Camilla Alfredsson

Camilla Alfredsson

Camilla Alfredsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Camilla Alfredsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Camilla Alfredsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 259 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Alfredsson har haft 28 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

259 omdömen om Camilla Alfredsson

Sedan starten hos Reco 2016
Börje S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Strand

Camilla är lyhörd, tydlig och lösningsfokuserad. Hon är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller sms, vilket är jätteviktigt för mig. Camilla kommunicerar tydligt och inkännande, oavsett om det är goda eller mindre goda nyheter. Hon förklarar alltid sina syften och tankar och frågar hur jag tänker/vill. Camilla har slitit hårt, enträget och innovativt under en knepig period på bostadsmarknaden. Ingenting har varit som tidigare och inget har gått att sia om. Jag rekommenderar Camilla varmt.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket för de fina orden! Jag är verkligen glad att jag har kunnat vara till hjälp och att du har uppskattat mitt sätt att kommunicera och arbeta. Det har varit en utmanande period på bostadsmarknaden, men jag är tacksam för ditt förtroende och att vi har kunnat hitta bra lösningar tillsammans. Kom ihåg att jag aldrig är längre bort än ett telefonsamtal, även i framtiden. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Seham för ditt omdöme! Det var ett nöje att få hjälpa dig med köpet på Tumultgränd. Stort grattis till ett underbart hus. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp något framöver. Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Dia R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista/Ärvinge

Trevligt, professionellt och positivt bemötande Vi förväntar oss alltid att mäklare ska vara trevliga, ge oss tid, ha svar på vissa frågor och hjälpa oss som köpare. Camilla hjälpte oss sluta affären med ett pris vi kände oss bra med. Vi kände aldrig någon slags press varken innan eller under budgivning, vilket var viktigt för oss. Det kändes bra hela vägen. Vi uppskattar att Camilla inte hade sitt fokus på att bara hjälpa/nöja säljaren, utan tänkte även mycket på oss som köpare och att även vi ska bli nöjda och glada.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket för er fina rekommendation! Det betyder mycket för mig att ni kände er väl omhändertagna under hela processen. Mitt mål är alltid att skapa en bra upplevelse för både köpare och säljare, och jag är glad att ni kände er nöjda och trygga genom affären. Om det skulle dyka upp några frågor framöver är ni alltid varmt välkomna att höra av er. Jag önskar er all lycka med er nya bostad!

John Gustav C

Camilla guidade oss genom husköpet på ett mycket proffsigt sätt. Hon kan sin sak och arbetade mycket aktivt för att vi som köpare och säljaren skulle nå den uppgörelse som båda parter nu är mycket nöjda med. Camilla upplevs som seriös och hon känns genuint intresserad av att förmedla fastigheter. Hennes arbete präglas av uppriktighet, värme och engagemang. Hon hjälpte oss förverkliga vår husdröm. Tack till dig Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Tusen tack för de fina orden! Jag blir verkligen glad att ni är nöjda med vårt samarbete och att jag fått vara med och hjälpa er att förverkliga er husdröm. Det har varit ett nöje att jobba tillsammans och få guida er genom hela processen. Stort grattis till ert nya hem! Jag önskar er all lycka och framgång i det nya kapitlet. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Marianne W
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Bromsten

Vi blev proffsigt bemötta av Camilla. Med sin envishet, målmedvetenhet och positiva energi lyckades hon sälja vårt hus till ett pris som vi var nöjda med. Camilla rekommenderas varmt som mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack för förtroendet och era vänliga ord :-) I dagens marknad krävs oftast A, B,C plan (ibland D) men med rätt fokus och engagemang genomför vi alltid lyckade försäljningar! Stort grattis igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Juan B
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Tillmötesgående, ärlig och allmänt härlig människa att göra affär med! Camilla vill både köparen och säljarens bästa och det hela kändes genuint. En mäklare att rekommendera!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Juan för det fina omdömet - och framförallt stort grattis till ert nya hus! Jag är så himla glad över att ni kände er trygga med mig och kunde landa i det som kändes bäst för er. Snart är det vår - och nästa fas i livet börjar! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Thea B
Kälvesta

Camilla var väldigt vänlig och tillmötesgående under hela processen då vi köpte vår nya bostad. Vi kände oss aldrig pressade till köp utan kände snarare att hon även hade vårt bästa i tanken och ville göra det bra för alla parter. Vi hade inte vågat göra affär och köpa vårt första hus om det inte varit för att Camilla var så förstående och hjälpsam under processen vilket fick oss att känna hos helt trygga i beslutet. Vi kan varmt rekommendera Camilla som mäklare och tackar henne för hjälpen och stödet vi fått under denna...

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort grattis igen till hela familjen till det alldeles perfekta huset! Det är både den största och viktigaste affären man gör i livet, och det är en ynnest för mig att hjälpa och guida så att ni som köpare känner er helt trygga. Nu hoppas vi er försäljning går smidigt och att det snart är vår så ni äntligen får flytta in! Tack snälla Thea för dina vänliga ord. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Elisabeth S
Kälvesta

Camilla har från första mötet till avslutad affär varit otroligt engagerad och proffsig. Vi har blivit bemötta med värme och empati kopplat med kunnighet och taktkänsla, vilket gjort att man känt sig trygg i hela processen. Kort sagt, den bästa mäklaren vi haft och kommer att rekommendera till andra.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Elisabeth för det otroligt fina omdömet ovan! Vill även tacka för förtroendet och det goda samarbetet från allra första stund. Stort grattis igen till en lyckad försäljning! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Elise V
Vällingby

Superbra bemötande och smidigt köp av ny bostad. Rekommenderar absolut Camilla! :)

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Elise! Och ett stort grattis igen till fler kvm på vån 10 :-) Härligt när man vill bo kvar i sin förening. Ett gott betyg! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Enayat A
Kista

Jag är mycket nöjd med Camilla Alfredsson och varmt rekommendera henne till de som söker bostad. Med vänlig hälsning Enayat Aghili

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Enayat! Och igen - stort grattis till ert nya radhus! Med vänlig hälsning, Camilla