Very cooperative and and helpful person.
Johannes Udd
Johannes Udd är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås
.Johannes Udd har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Johannes Udd har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-08 och har fått 124 omdömen med ett betyg på 4.8. Johannes Udd har haft 29 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
124 omdömen om Johannes Udd
Johannes var lyhör och gjorde ett bra arbete.
Hej Jessica! Det glädjer mig att du är nöjd med din försäljning. Ett väldigt bra samarbete och en otroligt snabb försäljning och ett bra slutresultat! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Blev väldigt vänligt bemött. Snabb hantering av köpet som jag önskade.
Hej Aila Vad kul att du är nöjd med mitt bemötande samt den snabba och smidiga hanteringen av ditt köp. Jag hoppas du kommer att trivas i din nya bostad! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Johannes gjorde ett utmärkt jobb. Proffsigt bemötande och kunnig om området samt marknaden. Han levde upp till förväntningarna.
Hej Mikael! Tack för ett smidigt samarbete och ditt förtroende. Vad kul att du är nöjd med hela processen! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Lätt att få kontakt med. Följde upp hela processen på ett bra sätt. Trevlig och ett bra stöd.
Tusen tack för din rekommendation Lena! Vad kul att du är nöjd med vårat samarbete och din försäljning. Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Otroligt förstående och hjälpsam mäklare. Som förstagångsköpare så var det läskigt med bostadsköp men Johannes förklarade hela processen och alla steg på ett väldigt tydligt sätt utan att vara dumförklarande. 10/10!
Hej Winsent Tack så mycket för din rekommendation. Jag uppskattar att du tog dig tiden att skriva samt förklara din upplevelse av erat första köp! Det glädjer mig att ni kände er trygga med processen, mitt bemötande och alla steg. Jag hoppas att du och Saga kommer att trivas! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Lugn, förtroendeingivande. Lyhörd och tålmodig. Kunnig och lätt att kommunicera med, lätt att nå. Hjälpsam och lösningsfokuserad . Rekommenderar absolut Johannes till andra
Hej Linda! Stort tack för erat förtroende samt den fina rekommendationen. Det glädjer mig att ni är nöjda med försäljningen och mitt bemötande! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Lätt att få kontakt med, bra och öppet bemötande
Hej Amanda! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevda ditt köp. Vad kul att du är nöjd med mitt bemötande, det glädjer mig! Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Då det var min första gång jag fått hjälp av en mäklare så hade jag egentligen inga förväntningar utan jag gick in i det hela helt grön. Fick ett mycket trevligt bemötande och svar på de frågor jag har haft på ett professionellt sätt utan svåra termer och så vidare. Den hjälp jag har fått utav Johannes Udd vid köpet av Spantgatan 5c har varit på topp och utav bästa kvalitet och jag kommer att rekommendera Svensk Fastighetsmörmedling Västerås till de jag känner och även Johannes. Tack så mycket! Mvh. //Fredrik Sandberg
Hej Fredrik! Tack för att du tog dig tiden att skriva hur du upplevde ditt köp samt mitt bemötande. Vad kul och vad glad jag blir att du fick en bra upplevelse av hela processen. Hoppas du kommer att trivas i den nya bostad. Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling
Redan vid vårt första möte fick vi en positiv bild av Johannes . Trevlig och kunnig. Genomförandet med fotografering , besiktning , annonsering , visning , budgivning och kontraktsskrivning skedde med en imponerande effektivitet . Vi är oerhört nöjda med vårt samarbete med Johaness Udd och Svensk Fastighetsförmedling.
Hej Sören & Anja! Tusen tack för erat förtroende samt för denna fina rekommendation. Det glädjer mig att ni är nöjda samt att vi kunde hjälpa er både med köp och försäljning till mycket lyckat resultat. Jag hoppas att ni kommer att trivas i eran nya bostad. Med vänlig hälsning, Johannes Udd Svensk Fastighetsförmedling