Alexandra är en trevlig och målmedveten mäklare som var mycket lyhörd för våra förväntningar och uppmärksam kring våra önskemål. Vi tycker att hon gjorde en fin insats. Återkopplade snabbt och kontinuerligt och hjälpte oss igenom säljprocessen på ett betryggande sätt. Kan varmt rekommendera henne!
Alexandra Mokos
Alexandra Mokos är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
.Alexandra Mokos har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Alexandra Mokos har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexandra Mokos har haft 45 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
124 omdömen om Alexandra Mokos
Alexandra var helt underbar hela vägen igenom. Bra på att förklara hur allt går till, lätt att få tag på och kommunicera med. Hade bra tips om vad vi ska tänka på när det gäller visning och fotografering. Alexandra har stenkoll på området och nådde snabbt ut till potentiella köpare som hon visste var intresserade.
bra mäklare, duktig kan varmt rekommendera henne
Hon är ärlig, kan mycket om vad som sker i realtid med bostads marknaden. Hon är duktig och bryr sig om sina kunder.
Alexandra tog sitt jobb på största allvar. Hon var med och hjälpte oss med allt vi behövde. Otroligt bra mäklare!
Felfritt bemötande. Trevlig. Väldigt lätt att ha att göra med.
Väldigt trevlig och kunnig! Vi fick regelbundna uppdateringar om hur det gick med försäljningen av vår lägenhet (intressenter, inkomna bud, hur vi skulle tänka kring visningar m.m). Det kändes tryggt hela vägen från planering, fotografering, visningar och slutligen fram till försäljningen. Kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare.
Fantastiskt, energiskt, målmedveten och oerhört driven mäklare! Alexandra skötte vårat förmedlingsuppdrag exceptionellt. Det märks att Alexandra har många år på marknaden som mäklare! För en säker och smidig affär rekommenderas Alexandra Mokos!
Oleksandra är en kompetent specialist. Hon uppfyllde våra förväntningar. ordnade snabbt allt. Jag kommer att rekommendera till vänner och släktingar!
Så engagerad och duktig!!! Köpte med Alexandra förra året och sålde nu och har bara bra erfarenhet! Helt klart 10/10! Kan starkt rekommenderas!