Anders Gustafsson

Anders Gustafsson

Anders Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Anders Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Anders Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 289 omdömen med ett betyg på 4.8. Anders Gustafsson har haft 29 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

289 omdömen om Anders Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2016
Tomas K
Sålde sin stuga med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Mycket trevlig o duktig. Levererar proffesionellt och över förväntan.

Ulf G
Köpte sin stuga med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ankarsrum

Positiv, flexibel, sakkunnig och trevlig

Rasmus J
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Skogshaga

Professionell, och en tydlig kommunikation hur allt skulle gå till väga. Mycket bra vid ett första fastighetsköp.

Sara M
Ankarsrum

Väldigt trevligt och kunnigt bemötande. Svarar snabbt och återkopplar alla moment igenom hela processen. Rak och tydlig kommunikation. Snabb hantering när intresse från kund fanns. Han infriade alla förväntningar som fanns.

Tommy D
Johannesdal

Riktigt serviceminded, tillgänglig, trevlig och hjälpsam!

Bruno N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Södermalm

Bra bemötande, ordnade extra visning snabbt!

Annica L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Fågelbäret

Blev bemött på ett mycket trevligt sätt och med mycket arrangemang från Anders sida. Mina förväntningar var att få hjälp att sälja huset och det gick fortare än vi hade trott . Mycket bra ! Anders återkopplade snabbt och förklarade mycket bra vid försäljningen och på våra frågor vi hade .

Jonas H
Fågelbäret

Trevligt och seriöst bemötande, proffisionell och tydlig, lättillgänglig i alla avseenden genom hela affären

Nils S
Fågelbäret

Mycket kunnig och förklara hur vi ska Hantera allt.

Berit T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Östermalm

Vi fick ett trevligt bemötande av Anders. Vi ville få vår lägenhet presenterad för blivande kunder på ett professionellt sätt och naturlitvis få till en försäljning så fort som möjligt. Försäljningen är fortfarande inte klar