Anna Fernandez

Anna Fernandez

Anna Fernandez är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Anna Fernandez har varit registrerad mäklare sedan 2013-08. Anna Fernandez har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 284 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Fernandez har haft 53 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

284 omdömen om Anna Fernandez

Sedan starten hos Reco 2019
Anette F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Trångsund

Alltid snabb återkoppling om vi hade frågor och kunnig.

Jonathan M
Trångsund

En dedikerad och rak mäklare som vill kundens bästa! Hittar de bästa lösningarna. Otroligt nöjd!

Alexandra S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Trångsund

Anna var professionell och duktig på att möta våra behov. Vi kände oss väldigt trygga med henne vid både försäljning och köp!

Wiltrud S
Trångsund

Anna Fernandez är kunnig, lyhörd och otroligt professionell. Hon överträffade mina förväntningar.

Tony L
Länna

Kunnig, förtroendeingivande, snabb respons samt trevlig. Kan varmt rekommendera Anna!

Caroline B
Sålde sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Mörtvik

Anna är en fantastisk mäklare! Hon är en riktig mäklare som gör jobbet. Anna är både professionell, kunnig och trevlig. Hennes sätt som mäklare låter inte saker ske av slumpen, och att det ”sköter sig själv ”,utan Annas arbetssätt är ett konstverk med fingertoppskänsla. Den tryggheten, bemötande och den leverans hon ger borde alla mäklare ha. Jag har vart mycket nöjd med Anna som mäklare och har känt mig trygg till 110%

Mikael J
Trångsund

Mycket förtroendeingivande och kunnig mäklare som passar bra för sitt yrke. Man kan känna sig lugn när man anlitar Anna som mäklare. Man känner att allt går rätt till och hon är en mäklare i toppklass!

Lovisa S
Köpte sitt hus med hjälp av Anna Fernandez en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Trångsund

Mycket trevlig och proffsig! Man kunde känna sig lugn och trygg hela vägen.

Christian V
Trångsund

Anna var spindeln i nätet med flera säljare, köpare och dödsbo. Med erfarenhet, kunskap och skicklighet föll alla bitar på plats. Det är nu andra gången jag köper av Anna och första gången jag säljer med henne. Rekommenderas varmt!

Adrian L
Trångsund

Anna är supertrevlig, dedikerad och väldigt nåbar. Hon förklarar även saker och ting väldigt tydligt för en. Rekommenderar starkt att anlita Anna!