Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Svensk Fastighetsförmedling Västervik

• BadgeEightYears
1 449
Ring 0490-822 40 Dela

Vi har koll på den lokala bostadsmarknaden i Västervik! Varje år genomför vi drygt 300 bostadsförsäljningar och vi har samlat på oss gott om erfarenhet genom åren. Våra mäklare är kunniga och välutbildade vilket i kombination med erfarenheten gett oss ett framgångsrecept för fastighetsförsäljning. När du går i sälj eller köptankar...

1449 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Sedan starten hos Reco 2016

Tommy D
Köpte sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Johannesdal

Riktigt serviceminded, tillgänglig, trevlig och hjälpsam!

Annica H
Köpte sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Brevik

Hon är trevlig och kunnig. Har fått bra information . Kunde inte fått en bättre mäklare.

Leif L
Hallingeberg

vi blev bemötta på ett förtroendeingivande sätt. vi hade frågor, visste hon inte så tog hon snabbt reda på svaren. Det gick snabbt och smidigt efterssom mäklaren var väl förberedd. Hon var väldigt trevlig.

Olle T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Trevlig, pratade tydligt om vad som gällde och hade svar på frågorna. Kunnig i sitt jobb.

Bruno N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Södermalm

Bra bemötande, ordnade extra visning snabbt!

Emma W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ekhagen

Proffessionell, otroligt kunnig och lyhörd! Tack Christin för ett fantastiskt utfört arbete med vår försäljning, vi kunde bara drömma om att det skulle kunna gå så här bra! Du har överträffat alla våra förväntningar, vi är så tacksamma över din tydliga kommunikation och hur du så stadigt och tryggt stöttat oss genom hela försäljningen. Vi vill ge Christin våra varmaste rekommendationer. Exceptionellt!

Brigitta B
Sålde sin stuga med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Loftahammar

Jag hade höga förväntningar och Douglas levde upp till dem med råge. Han har alltid tid för frågor. Återkommer om något behöver utredas. Kunnig och visar respekt. Tydlig i vår kommunikation. Hittar lösningar på problemen. Ger inte upp, och peppade mig när det inte gick så bra med försäljningen. Jag önskar honom Lycka till. Betyg det högsta.

Anette D
Sålde sitt hus med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Fabian har haft ett bra bemötande vid de tillfällen jag varit i kontakt med honom.

Anna-Lena L
Hallingeberg

Vi fick ett perfekt bemötande och den hjälp vi behövde .

Karin A
Köpte sitt hus med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Djurgården

Duktig, tillmötesgående, snabb återkoppling

Jonas Z
Ekhagen

Intresserad, engagerad och proffsigt från första kontakt till såld bostad Fantastiskt arbete av Christin

Britt G
Köpte sitt hus med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Vi blev mycket bra bemötta av Fabian. Affären sköttes professionellt och smidigt och vi är mycket nöjda!

Svar från Fabian Högström

Stort tack för de vänliga orden!

Birgitta S
Ankarsrum

Hade hoppats på lite mer information mellan visningarna, vad som händer.

Emelie K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Douglas Salomon en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Ludvigsdal

Proffsigt! Han mycket trevlig och är väldigt lätt att prata med. Jag har hört att Douglas är en duktig mäklare och han levde upp till mina förväntningar. Han är väldigt engagerad och bra på sitt jobb. Allt gick väldigt snabbt och smidigt och vi är väldigt nöjda.

David J
Ludvigsdal

Hängiven, effektiv och trevlig!

Helén S
Köpte sitt hus med hjälp av Emilia Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Korrekt och smidig! Vänlig och mycket trevlig!

Anna B
Köpte sin stuga med hjälp av Anna Jeansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Åldersbäck

Anna Jeansson gav oss intryck av att vara tydlig, korrekt, fokuserad och trevlig genom sitt bemötande och hantering av budgivning samt kontraktsskrivning.

Vilma W
Köpte en tomt med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Super bra bemötande och hjälpsam!

Aster T
Sålde sin stuga med hjälp av Anna Jeansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Heda

Professionell, vänligt bemötande, snabb återkoppling.

Judith K
Heda

Snällt, trevligt och hjälpsamt. Går den extra milen för att det ska bli bra. Vi var köpare och uppskattade att Anna inte var så pushig mot oss. Vi kände att vi hade hennes support trots att vi var köpare och inte den som anlitade henne.

Lena Eva Berith B
Sålde sitt hus med hjälp av Emilia Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Överum

Tryggt och trovärdigt bemötande med en positiv energi. Handlingskraftig hantering när oväntade situationer uppstod pga oberäkneliga potentiella köpare. Vi rekommenderar varmt denna fastighetsbyrå och framförallt Emilia som mäklare. Mvh Lena Broström

Svar från Emilia Nilsson

Tack snälla för dina varma fina ord Lena! Det värmer gott och jag är tacksam att jag fick hjälpa till med försäljningen. Vi ses på tillträdet!

Leif T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emilia Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Mycket bra, snabba ryck när det händer nåt, informativ om nya fastigheten och vad säljarna ville

Svar från Emilia Nilsson

Stort tack Leif för ditt omdöme! Jag hoppas du ska trivas i ditt nya boende! Vi ses på tillträdet, ha det så gott tills dess!

Leif K
Överum

trevlig kunnig levde upp till våra förväntningar höll oss uppdaterade under prosessen

Svar från Emilia Nilsson

Tack snälla Leif för ditt fina omdöme! Jag är tacksam att jag fick möjlighet att genomföra försäljningen åt er!

Noa L
Överum

Jag blev bemött på ett bra sätt och jag kände mig informerad om huset.

Svar från Emilia Nilsson

Tack Noa för din recension! Önskar dig stort lycka till med ditt nya boende!

Mikael W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emilia Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Glad, trevlig, pålitlig, drivande

Svar från Emilia Nilsson

Tack Mikael för fint omdöme! Det var en glädje att få möjlighet att hjälpa dig med försäljningen!

Jan H
Västervik

Emilia Nilsson var Snabb, smidig och korrekt. Hela affären var klar på ca 14 dagar.

Svar från Emilia Nilsson

Ibland går det snabbt! Tack för att jag fick möjlighet att hjälpa Dig i din bostadsaffär! Vi ses på tillträdet.

Ingemar K
Östermalm

Lättsam och saklig. Sa vad han tyckte om förbättringar inför försäljningen, men utan några krav på att man gjorde de. Snabb hantering av affären från början till slut.

Tommy G
Sålde sitt hus med hjälp av Jonas Gustafson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Utmärkt bemötande, hjälpsam och kunnig.

Bosse H
Östermalm

Christin har jobbat aktivt så att lägenheten nu är såld. Hon har genom hela processen varit aktiv, och kommunikativ. Dessutom pigg, glad, och allert, så Christin som mäklare, vill jag verkligen rekommendera. Bo Hoffsten

Birgitta W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Östermalm

En glad, trevlig kunnig och positiv tjej

Eleonor H
Köpte sitt hus med hjälp av Jonas Gustafson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Skogshaga

Lugn, trygg, tålmodig, kunnig!

Anna B
Karstorp

Återkopplar snabbt och är tillmötesgående.

Franziska D
Odensvi

Jonas var till stor hjälp för oss i köpprocessen. Han stöttade oss på alla sätt och informerade oss omedelbart om förändringar och nyheter.Tack

Annica L
Sålde sitt hus med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Fågelbäret

Blev bemött på ett mycket trevligt sätt och med mycket arrangemang från Anders sida. Mina förväntningar var att få hjälp att sälja huset och det gick fortare än vi hade trott . Mycket bra ! Anders återkopplade snabbt och förklarade mycket bra vid försäljningen och på våra frågor vi hade .

Jonas H
Fågelbäret

Trevligt och seriöst bemötande, proffisionell och tydlig, lättillgänglig i alla avseenden genom hela affären

Petter L
Överum

Extremt trevlig och vänlig, även proffsig!

Svar från Fabian Högström

Tack detsamma Petter. Det har varit trevligt att samarbeta med dig. Hoppas att du kommer att trivas i ditt nya boende!

Nils S
Fågelbäret

Mycket kunnig och förklara hur vi ska Hantera allt.

Elias A
Södermalm

Eftersom jag är iväg väldigt mycket och jobbar så kunde jag inte vara på plats mestadels av tiden och det innebar att jag inte kunde gå på de officiella visningarna, möten osv. Trots det gick denna affär hur bra som helst och mycket smidigare än vad jag trodde. Bra intryck från första gången vi träffades och hjälpte alltid till ifall jag hade några funderingar.

Molly K
Västervik

Trevlig och väldigt lätt att prata med. Har hjälpt oss under hela processen och svarat på alla våra frågor

Annika L
Sålde en tomt med hjälp av Fabian Högström en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Fabian är trevlig och proffsig, Han är duktig på sitt jobb skulle inte tveka att anlita honom igen

Svar från Fabian Högström

Tack så hemskt mycket för de fina orden! Hoppas ni kommer trivas på er nya plats där ni är lite närmare hem. Ha det så fint!

Johan L
Västervik

Bra och effektivt bemötande smidig att göra affärer med

Arvid E
Östermalm

Kortfattat varit på många visningar med olika mäklare, Douglas va den bästa av dom, trevligast, mest påläst om objektet

Berit T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anders Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Östermalm

Vi fick ett trevligt bemötande av Anders. Vi ville få vår lägenhet presenterad för blivande kunder på ett professionellt sätt och naturlitvis få till en försäljning så fort som möjligt. Försäljningen är fortfarande inte klar

Mia S
Skrev om Emilia Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Emilia värderade vårt hus åt oss i somras, så kunnig, charmig och så påläst tjej. Kan verkligen rekommendera henne. Utan tvekan hade jag valt Emilia när jag ska sälja mitt hus.

Svar från Emilia Nilsson

Åh tack snälla Mia för dina varma fina ord Mia! Det värmer gott!

Jan S
Sålde sitt hus med hjälp av Christin Wahlman en del av Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Västervik

Lyhörd och kunnig, bra koll på marknaden. Bra samtal vid förändringar av upplägg vid försäljningen.

Ulrika S
Västervik

Glad, trevlig, ärlig, förstående. Vi hade höga förväntningar som Christin också levde upp till. Stort tack för en tillslut snabb affär😀 hälsningar Ulrika

Thomas O
Östermalm

Affären kändes trygg och säker. Fick tydlig information hela tiden och han visade engagemang , toppenbra mäklare. Mvh Thomas och Maria

Anna G
Lidhem

Emilia är trevlig och mänsklig, lyssnar in önskemål. Tydlig information om planering och återkoppling.

Svar från Emilia Nilsson

Stort tack Anna för din recension, och jag får tacka för att jag fick hjälpa dig med försäljningen!

Nor S
Östermalm

Duktig, lyhörd och snabb återkoppling. Man känner sig i trygga händer.

Victor Ö
Stenhagen

Vi har bra kontakt med Douglas och det är en jätte duktig mäklare, vi har bara gott att säga om honom!