Victor Samuelsson

Victor Samuelsson

Victor Samuelsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås

Victor Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Victor Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-05 och har fått 186 omdömen med ett betyg på 4.9. Victor Samuelsson har haft 34 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

186 omdömen om Victor Samuelsson

Sedan starten hos Reco 2019
Tuva A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Trångsund

Victor är en väldigt ärlig och seriös mäklare. Han extremt trevlig och ger jättebra med information om lägenheten man kollar på. Han är även väldigt förbered på sina visningar och har nästan svar på allt man frågar om!

Olha V
Skogås

Hej. Tack Victor Samuelson. Han berättade och visade allt. Har alltid svarat på våra ytterligare frågor. Han hjälpte alltid till med det vi inte visste. Vi är nöjda med vår mäklare.Tack så mycket 👍

Viktor F
Trångsund

Super trevlig och verkade ha genuint intresse för både säljare och köpare

Sharon C
Trångsund

Bra bemötande, snabb respons på frågor, professionell

Ida N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Samuelsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Trångsund Skogås
Skogås

Trevligt och professionellt bemötande. Har tagit sig tid för våra frågor och funderingar. Vi har känt stort förtroende för honom och att förväntningarna på säljprocessen varit realistiska.

Johan N
Skogås

Victor är en trygg person att luta sig emot i all stress, slit och oro som en säljprocess kan innebära och han vser till att vi som säljare har slutmålet i siktet. Vi är väldigt nöjda med hur enkelt allt varit och vet vem vi vill samarbeta med om vi ska sälja igen i framtiden.

Joanna B
Trångsund

Victor är vår förstahandsval i varje affär vi gör

Safwan S
Trångsund

Mycket erfan mäklare trevlig och duktig.

Erica C
Trångsund

Otroligt trevlig, tillmötesgående, professionell och positiv. En trygg kontakt i läskiga och stora beslut gällande försäljning av lägenhet. Toppen!

Marina F
Trångsund

Jag blev bemött väldigt bra, super trevlig och härlig kille. Berättade och visade bra, rolig och personlig. Kontakta mig och hjälpte mig bra på både telefon och mail Sammanfattningsvis är jag jätte nöjd, Victor är en väldigt bra mäklare och säljare