Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga •  Kista

Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

• BadgeNineYears
1 214
4.8

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby, Hässelby, Spånga och Kista. Vi har varit verksamma i Vällingby med omnejd sedan 1980-talet och genom åren har vi skapat oss en riktigt stark lokal förankring och vi kan verkligen både bostadsmarknaden här och området som sådant. Dessutom har vi koll på hela processen när...

1214 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Sedan starten hos Reco 2016

Max S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Centrum

Fint bemötande, tydlig och effektiv kommunikation.

Svar från Henrik Fällman

Tack Max och grattis till en riktigt fin lägenhet!

Richard T
Köpte sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Norra Villastad

Henrik var trevlig, tydlig och kunnig.

Svar från Henrik Fällman

Tack Richard och grattis till ett riktigt fint hus!

Börje S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Strand

Camilla är lyhörd, tydlig och lösningsfokuserad. Hon är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller sms, vilket är jätteviktigt för mig. Camilla kommunicerar tydligt och inkännande, oavsett om det är goda eller mindre goda nyheter. Hon förklarar alltid sina syften och tankar och frågar hur jag tänker/vill. Camilla har slitit hårt, enträget och innovativt under en knepig period på bostadsmarknaden. Ingenting har varit som tidigare och inget har gått att sia om. Jag rekommenderar Camilla varmt.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket för de fina orden! Jag är verkligen glad att jag har kunnat vara till hjälp och att du har uppskattat mitt sätt att kommunicera och arbeta. Det har varit en utmanande period på bostadsmarknaden, men jag är tacksam för ditt förtroende och att vi har kunnat hitta bra lösningar tillsammans. Kom ihåg att jag aldrig är längre bort än ett telefonsamtal, även i framtiden. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Seham A
Köpte sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Välorganiserad, bra att formulera sig.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Seham för ditt omdöme! Det var ett nöje att få hjälpa dig med köpet på Tumultgränd. Stort grattis till ett underbart hus. Tveka inte att höra av dig om det dyker upp något framöver. Hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Karel H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Villastad

We were very satisfied with the broker who communicated with us even outside of office hours. We appreciated the quick responses and very polite communication.

Svar från Stefan Berglund

Thank you Karel for the kind words, it’s really appreciated! It has been a nice collaboration and it is nice to see how satisfied you were with your house purchase. Kind regards Stefan

Liran L
Sålde sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Flysta

Trevlig, service minded, tänker på detaljerna, väldigt tillgänglig och fokuserad

Svar från Tommy Andersson

Hej Liran! Tack för ert fina omdöme! Det har varit en trevlig upplevelse att hjälpa er med försäljningen! Önskar er stort lycka till nu på ert forsatta äventyr!

Dia R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kista/Ärvinge

Trevligt, professionellt och positivt bemötande Vi förväntar oss alltid att mäklare ska vara trevliga, ge oss tid, ha svar på vissa frågor och hjälpa oss som köpare. Camilla hjälpte oss sluta affären med ett pris vi kände oss bra med. Vi kände aldrig någon slags press varken innan eller under budgivning, vilket var viktigt för oss. Det kändes bra hela vägen. Vi uppskattar att Camilla inte hade sitt fokus på att bara hjälpa/nöja säljaren, utan tänkte även mycket på oss som köpare och att även vi ska bli nöjda och glada.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack så mycket för er fina rekommendation! Det betyder mycket för mig att ni kände er väl omhändertagna under hela processen. Mitt mål är alltid att skapa en bra upplevelse för både köpare och säljare, och jag är glad att ni kände er nöjda och trygga genom affären. Om det skulle dyka upp några frågor framöver är ni alltid varmt välkomna att höra av er. Jag önskar er all lycka med er nya bostad!

Nova G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Trygg mäklare man har kul med! Joanna gjorde ett jättebra jobb att sälja lägenheten i en svår marknad.

Svar från Joanna Bartjokas

Tack Nova! Det var så kul att få sälja din bostad och samarbeta med dig. Önskar dig all lycka till i framtiden!

Anshul S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joanna Bartjokas en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby

Fantastisk, mycket bra. Hon förklarade villkoren bra. Hon hanterade frågorna fint.

Svar från Joanna Bartjokas

Tusen tack för de fina orden! Det var ett nöje att få hjälpa er hitta ert nästa boende och jag hoppas att ni kommer stortrivas!

Emma A
Vällingby

Bra bemötande och väldigt duktig på sitt jobb! Vi fick lägenheten såld på rekordfart, alltid var över förväntan.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för förtroendet och för de vänliga orden, Emma! Det var ett nöje att få hjälpa er med försäljningen och jag är glad att vi lyckades så snabbt!

John Gustav C
Skrev om Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista

Camilla guidade oss genom husköpet på ett mycket proffsigt sätt. Hon kan sin sak och arbetade mycket aktivt för att vi som köpare och säljaren skulle nå den uppgörelse som båda parter nu är mycket nöjda med. Camilla upplevs som seriös och hon känns genuint intresserad av att förmedla fastigheter. Hennes arbete präglas av uppriktighet, värme och engagemang. Hon hjälpte oss förverkliga vår husdröm. Tack till dig Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Tusen tack för de fina orden! Jag blir verkligen glad att ni är nöjda med vårt samarbete och att jag fått vara med och hjälpa er att förverkliga er husdröm. Det har varit ett nöje att jobba tillsammans och få guida er genom hela processen. Stort grattis till ert nya hem! Jag önskar er all lycka och framgång i det nya kapitlet. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Donald Wilhelm Doyle C
Vällingby

Kunnig , lyhörd , tillgänglig - ett bra stöd i beslutsfattandet.

Svar från Joanna Bartjokas

Stort tack för dina vänliga ord Donald! Jag är glad att jag kunde hjälpa dig med köpet och hoppas att du kommer stortrivas i din nya bostad!

Mateusz Michal G
Vällingby

I recently worked with Joanna Bartjokas while purchasing my home, and I couldn’t be happier with the experience! She guided me through every step, making the entire process smooth and stress-free. Joanna’s professionalism, knowledge, and dedication were outstanding. I highly recommend her to anyone looking for a reliable mortgage broker.

Svar från Joanna Bartjokas

Thank you so much for your kind words! It was a true pleasure to work with you and I’m so glad to hear that I was able to make the experience smooth and stress-free for you. Your trust and satisfaction means a lot! If you ever need assistance again, don’t hesitate to reach out. Best of luck with your new home!

Marianne W
Sålde sitt hus med hjälp av Camilla Alfredsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Bromsten

Vi blev proffsigt bemötta av Camilla. Med sin envishet, målmedvetenhet och positiva energi lyckades hon sälja vårt hus till ett pris som vi var nöjda med. Camilla rekommenderas varmt som mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Tack för förtroendet och era vänliga ord :-) I dagens marknad krävs oftast A, B,C plan (ibland D) men med rätt fokus och engagemang genomför vi alltid lyckade försäljningar! Stort grattis igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Kristi-Anna L
Bromsten

I have felt that Tommy has been a true support during this whole process of buying and selling. I absolutely would recommend him for the methodical way that he works.

Svar från Tommy Andersson

Hi Johannes and Kristi-Anna! Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! It truly means a lot to me that you felt supported throughout the buying and selling process. My goal is always to make things as smooth and structured as possible, so hearing that you appreciated my methodical approach is really rewarding. Wishing you all the best in your new home, and I’m always here if you ever need anything in the future!

Hanna S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Strand

Vi har både köpt och sålt bostadsrätt med Henrik och skulle utan tvekan anlita honom igen. Oerhört påläst, trevlig, förtroendeingivande och tydlig. Har hållit oss uppdaterade under hela processen och skött den på bästa sätt från början till slut, och framhåller vikten av att alla parter blir nöjda vilket är viktigt för oss. Det märks verkligen att Henrik tycker om sitt jobb vilket gjort en för vår del ganska jobbig process oväntat smidig och till och med lustfylld!

Svar från Henrik Fällman

Tack, Hanna! Jag blir verkligen glad att höra att ni är nöjda. Ni som säljare och den underbara lägenheten har gjort jobbet betydligt lättare. Det har varit en stor glädje att få hjälpa er med försäljningen!

André Alexander B
Hässelby Strand

Oslagbar i sin kombination av engagemang och lokalkännedom!

Svar från Henrik Fällman

Tack André och grattis till en fin försäljning!

Juan B
Kälvesta

Tillmötesgående, ärlig och allmänt härlig människa att göra affär med! Camilla vill både köparen och säljarens bästa och det hela kändes genuint. En mäklare att rekommendera!

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Juan för det fina omdömet - och framförallt stort grattis till ert nya hus! Jag är så himla glad över att ni kände er trygga med mig och kunde landa i det som kändes bäst för er. Snart är det vår - och nästa fas i livet börjar! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Thea B
Kälvesta

Camilla var väldigt vänlig och tillmötesgående under hela processen då vi köpte vår nya bostad. Vi kände oss aldrig pressade till köp utan kände snarare att hon även hade vårt bästa i tanken och ville göra det bra för alla parter. Vi hade inte vågat göra affär och köpa vårt första hus om det inte varit för att Camilla var så förstående och hjälpsam under processen vilket fick oss att känna hos helt trygga i beslutet. Vi kan varmt rekommendera Camilla som mäklare och tackar henne för hjälpen och stödet vi fått under denna...

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort grattis igen till hela familjen till det alldeles perfekta huset! Det är både den största och viktigaste affären man gör i livet, och det är en ynnest för mig att hjälpa och guida så att ni som köpare känner er helt trygga. Nu hoppas vi er försäljning går smidigt och att det snart är vår så ni äntligen får flytta in! Tack snälla Thea för dina vänliga ord. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Elisabeth S
Kälvesta

Camilla har från första mötet till avslutad affär varit otroligt engagerad och proffsig. Vi har blivit bemötta med värme och empati kopplat med kunnighet och taktkänsla, vilket gjort att man känt sig trygg i hela processen. Kort sagt, den bästa mäklaren vi haft och kommer att rekommendera till andra.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Elisabeth för det otroligt fina omdömet ovan! Vill även tacka för förtroendet och det goda samarbetet från allra första stund. Stort grattis igen till en lyckad försäljning! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Therese A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Parkstad

Trevlig, kunnig och angelägen om att både säljare och köpare blir nöjda. Ett bostadsköp och en försäljning är en stor affär för en enskild person och det är därför viktigt att man får ett bra bemötande och att mäklaren kan området. Det får man verkligen med Anders Öberg på Svensk Fastighetsförmedling Vällingby.

Svar från Anders Öberg

Vad glad jag blir, tack så mycket för de fina orden, uppskattar det mycket. Vi ses! /Anders

Martin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Vällingby Parkstad

Ett väldigt trevlig bemötande direkt från början. Han var hjälpsam och tillgänglig genom processen och jag är väldigt nöjd med hur smidigt Anders hjälpte till att göra allting. Han ville allas bästa!

Svar från Anders Öberg

Tack så mycket Martin för det fina omdömet, uppskattar det verkligen. Stort grattis till köpet ev en jättefin lägenhet. //Anders

OSAMA B
Hässelby Strand

Köpte och sålde med Henrik, proffsig och trevlig, en viktig kombo... De flesta mäklare är bara för trevliga så att det blir fejkat. Henrik tar sig tid att skapa en relation och är alltid tillgänglig.

Svar från Henrik Fällman

Stort tack och grattis till försäljningen!

Elise V
Vällingby

Superbra bemötande och smidigt köp av ny bostad. Rekommenderar absolut Camilla! :)

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Elise! Och ett stort grattis igen till fler kvm på vån 10 :-) Härligt när man vill bo kvar i sin förening. Ett gott betyg! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Ingrid Katarina M
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Anders Öberg har har haft ett mycket bra bemötande under hela processen. Det har gett mig god energi och tilltro till att lösningar finns trots en trög marknad. Anders stöttade och lotsade och till slut blev allt toppenbra!

Svar från Anders Öberg

Tack Ingrid för de fina omdömet, det värmer verkligen! Jag har uppskattat vår kontakt och goda samarbete. Lycka till med nästa kapitel, vi hörs framöver. /Anders

Tony L
Köpte sitt hus med hjälp av Tommy Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Solhem

Mycket bra, fint och professionellt bemötande.

Svar från Tommy Andersson

Tack snälla Tony För de fina orden! Stort lycka till med huset! Hoppas få kunna hälsa på dig så småningom när du gjort villan till din!

Per S
Bromsten

Tommy är engagerad, kompetent med lång erfarenhet och stort kontaktnät. Vi är jättenöjda med Tommys insats vid vår husförsäljning, allt från de stora frågorna till de små detaljerna. Varmt rekommenderad!!

Svar från Tommy Andersson

Hej Per! Vad kul att ni varit nöjda med mina tjänster. Tror även köparen blev lycklig att ta över en så välskött villa med Sveriges troligen största äppelträd? Tack återigen för de fina orden!

Cecilia L
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Öberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Kälvesta

Superbra bemötande och tydlig kommunikation från visning till kontraktsskrivningen! Anders lyssnade på våra behov och anpassade sig och löste allt så att det blev enkelt och smidigt för oss.

Svar från Anders Öberg

Stort tack Cecilia för de vänliga orden -uppskattas verkligen! Återigen grattis till husköpet! Vi hörs snart igen. // Anders

Tommy E
Sålde sitt hus med hjälp av Henrik Fällman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Norra Villastad

Bästa mäklaren i stan! En man kan lita på i alla lägen

Svar från Henrik Fällman

Stort tack! Bästa säljarna i stan också! Alltid lika härligt samarbete!

Nina N
Hässelby Norra Villastad

Vi har valt Henrik vid alla våra försäljningar. Han har alla egenskaper en mäklare ska ha och vi har alltid känt tillit och förtroende till Henrik! En toppen mäklare 👍

Tack Nina! Alltid superkul att jobba med er! /Henrik

Kristina B
Bromsten

Jag är jättenöjd med mäklarens jobb! Hon var super proffsig, hjälpsam och lyhörd för våra behov. Hela processen gick snabbt och smidigt och vi kände oss trygga hela vägen. Rekommenderar verkligen

Svar från Anders Öberg

Stort tack Kristina för det fina omdömet! Verkligen roligt att höra att ni är så nöjda med mitt arbete. Lycka till med flytten in till stan / Anders

Rohan R
Köpte sitt hus med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Stefan is very professional and polite. He helped us go through the process in English since we are not very versed with swedish. He is some one you can trust and provides help when you need to understand things more. He acts as coordinator between us and the seller and keeps us well updated on the progress and also ensures our requests are being shared with feedback towards the seller.

Svar från Stefan Berglund

Hi Rohan, Thanks for the nice review, it's really appreciated! It has been a pleasant collaboration that went very smoothly. Kind regards Stefan

Enayat A
Kista

Jag är mycket nöjd med Camilla Alfredsson och varmt rekommendera henne till de som söker bostad. Med vänlig hälsning Enayat Aghili

Svar från Camilla Alfredsson

Tack Enayat! Och igen - stort grattis till ert nya radhus! Med vänlig hälsning, Camilla

Malihe N
Kista

Vi är mycket nöjda med Camilla Alfredsson. Hon var tydlig och klar med alla punkter. Vi varmt rekommendera henne till de med söker bostad i området. Med vänlig hälsning Mali Nezafat

Svar från Camilla Alfredsson

Grattis igen till ert nya hus! Tack för dina vänliga ord. Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Aghili S
Kista

Camilla var väldigt tydlig och ärlig. Svarar snabbt och återkopplade på mina frågor så fort hon kunde. Ser fram emot flera affärer med henne. Tack Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack själv Sorena! Och grattis igen till en riktigt pärla till radhus! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Daniel H
Akalladalen

Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet av Camilla. Hon har varit professionell, hjälpsam och lyhörd genom hela processen. Från första kontakten har Camilla gett tydlig information och svarat på alla mina frågor, vilket har gjort köpet mycket smidigare och tryggare. Hon har visat ett stort engagemang och genuin omsorg om att vi skulle känna oss trygga och nöjda. Rekommenderar henne starkt till alla som vill ha en skicklig och pålitlig mäklare!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort tack Daniel för dina vänliga ord. Även igen, stort grattis till ert nya hus! Säljarna var så himla glada över att det blev just ni som köpte huset till slut. Nu kan ni i lugn och ro fokusera på barn nummer 3 som väntas här i november! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Lillian P
Kälvesta

Vi känner oss mycket väl omhändertagna av Anders. Det hela har gått väldigt smidigt och vi är verkligen tacksamma för allt.

Svar från Anders Öberg

Tack så mycket själva! Det har varit ett sant nöje att hjälpa er med försäljningen.

Jörgen S
Kälvesta

Camilla har visat ett stort engagemang och det märks att hon har många års erfarenhet som mäklare. Hon har hjälpt oss med bra och kloka råd genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Camilla.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Jörgen för förtroendet! Ett fint samarbete hela vägen igenom. Vill såklart också tacka för det fina omdömet ovan, uppskattas verkligen. Tack. Grattis igen till en lyckad försäljning! Med vänlig hälsning, Camilla

Lotta S
Kälvesta

Allt blev så rätt från första stund! Camilla är förtroendeingivande, enkel att kommunicera med, professionell och har ett stort engagemang om bägge parter. Vi är väldigt nöjda med vårt val av mäklare och hennes insats genom hela processen. Kan varmt rekommendera Camilla!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Lotta! Uppskattar verkligen både förtroendet och vårt samarbete från början till slut. Grattis igen till en lyckad försäljning! Nu börjar nästa kapitel :-) Med vänlig hälsning, Camilla

Adam H
Kälvesta

Henrik är professionell och otroligt lättsam att arbeta tillsammans med. Vi är supernöjda med vår försäljning och kan inte annat än rekommendera Henrik till andra. Lyhörd och förstod precis vilken typ av återkoppling vi behövde för att känna oss trygga i processen men också trevlig, målmedveten, kommunikativ och lugnar en när nerverna börjar spela in. Vi tackar för ett jättebra jobb!

Svar från Henrik Fällman

Stort tack Adam och verkligen superkul att få hjälpa er med försäljningen. Det gör mig glad att höra att ni är nöjda. Vi ses på tillträdet. /Henrik

Linnea H
Kälvesta

Från första visning till kontraktskrivning var Camilla lyhörd, informativ, positiv och tillgänglig. Vi upplevde även att hon var väldigt genuin och vikten för henne att matcha rätt köpare till säljare gjorde att vi hittade vårt drömhus som nybliven familj. Processen var tydlig från start till slut och Camilla var hjälpsam under alla delar. Camilla är en mäklare av GULD, och vi är enormt tacksamma och glada att vi fick köpa vårt första hus genom henne. Rekommenderar mäklare Camilla starkt både för köpare och säljare ⭐️

Svar från Camilla Alfredsson

Tack snälla Linnea för dina vänliga ord. Det är så otroligt fint, och en lyx efter 17 år i branschen, när man då och då får uppleva den där glimten i ögat hos en familj ”nu har vi hittat hem” Är så himla glad för er skull! Stort, stort grattis till hela lilla familjen och många fler kommer ni säkerligen bli :-) Med vänlig hälsning, Camilla

Maurits S
Kälvesta

Vi upplevde Camilla som väldigt kunnig om fastigheten, en stabil länk mellan säljarna och oss som köpare men också väldigt stöttande och tillgodoseende. Vi kunde inte ha haft en bättre mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort grattis igen till hela lilla familjen! Är så himla glad för er skull, att ni hittat ert hem. Uppskattar verkligen det fina omdömet ovan, det betyder mycket. Att vara länken mellan budgivare och säljare är den absolut viktigaste uppgift som vi mäklare har, det ska kännas tryggt hela vägen fram - för alla parter. Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Christian S
Hässelby Gård

Väldigt proffsigt och trevligt bemötande vid varje tillfälle. Uppskattades mycket att hon tog sig tid att hälsa på alla potentiella köpare under visning och var väldigt engagerad. Man kände sig välkommen även fast man kom lite sent på visning. Våra förväntningar var att mäklaren skulle agera proffsigt och engagerat, vilket Camilla levde upp till med bravur och mycket därtill. Hela processen med köpet gick otroligt smidigt. Känner i efterhand att inget kunde ha gått smidigare än vad det faktiskt gjorde.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort tack Christian för dina ord, det värmer verkligen! Jag tyckte mig se glimten i era ögon när ni steg in i huset, och är så himla glad att det blev just ni! Är säker på att ni kommer trivas så bra, både ni och hundarna. Stort grattis igen! Med vänlig hälsning, Camilla

Rasmus A
Hässelby Gård

Mycket trevlig, engagerad och bra kommunikation. Väldigt nöjd med mitt val av mäklare.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Rasmus! Uppskattar det verkligen. Igen - ett stort grattis till en lyckad försäljning! Vi hörs snart igen, Med vänlig hälsning, Camilla

Ulrika S
Sålde sitt hus med hjälp av Stefan Berglund en del av Svensk Fastighetsförmedling Vällingby • Hässelby • Spånga • Kista
Hässelby Södra Villastad

Redan vid vårt första möte kände jag stort förtroende för Stefan. Han är professionell lugn och ödmjuk. Vi kom fram med en gemensam strategi tillsammans och hela försäljningen av mitt hus har gått oerhört smidigt. Stefan har alltid svarat på mina många frågor och visat stort engagemang gentemot mig som säljare. Det har känts bra hela vägen och jag kan varmt rekommenderas Stefan till andra potentiella säljare och köpare

Svar från Stefan Berglund

Hej Ulrika, Vad roligt att höra att du är så nöjd med mitt arbete! Det har varit ett mycket trevligt samarbete och jag hoppas att du hittar en bostad som du kommer stormtrivas i! Vi håller kontakten och hörs snart igen. Vänliga hälsningar från Stefan

Helena L
Bromsten

Lugn, noggrann, och effektiv med en proffessionell servicekänsla.

Svar från Anders Öberg

Stort tack Helena för det fina omdömet, mycket uppskattat. Återigen grattis till en fantastisk lägenhet!

Alimzhan M
Hässelby Gård

Trevlig att prata med och vänlig!

Svar från Anders Öberg

Stort tack för det fina omdömet, uppskattas verkligen!

Kenneth G
Hässelby Gård

Tror att det skulle vara svårt att hitta en bättre mäklare. Han har jobbat som en galärslav för att sälja bostaden och han lyckades. Han har gett mig information kontinuerligt och givet mig de råd som jag behöver. Dessutom har han lovat, och jag litar på hans ord, att han ska deklarera och sköta alla de nödvändiga papper som behövs. Ytterligare en sak som bör nämnas med Anders. Han har ett trevligt sätt, förstående och man kan skoja med honom. Blir det fler tillfällen kommer jag att anlita Anders som mitt förstaalternativ. Han är enligt mig och min hustru bäst. MVH Kenneth

Svar från Anders Öberg

Tack Kenneth för det fina omdömet, alltid lika trevligt med nöjda kunder. Självklart finns jag med hela vägen och hjälper er i mål. Vi hörs!

Angela K
Kälvesta

En engagerad, förtroendeingivande och noggrann mäklare som kändes tillgänglig och flexibel. Camilla fick oss att känna det som att vi alltid var prio ett! Ett proffsigt och varmt bemötande från första kontakt tills vårt hus fick nya ägare.

Svar från Camilla Alfredsson

Stort, stort tack Angela! Uppskattar verkligen förtroendet från både dig och Janne. Kändes fint att vi hittade den perfekta köparen till ert underbara hus. Slutet gott, allting gott! Vi hörs snart igen :-) Med vänlig hälsning, Camilla

Daniel Ö
Kälvesta

Jättebra bemötande. Snabb med att återkoppla och informera och överlag en trevlig upplevelse!

Svar från Camilla Alfredsson

Stort tack Daniel, det uppskattas verkligen! Vill även gratulera igen till en helt underbar bostad. Hela lilla familjen kommer trivas så himla fint! Vi hörs snart igen! Med vänlig hälsning, Camilla