Anna Jeansson gav oss intryck av att vara tydlig, korrekt, fokuserad och trevlig genom sitt bemötande och hantering av budgivning samt kontraktsskrivning.
Anna Jeansson
Anna Jeansson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Västervik
.Anna Jeansson har varit registrerad mäklare sedan 1989-04. Anna Jeansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 120 omdömen med ett betyg på 4.8. Anna Jeansson har haft 23 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Det är ett väldigt omväxlande arbete! Många olika bostäder, allt från det enklaste torpet på landsbygden till en exklusiv villa med strandläge. Man träffar många människor i olika livssituationer. Många möten som utvecklar en och ger perspektiv.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
Jag har lång erfarenhet av branschen, närmare 30 år. Jag är fortsatt nyfiken och gör alltid mitt bästa för att kunden ska få en så god vägledning som möjligt i en av livets största affärer.
Vad gör du helst på fritiden?
Då reser jag, tillbringar tid i vår lilla stuga i skärgården eller umgås med familj och vänner.
2023-11 - 2024-10
120 omdömen om Anna Jeansson
Professionell, vänligt bemötande, snabb återkoppling.
Snällt, trevligt och hjälpsamt. Går den extra milen för att det ska bli bra. Vi var köpare och uppskattade att Anna inte var så pushig mot oss. Vi kände att vi hade hennes support trots att vi var köpare och inte den som anlitade henne.
Gedigen erfarenhet. God lokalkännedom. Ställer alltid upp.
Trevligt bemötande och var intresserad av att höra våra förutsättningar för att det skulle bli ett köp. Kunnig och påläst kring bostaden. Kändes mån om att vi skulle få svar på alla våra frågor. Som helhet en väldigt bra upplevelse genom hela processen.
Vi rekommenderar Anna starkt för alla som väljer att antingen sälja eller köpa fastighet i Västervik. Starkt engagemang i hela säljprocessen. Alltid trevlig och väldigt tillmötesgående. Tar redan på information och återkommer alltid med ett svar. Otroligt tacksamma för att ha Anna vid vår sida i ett att våra större beslut i livet!
Snabb och bra handläggning av försäljningen abäv bostadsrätten. Allt korrekt behandlat och bra kontakt med köparen.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet och av Annas upplägg av vår försäljning. Kontakten i mellan oss har varit bra under försäljningen!
På bästa sätt. Att hon skulle vara den som hade koll och informerade oss under hela resan.
Jag har anlitat henne för att sälja min gamla lägenhet, det får vara svar nog.