Alexandra var helt underbar hela vägen igenom. Bra på att förklara hur allt går till, lätt att få tag på och kommunicera med. Hade bra tips om vad vi ska tänka på när det gäller visning och fotografering. Alexandra har stenkoll på området och nådde snabbt ut till potentiella köpare som hon visste var intresserade.
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling Trångsund! Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor så har du mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning. Hur ser prisutvecklingen ut? Vad finns det för andra bostäder till salu? Eventuella planer för nyproduktion?...
647 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Sedan starten hos Reco 2016
Victor är en väldigt ärlig och seriös mäklare. Han extremt trevlig och ger jättebra med information om lägenheten man kollar på. Han är även väldigt förbered på sina visningar och har nästan svar på allt man frågar om!
Hej. Tack Victor Samuelson. Han berättade och visade allt. Har alltid svarat på våra ytterligare frågor. Han hjälpte alltid till med det vi inte visste. Vi är nöjda med vår mäklare.Tack så mycket 👍
bra mäklare, duktig kan varmt rekommendera henne
Super trevlig och verkade ha genuint intresse för både säljare och köpare
Hon är ärlig, kan mycket om vad som sker i realtid med bostads marknaden. Hon är duktig och bryr sig om sina kunder.
Alexandra tog sitt jobb på största allvar. Hon var med och hjälpte oss med allt vi behövde. Otroligt bra mäklare!
Bra bemötande, snabb respons på frågor, professionell
Alltid snabb återkoppling om vi hade frågor och kunnig.
En dedikerad och rak mäklare som vill kundens bästa! Hittar de bästa lösningarna. Otroligt nöjd!
Anna var professionell och duktig på att möta våra behov. Vi kände oss väldigt trygga med henne vid både försäljning och köp!
Felfritt bemötande. Trevlig. Väldigt lätt att ha att göra med.
Anna Fernandez är kunnig, lyhörd och otroligt professionell. Hon överträffade mina förväntningar.
Väldigt trevlig och kunnig! Vi fick regelbundna uppdateringar om hur det gick med försäljningen av vår lägenhet (intressenter, inkomna bud, hur vi skulle tänka kring visningar m.m). Det kändes tryggt hela vägen från planering, fotografering, visningar och slutligen fram till försäljningen. Kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare.
Fantastiskt, energiskt, målmedveten och oerhört driven mäklare! Alexandra skötte vårat förmedlingsuppdrag exceptionellt. Det märks att Alexandra har många år på marknaden som mäklare! För en säker och smidig affär rekommenderas Alexandra Mokos!
Kunnig, förtroendeingivande, snabb respons samt trevlig. Kan varmt rekommendera Anna!
Anna är en fantastisk mäklare! Hon är en riktig mäklare som gör jobbet. Anna är både professionell, kunnig och trevlig. Hennes sätt som mäklare låter inte saker ske av slumpen, och att det ”sköter sig själv ”,utan Annas arbetssätt är ett konstverk med fingertoppskänsla. Den tryggheten, bemötande och den leverans hon ger borde alla mäklare ha. Jag har vart mycket nöjd med Anna som mäklare och har känt mig trygg till 110%
Trevligt och professionellt bemötande. Har tagit sig tid för våra frågor och funderingar. Vi har känt stort förtroende för honom och att förväntningarna på säljprocessen varit realistiska.
Victor är en trygg person att luta sig emot i all stress, slit och oro som en säljprocess kan innebära och han vser till att vi som säljare har slutmålet i siktet. Vi är väldigt nöjda med hur enkelt allt varit och vet vem vi vill samarbeta med om vi ska sälja igen i framtiden.
Oleksandra är en kompetent specialist. Hon uppfyllde våra förväntningar. ordnade snabbt allt. Jag kommer att rekommendera till vänner och släktingar!
Så engagerad och duktig!!! Köpte med Alexandra förra året och sålde nu och har bara bra erfarenhet! Helt klart 10/10! Kan starkt rekommenderas!
Duktig och mycket hjälpsam, har koll på allt.
Victor är vår förstahandsval i varje affär vi gör
Mycket erfan mäklare trevlig och duktig.
Bra snabb affär, inga konstigheter med kontraktsskrivning och dokumenthantering
Bästa mäklaren jag träffat! Hon ingav trygghet från första kontakt. Man märker att hon har lång erfarenhet i branschen och att hon verkligen brinner för sitt yrke. Tack vare hennes kunskap om både bostaden, föreningens ekonomi och området så valde jag just att köpa denna fina lägenhet i Skogås. 5 Stjärnor från mig! Jag kommer garanterat sälja med Alexandra när det är dags!
Mycket förtroendeingivande och kunnig mäklare som passar bra för sitt yrke. Man kan känna sig lugn när man anlitar Anna som mäklare. Man känner att allt går rätt till och hon är en mäklare i toppklass!
Mycket bra bemötande. Proffsig och strukturerad mäklare. Alexandra passar mycket bra för sitt jobb.. En seriös mäklare som jag varmt rekommenderar.
Mycket trevlig och proffsig! Man kunde känna sig lugn och trygg hela vägen.
Anna var spindeln i nätet med flera säljare, köpare och dödsbo. Med erfarenhet, kunskap och skicklighet föll alla bitar på plats. Det är nu andra gången jag köper av Anna och första gången jag säljer med henne. Rekommenderas varmt!
Otroligt trevlig, tillmötesgående, professionell och positiv. En trygg kontakt i läskiga och stora beslut gällande försäljning av lägenhet. Toppen!
Jag blev bemött väldigt bra, super trevlig och härlig kille. Berättade och visade bra, rolig och personlig. Kontakta mig och hjälpte mig bra på både telefon och mail Sammanfattningsvis är jag jätte nöjd, Victor är en väldigt bra mäklare och säljare
Anna är supertrevlig, dedikerad och väldigt nåbar. Hon förklarar även saker och ting väldigt tydligt för en. Rekommenderar starkt att anlita Anna!
Jag är väldigt nöjd med Alexandra. Upplevde att hon lyssnade in mig och vilka önskemål jag hade för lägenheten, upplevde även att hon hade ett öga öppet för mig gällande att eventuellt hitta en ny bostad. Att anställa Alexandra som vår mäklare var ett bra beslut då det kändes som att vi var ett team hela vägen och jag skulle verkligen rekommendera henne till andra!
Väldigt bra och seriös mäklare som tar i hänsyn till köparens behov. Ger goda råd och rekommendationer. Uppvisar en stor transparens.
Vi är så nöjda med Alexandra! Hon har varit så engagerad och mån om vår försäljning. Vi hade absolut anställt henne igen. Vi rekommenderar Alexandra till andra som vill sälja & köpa.
En lyhörd och fantastiskt duktig mäklare som tar ansvar under hela processen och lyssnar in vad som är viktigt både för säljaren och köparen. Bidrar med kompetens och erfarenhet för att jag som säljare kunde ta trygga beslut.
Trevlig o snabb o hjälpsam. Tillmötesgående känner till orådet
Stort tack Alexandra för ett fint samarbete från aktiv matchning till försäljning. Kan varmt rekommendera henne.
Alexandra skötte försäljningen av vårat hus på ett proffsigt sätt. Hjälpsam och tillmötesgående. Blir toppenbetyg!
Victor var mycket hjälpsam, kunnig och professionell genom hela vårat köp av hus i Trångsund. Vill man ha en mäklare, oavsett om man ska köpa eller sälja så rekommenderar vi att ta kontakt med Victor.
Kanonmäklare som gav ett mycket bra bemötande och service.
Har gjort ett bra arbete och skött sig mycket bra på alla sätt
Jag är väldigt nöjd efter att ha sålt med Alexandra, hon är väldigt härlig att ha att göra med. Supertrevlig och rolig, alltid tillgänglig och hon kan verkligen sitt jobb.
Mycket bra och kunnig mäklare som jag varmt kan rekommendera .
Bästa mäklaren i Södra Stockholm, Väldigt professionell och Extremt hjälpsam 11/10.
Väldigt personlig o proffsig service hela vägen både med köp o försäljning, Alltid tillgänglig och gav många goda råd på vägen. Rekommenderar starkt!
Alexandra är en extremt duktig och kunnig mäklare, vi kände oss hela tiden trygga i hennes händer.
Alexandra är lyhörd, engagerad och otroligt professionell mäklare. Huset såldes på nolltid. Rekommenderar henne verkligen.
Alexandra är professionell, trevlig, lyssnade, tillgänglig, tålamod, hjälpsam, duktig på sitt jobb helt enkelt. Hjälpte oss att köpa en drömbostad. Är jättenöjda.