexander till dig som ska sälja eller köpa en lägenhet! Hjälpsam, kunnig och väldigt trevlig.

Adrian A
Centrala Sundbyberg

Erkan, har varit toppen mäklare från start till mål med försäljningen. Stark rekomendation att anlita Erkan.

Josef H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erkan Inan en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Köpt lägenhet där Erkan var mäklare Väldigt tydlig i sin kommunikation. Hade förberett väl den information som efterfrågas av mig som köpare. Arbetade effektivt för att få allting på plats under hela processen och tog sig tiden att svara utförligt vid mer djupgående frågor. Kan varmt rekommendera Erkan som mäklare. Trevlig, professionell och snabb.

K-Star A
Centrala Sundbyberg

Erkan är en riktigt bra säljare. Han är tillmötesgående samtidigt som han ser till att affären blir av och jobbar hårt för det!

Bengt R
Centrala Sundbyberg

Erkan är väldigt trevlig, flexibel och engagerad! Vi kommer utan tvivel använda oss av hans tjänst i framtiden.

Amanda M
Centrala Sundbyberg

Erkan är väldigt trevlig och tillmötesgående. Är genuint trevlig och positiv. Han löste en extra/privat visning för oss med kort varsel, och var super flexibel (vi har aldrig varit med om något liknande). Det var avgörande för oss som köpare då vi velade. Nu var vi som sagt köpare i denna processen, men absolut en sån mäklare man vill ha när man säljer! Dvs han gör det där lilla extra. Det har känts professionellt under hela processens gång och väldigt tryggt med Erkan. Nästa gång vi säljer kommer vi höra av oss till honom! Varma rekommendationer!

Peter K
Centrala Sundbyberg

Erkan har lagt ner ett stort arbete på att sälja vår bostad. Vi är mycket nöjda med hans arbetsinsats. Tre saker som särskiljer Ekan från andra mäklare är hans omedelbara återkoppling, att han älskar kontakten med potentiella kunder via telefon och möte/visning samt hans engagemang för att få affären i mål. Jag rekommenderar Erkan till andra bostadssäljare.

Salem F
Centrala Sundbyberg

Jag är oerhört nöjda med Erkan och kan varmt rekommendera honom till alla som vill sälja sin bostad. Från första mötet fick jag ett professionellt och engagerat bemötande. Erkan visade en genuin förståelse för mina önskemål och lade ner mycket tid på att säkerställa att jag skulle få bästa möjliga resultat. Han var alltid tillgänglig för att svara på frågor, uppdaterade mig kontinuerligt, och hanterade alla steg i processen med stor skicklighet och lugn. Jag kände mig trygg genom hela affären och kunde inte ha varit nöjdare...

David R
Sundbyberg

Bra bemötande och transparent dialog hela vägen i processen. Erkans lokala kännedom om bostadsmarknaden var mycket betryggande och oerhört värdefull.

Erik W
Sundbyberg

engagerad, tydlig och trevlig! Hjälpte med en trygg affär

Samantha R
Sundbyberg

Erkan är en pålitlig och kunnig mäklare. Bra och tydlig kommunikation från start till slut. Kände oss mycket trygga i vår försäljning. Snabb och smidigt affär. Kan verkligen rekommendera Erkan som mäklare.

INGOLF CHRISTOPHERSSON G
Sundbyberg

Erkans trevliga och positiva attityd genomsyrade hela processen fram till försäljningen av vår lägenhet. Vi kan varmt rekommendera Erkan. .

Olle K
Sundbyberg

Grymt duktig och kunnig mäklare som med utmärkt och smidig kommunikation tog oss till mål.

Iman T
Ör

Jätte trevligt person med ett stort leende!

Rasmus L
Sundbyberg

Väldigt professionell mäklare med stor kompetens. Han förklarade tydligt och tryggt de olika stegen med att köpa vår första bostadsrätt och jag kan varmt rekommendera honom till andra köpare.

Thérèse F
Sundbyberg

Erkan visar ett fantastiskt engagemang och är väldigt förtroendeingivande. Valet föll på honom eftersom han är jordnära, engagerad och pålitlig. Genom hela processen har jag upplevt honom som trygg, uthållig och trogen mig som kund. Att jag varit nöjd har varit hans högsta prio och det känns!

Hanna G
Sundbyberg

Erkan har verkligen varit informativ om bostaden vi köpte och har varit en grym kommunikatör mellan oss och säljaren. Han går igenom allting otroligt tydligt och det finns ingenting som är oklart efter en affär med honom. Rekommenderar verkligen till alla som ska köpa eller sälja bostad i Sundbyberg att gå till honom!

Denny B
Ör

Alexander är hjälpsam och lösningsorienterad

William E
Sundbyberg

Klockren kommunikation och ett trevligt bemötande👍 Rekommenderar!

Adam B
Sundbyberg

Mycket effektiv och trygg försäljning. Rekommenderar starkt att gå via Erkan!

Atefeh S
Sundbyberg

Galg och positiv. Påläst om objektet och svarar på frågor direkt. Tillgängligt och bra bemötande hela tiden. Tog hänsyn till mina personliga önskemål för att känna mig trygg i affären.

Ann-Helen K
Sundbyberg

Rak ärlig pålitlig positiv samarbetsvillig mäklare.

Patrik C
Järvastaden

Jag kan varmt rekomendera Erkan som mäklare! Lyhörd och kunnig samt med en exceptionell kommunikation lyckades han få oss att känna oss trygga i vår första bostadsaffär. Han såg till att båda parter var nöjda innan kontraktskrivning samt gick igenom kontraktet väldigt noga så att inget fall mellan stolarna.

Rosmarie A
Järvastaden

Ercan är mycket professionell och kunnig inom sitt yrke han bryr sig och ger allt för att det ska bli rätt både för den en som säljer eller den som köper.Man känner sig trygg med Ercan och hans 100% engagemang.

Christina V
Ör

Mycket trevlig mäklare, lyhörd och hjälpsam. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera denna mäklare.

Johan S
Centrala Sundbyberg

Väldigt trygg, vänlig och pålitlig. Lätt att kommunicera med och svarar alltid snabbt på telefon eller sms. Kan rekommendera honom starkt!

Sara P
Centrala Sundbyberg

Det har varit väldigt smidigt att ha kontakt med Alexander, vi har fått snabb återkoppling, korrekt information och trevligt bemötande. Vi har haft kontakt med honom under lång tid under processen att söka och köpa lägenhet och det har känts väldigt tryggt och kan absolut rekommendera Alexander som mäklare.

Björn S

Bra, hjälpsam och proffesionell

Magnus L
Centrala Sundbyberg

Jag har upplevt Alexander som mycket professionell genom hela processen och med ett väldigt trovärdigt intryck. Mycket nöjd.

David Davan N
Sundbyberg

Jag kom i kontakt med mäklare Erkan Inan i samband med köp av bostad och jag är evigt tacksam gentemot Erkan. En otroligt duktig mäklare som är hjälpsam, pålitlig och kunnig. Han var alltid tillgänglig och strukturerad i sitt arbete. Han får tio stjärnor av tio möjliga⭐️ Erkan Inan rekommenderas starkt!

Johan L
Sundbyberg

Supernöjd, skötte affären kanon! Väldigt bra kommunikation från start till slut. Rekommenderas!

Daniel S
Sundbyberg

Väldigt väldigt nöjd! Bra personligt och professionellt bemötande. Hela processen kändes väldigt enkel, trygg och bra!

Frida A
Sundbyberg

Erkan är förtroendeingivande, professionell och gjorde ett toppenjobb med försäljning av vår bostad. Han var även hjälpsam, rådgivande och effektiv. Vi lämnade allt åt Erkan och hela försäljningsprocessen kändes väldigt trygg.

Alexander S
Sundbyberg

Fantastiskt bemötande, hela processen kändes väldigt trygg och bra med väldigt god kommunikation. Erkan är väldigt påläst och svarade på alla frågor innan man ens hunnit ställa dom.

Louisa K
Sundbyberg

Vår erfarenhet av Erkan har varit jättebra! Han var väldigt professionell, tillgänglig och kunnig. Han har fått oss att känna oss trygga genom hela processen och har kunnat svara på alla våra frågor. Rekommenderar starkt!

Azizeh A
Ursvik

Min upplevelse av försäljning av vår bostad var att Erkan var en mycket tillgänglig, empatiskt och väldigt noggrann mäklare som gick bortom mina (ganska höga) förväntningar. Jag rekommenderar Erkan starkt till både köpare o säljare då jag upplevde hela processen som rättvis och smidig för båda parter där alla blev nöjda.

Tindra I
Ursvik

Jätte duktig och kunnig mäklare med fantastiskt bemötande. Han va över förväntan då han alltid tog sig tid att ses eller prata. Tack för en bra affär!

Arman I
Ursvik

Erkan uppvisade ett fantastiskt bemötande och uppvisade stor integritet och kompetens under hela processen från första kontakt fram till kontraktpåskrivning. Jag rekommenderar Erkan starkt som säljare och om jag skulle sälja på nytt kommer jag gå via Erkan igen vid möjlighet. Som köpare hade jag varit trygg med att Erkan förmedlar affären

Priscilla L
Ör

Erkan är otroligt kunnig och proffsig i sitt arbete. Han fick oss att känna att vi var i trygga händer från början till försäljning. När vi förberedde oss för att sälja vår lägenhet kunde jag inte undgå att känna en inre stress, hur skulle det gå? Hur lång tid skulle det ta? kommer allt gå bra...? Frågor som jag sen bara lät gå förbi när jag litade fullt på Erkans expertis och lät allt gå som det behövde gå. Tack vare hans ärlighet, självsäkerhet och kunskap kunde jag släppa kontrollen och slappna av. Allt gick så smidigt,...

Diamantis K
Ör

Jag har samarbetat med flera mäklare men aldrig med någon så förtroendeingivande och professionell som Erkan. Jag känner mig både tacksam men även lyckligt lottad att fått möjligheten att få hjälp av honom. Kommunikationen var utmärkt och smidig, han var ärlig och pragmatisk. Rekommenderar alla att ta hjälp av Erkan. Mvh Diamantis

Emil F
Ör

Mycket trevlig, pålitlig och engagerad mäklare.

Felicia F
Ör

Trevlig och gav ett tillitsfullt intryck. Processen gick väldigt smidigt.

Anna Z
Sundbyberg

Trevlig, kompetent med stort fokus på kund, både säljare och köpare. Förtroendeingivande som gjort det enkelt för oss som säljare att känna oss trygga i hela processen. Så glad att just du tog dig an vår lägenhet som vi nu med varmt hjärta lämnar över till de nya ägarna (där har du gjort ett otroligt bra jobb)

Peter Z
Sundbyberg

Erkan var ödmjukt superproffsig från första kontakten. Intresserad av detaljer i förening och lägenhet samt grym kännedom om närområdet och utbud. Allt från fotografering, visning till signering gick otroligt smidigt, proffsigt och snabbt. Rekommenderas varmt!

Jonas W
Sundbyberg

Erkan har på ett otroligt smidigt och pedagogiskt sätt hjälpt oss genom processen att köpa vår första bostad. Rekommenderas starkt!

Andreas K
Ör

Jag är väldigt nöjd med Alexander. Han är väldigt förtroendeingivande och pålitlig, både för säljare och köpare.

Jessica R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lisa Simu en del av Svensk Fastighetsförmedling Sundbyberg
Bällsta Strand

Fantastisk mäklare! Vi kan inte vara nöjdare. Lätt tillgänglig, trevlig och proffsig. Har ni möjlighet ska ni anlita Lisa!