Anna Fernandez

Anna Fernandez

Anna Fernandez är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Anna Fernandez har varit registrerad mäklare sedan 2013-08. Anna Fernandez har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 293 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Fernandez har haft 55 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

293 omdömen om Anna Fernandez

Sedan starten hos Reco 2019
Alexander S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Vi är så glada och tacksamma över att haft en så bra mäklare som Anna Fernandez i vår bostadaffär. Vi rekommenderar henne starkt! / Alexander och Joline

Magnus V
Trångsund

Trevlig erfaren,kan sitt område exceptionellt bra. Mycket professionell inom sitt yrke.

Fredrik M
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Anna var superproffsig och kunnig genom hela processen från vårt första möte tills affären blev klar. Det som utmärker Anna är hennes stora engagemang och lokalkännedom. Kan varmt rekommendera Anna.

Leif H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Hjälpsam. Kunnig,Ringer alltid tillbaka. Riktigt proffs

Jonathan M
Trångsund

Utmärkt mäklare huvudet på skaft! Otroligt trevlig samt professionell. Tummen upp!

Teresia B
Trångsund

Mycket smidig och lätt att ha att göra med, perfekt koll på allt under hela processen!

Alex H
Trångsund

En mycket professionell mäklare med en personlig touch. Engagerad långt efter att bostaden är såld och visar en genuin omsorg om att kunden ska bli helt nöjd. Med sin stora erfarenhet inom området bidrar mäklaren till en trygg och framgångsrik bostadsaffär.

Gunnar A
Skogås

Anna är en glad, trevlig och lättsam person. Positiv trots uteblivna intressenter på dom öppna visningarna. Vi kanske hade lite högre förväntningar på både antal intressenter och slutpris men Anna informerade oss hela tiden om hur det gick med det mesta. Jag kommer definitivt att rekomendera Anna till andra som är i behov av en mäklare. 5 plus.

Joline S
Skogås

Anna har känts genuint intresserad av mig och min partner och vad vi har för behov. Hon har varit pedagogisk med oss som förstagångsköpare och förklarat allt som vi undrar.

Anette F
Trångsund

Alltid snabb återkoppling om vi hade frågor och kunnig.