Henrik Fällman

Henrik Fällman

Henrik Fällman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Henrik Fällman har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Henrik Fällman har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Henrik Fällman har haft 13 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

Vad är det bästa med att jobba som mäklare?
Det allra bästa med jobbet är att få hjälpa människor med deras bostadsaffärer och att nå bäst betalt i slutändan.

Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag är en hårt arbetande och mycket engagerad mäklare. Jag sätter alltid kundens behov i fokus och ser kommunikationen som A och O för ett framgångsrikt slutresultat.

Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag skulle beskriva mig som en väldigt driven, engagerad och ödmjuk mäklare.

2023-11 - 2024-10

148 omdömen om Henrik Fällman

Sedan starten hos Reco 2017
Adam H
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Henrik är professionell och otroligt lättsam att arbeta tillsammans med. Vi är supernöjda med vår försäljning och kan inte annat än rekommendera Henrik till andra. Lyhörd och förstod precis vilken typ av återkoppling vi behövde för att känna oss trygga i processen men också trevlig, målmedveten, kommunikativ och lugnar en när nerverna börjar spela in. Vi tackar för ett jättebra jobb!

Svar från Henrik Fällman

Stort tack Adam och verkligen superkul att få hjälpa er med försäljningen. Det gör mig glad att höra att ni är nöjda. Vi ses på tillträdet. /Henrik

Amanda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Strand

Henrik är proffsig, lugn och trevlig i sin roll som mäklare. Han hjälpte oss att känna oss trygga i den jobbiga processen att sälja ett älskat hem. Skulle rekommendera honom alla dagar i veckan till alla jag känner.

Svar från Henrik Fällman

Stort tack, Amanda, och grattis till både ert fina husköp och försäljningen! Vi ses på tillträdet! /Henrik Fällman

Klara F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Strand

Har köpt en lägenhet som Henrik förmedlat och är väldigt nöjd med hela processen, allt har varit toppen från visning till telefonkontakt och kontraktsskrivning! Trevligt och professionellt bemötande!

Svar från Henrik Fällman

Tack Klara och grattis till en fantastisk lägenhet! Mvh Henrik Fällman Svensk Fastighetsförmedling

Kseniia P
Spånga

Having experience with Henrik was quite useful and encouraging. As this was our first purchase ever, we needed more support and guidance. We are completely satisfied with the level of their attention to us. Overall experience made us feel safe. We got all kinds of information we needed. We felt they were transparent and understanding.

Svar från Henrik Fällman

Hi Kseniia! Thank you very much for your review. I am glad that you had a good experience. I hope you will enjoy your new apartment! All the best, Henrik Fällman

Svar från Henrik Fällman

Stort tack för omdömet! Vi ses på tillträdet och lycka till med att hitta något nytt nu! Mvh Henrik Fällman Svensk Fastighetsförmedling

Stort tack Emelie! Mvh, Henrik Fällman, Svensk Fastighetsförmedling

Daniel Carl Folke L
Hässelby Södra Villastad

Proffsigt bemötande och snabb på att svara

Tack för omdömet Daniel! Mvh Henrik Fällman Svensk Fastighetsförmedling

Tack så mycket för omdömet! Mvh Henrik

Rezarta K
Hässelby Villastad

Professionell, kompetent, tillgänglig när det behövs, trevligt bemötande. Henrik lyckades få till en smidig affär!

Svar från Henrik Fällman

Stort tack för ditt fina omdöme och grattis till en superfin lägenhet! /Henrik Fällman