Simon Köpsell

Simon Köpsell

Simon Köpsell är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Simon Köpsell har varit registrerad mäklare sedan 2023-12. Simon Köpsell har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.8. Simon Köpsell har haft 18 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-01 - 2024-10

36 omdömen om Simon Köpsell

Sedan starten hos Reco 2024
Marie P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Gryta

Återkopplade alltid, trevlig, lyssnade, rådgivande, enkel att jobba med

Svar från Simon Köpsell

Tack Marie för fina ord, det uppskattas! Önskar dig allt gott, vi ses på tillträdet. /Simon

Margareta P
Köpte sitt hus med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Simon Köpsell Som köpare till parhuset så är vi mycket nöjda. Mäklaren var väl insatt och noggrann när han visade oss runt i parhuset, mäklaren hade också mycket god lokalkännedom om natursköna omgivningar som erbjöds i närheten av bostadsområdet. Som fastighetsköpare till Kaserngatan 155 så är vi mycket nöjda och vi vill verkligen rekommendera Fastighetsmäklaren Simon Köpsell remmendera Fastighetsmäklaren Simon Köpsell

Svar från Simon Köpsell

Tack Margareta för er fina rekommendation! Det glädjer mig att ni är mycket nöjda med mig som mäklare sam köpet av bostad. Önskar er gott i nya huset, vi ses på tillträdesdagen! /Simon

Yacoub Salah Engely M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Simon Köpsell en del av Svensk Fastighetsförmedling Västerås
Västerås

Riktigt bra mäklare, löste alla våra frågor och problem på ett riktigt proffsigt sätt. Rekommenderas verkligen! Riktigt bra glöd för att göra oss nöjda, Tack Simon

Svar från Simon Köpsell

Tack för det fina omdömet! Det glädjer mig att ni är nöjda och haft en proffsig upplevelse av mig som mäklare. Allt gott! /Simon

Samuel M
Hammarby/Krumeluren

Sålde och köpte lägenhet med hjälp av Simon. Det var en lätt och smidig process. Simon är mycket hjälpsam, kommunikativ, och proffsig. Kan definitivt rekommendera Simon!

Svar från Simon Köpsell

Tack för din fina rekommendation Samuel! Det glädjer mig att du är nöjd med både köp och försäljning av bostad genom mig. Önskar er allt gott i nya boendet! /Simon

Mattias K
Hammarby/Krumeluren

Simon visade stort engagemang och hjälpsamhet samt var väldigt flexibel och lätt att få tag i. Hans proffsighet fick mitt första köp av lägenhet att kännas tryggt och super smidigt.

Svar från Simon Köpsell

Tack för fina ord Mattias! Det glädjer mig att du upplevt trygghet och en smidig affär med mig som mäklare. Önskar dig all lycka i nya bostaden! /Simon

Daniel P
Karlsdal

Blev alltid bra bemött. Det var alltid lätt att få kontakt med honom, även om han inte svarade då jag ringde så kom alltid ett samtal under dagen. Förväntningen var en positiv och engagerad mäklare som ville sälja objektet. Med tanke på överutbudet just nu så var lägenheten såld men han försökte verkligen att hitta spekulanter. Det ska ju vara en mäklare som är driven och intresserad av att sälja och det tycker jag att han var.

Svar från Simon Köpsell

Tack för en fin reco Daniel! Det har varit en ära att jobba med er och jag uppskattar att ni är nöjda med mig som mäklare. Vi ses på tillträdet! /Simon

Aleksa S
Karlsdal

Vi är väldigt glada att vi fick Simon som mäklare. Simon är proffsig, vänlig och kommunikativ. En toppen-kille som har varit behjälplig i alla steg av vårt köp. Vi kommer utan tvekan att

Svar från Simon Köpsell

Tack för er fina rekommendation! Det glädjer mig att ni är nöjda med mig som mäklare i köpprocessens alla steg. Öskar er allt gott i er nya bostad, vi ses på tillträdet!

Anders L
Västerås

Simon har tagit hand om hela processen på ett tydligt, trevligt och korrekt sätt. Simon har gett bra och tydlig information om hur allt går till. Han har varit aktiv och drivande utan att pressa. Han har varit korrekt och proffsig i sin hantering av dialog mellan köpare och säljare. Han har skött visningar, möten, transaktioner på ett effektivt och diskret sätt. Simon har alltid uppträtt proffsigt, trevligt och ödmjukt. Jag kan varmt rekommendera Simon som mäklare.

Svar från Simon Köpsell

Tack för din fina reco Anders! Det glädjer mig att du upplevt mig som korrekt, proffsig och effektiv etc. genom hela processen. Och tack för förtroendet. Det har varit en ära! /Simon

Anna T
Västerås

Han har varit trevlig och skött försäljningen snyggt

Tack Anna! Önskar dig allt gott, vi ses på tillträdesdagen! //Simon

Mohammad S
Råby

Mycket proffsigt och trevligt bemötande från start till mål! Lätt att ha att göra med, snabb och tydlig i all kommunikation. Kändes tryggt att sälja bostaden via Simon. Jag rekommenderar Simon väldigt mycket!

Svar från Simon Köpsell

Tack Mohammad för en fin Reco! Det glädjer mig att ni är nöjda med mig som mäklare och att ni upplever trygghet och tydlighet genom processen. Vi ses på tillträdesdagen! //Simon