Jag är mycket nöjd med Camilla Alfredsson och varmt rekommendera henne till de som söker bostad. Med vänlig hälsning Enayat Aghili
Camilla Alfredsson
Camilla Alfredsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
.Camilla Alfredsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-03. Camilla Alfredsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 250 omdömen med ett betyg på 4.9. Camilla Alfredsson har haft 32 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
250 omdömen om Camilla Alfredsson
Tack Enayat! Och igen - stort grattis till ert nya radhus! Med vänlig hälsning, Camilla
Vi är mycket nöjda med Camilla Alfredsson. Hon var tydlig och klar med alla punkter. Vi varmt rekommendera henne till de med söker bostad i området. Med vänlig hälsning Mali Nezafat
Grattis igen till ert nya hus! Tack för dina vänliga ord. Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla
Camilla var väldigt tydlig och ärlig. Svarar snabbt och återkopplade på mina frågor så fort hon kunde. Ser fram emot flera affärer med henne. Tack Camilla!
Stort tack själv Sorena! Och grattis igen till en riktigt pärla till radhus! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla
Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet av Camilla. Hon har varit professionell, hjälpsam och lyhörd genom hela processen. Från första kontakten har Camilla gett tydlig information och svarat på alla mina frågor, vilket har gjort köpet mycket smidigare och tryggare. Hon har visat ett stort engagemang och genuin omsorg om att vi skulle känna oss trygga och nöjda. Rekommenderar henne starkt till alla som vill ha en skicklig och pålitlig mäklare!
Stort, stort tack Daniel för dina vänliga ord. Även igen, stort grattis till ert nya hus! Säljarna var så himla glada över att det blev just ni som köpte huset till slut. Nu kan ni i lugn och ro fokusera på barn nummer 3 som väntas här i november! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla
Camilla har visat ett stort engagemang och det märks att hon har många års erfarenhet som mäklare. Hon har hjälpt oss med bra och kloka råd genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Camilla.
Stort tack Jörgen för förtroendet! Ett fint samarbete hela vägen igenom. Vill såklart också tacka för det fina omdömet ovan, uppskattas verkligen. Tack. Grattis igen till en lyckad försäljning! Med vänlig hälsning, Camilla
Allt blev så rätt från första stund! Camilla är förtroendeingivande, enkel att kommunicera med, professionell och har ett stort engagemang om bägge parter. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och hennes insats genom hela processen. Kan varmt rekommendera Camilla!
Stort tack Lotta! Uppskattar verkligen både förtroendet och vårt samarbete från början till slut. Grattis igen till en lyckad försäljning! Nu börjar nästa kapitel :-) Med vänlig hälsning, Camilla
Från första visning till kontraktskrivning var Camilla lyhörd, informativ, positiv och tillgänglig. Vi upplevde även att hon var väldigt genuin och vikten för henne att matcha rätt köpare till säljare gjorde att vi hittade vårt drömhus som nybliven familj. Processen var tydlig från start till slut och Camilla var hjälpsam under alla delar. Camilla är en mäklare av GULD, och vi är enormt tacksamma och glada att vi fick köpa vårt första hus genom henne. Rekommenderar mäklare Camilla starkt både för köpare och säljare ⭐️
Tack snälla Linnea för dina vänliga ord. Det är så otroligt fint, och en lyx efter 17 år i branschen, när man då och då får uppleva den där glimten i ögat hos en familj ”nu har vi hittat hem” Är så himla glad för er skull! Stort, stort grattis till hela lilla familjen och många fler kommer ni säkerligen bli :-) Med vänlig hälsning, Camilla
Vi upplevde Camilla som väldigt kunnig om fastigheten, en stabil länk mellan säljarna och oss som köpare men också väldigt stöttande och tillgodoseende. Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare.
Stort, stort grattis igen till hela lilla familjen! Är så himla glad för er skull, att ni hittat ert hem. Uppskattar verkligen det fina omdömet ovan, det betyder mycket. Att vara länken mellan budgivare och säljare är den absolut viktigaste uppgift som vi mäklare har, det ska kännas tryggt hela vägen fram - för alla parter. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla
Väldigt proffsigt och trevligt bemötande vid varje tillfälle. Uppskattades mycket att hon tog sig tid att hälsa på alla potentiella köpare under visning och var väldigt engagerad. Man kände sig välkommen även fast man kom lite sent på visning. Våra förväntningar var att mäklaren skulle agera proffsigt och engagerat, vilket Camilla levde upp till med bravur och mycket därtill. Hela processen med köpet gick otroligt smidigt. Känner i efterhand att inget kunde ha gått smidigare än vad det faktiskt gjorde.
Stort, stort tack Christian för dina ord, det värmer verkligen! Jag tyckte mig se glimten i era ögon när ni steg in i huset, och är så himla glad att det blev just ni! Är säker på att ni kommer trivas så bra, både ni och hundarna. Stort grattis igen! Med vänlig hälsning, Camilla
Mycket trevlig, engagerad och bra kommunikation. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare.
Stort tack Rasmus! Uppskattar det verkligen. Igen - ett stort grattis till en lyckad försäljning! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla