Han har gjort ett snabbt och bra jobb!
Pontus Hederstedt
Pontus Hederstedt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Visby
.Pontus Hederstedt har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Pontus Hederstedt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-12 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 4.7. Pontus Hederstedt har haft 39 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
37 omdömen om Pontus Hederstedt
Pontus är trevlig med god kommunikativ förmåga som över hela samarbetsperioden har gett goda råd och svarat snabbt. Rekommenderar honom till alla som går i säljtankar.
Trevlig, lugn och pålitlig mäklar. Jag fick ett gott intryck och bra bemötande. Han var väldigt behjälplig på visningen och jag kände att han kunde hjälpa oss med all information vi behövde. Bra kontakt efter köpet och trevliga möten och samtal. Upplever att vi fått all hjälp vi behövt.
Pontus är professionell och har varit lätt att samarbeta med. Han är lyhörd och anstränger sig verkligen för att det ska bli bra för både köpare och säljare. Vi kan starkt rekommendera Pontus!
Bra och tydlig mäklare, Rekommenderas stark,
Pontus är en grym mäklare!!! Bäst på Gotland!!!
Det har varit ett flexibelt och positivt bemötande. Försäljningen har varit snabb, utmanande och genomförts proffsig.
Mycket bra, hjälpsam och snabb mäklare som lyssnar på bägge sidornas behov. Service utöver förväntan.
Vi upplevde Pontus som en professionell, kunnig & trevlig mäklare som helt klart infriade våra förväntningar
Väldigt lugn o saklig. Förklarade för oss mycket bra.