Svenska Avgasrör i Bredäng AB

5.0

3 omdömen om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Alvaro Jesus S
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Rymlig plats, trevligt bemötande, jättebra service både med bilen och i samtal med ägarna Muyad av verkstaden samt Bilal som jag har känt i över 10 år. Bor i Tyresö men väljer att åka till Bredäng oavsett varje gång det rör bilen, jag vet vad jag får för pengarna. Klara denna gång nyss med ett byte av fjäderbenslager och nu funkar bilen fint igen, oljudet försvann samt mindre reparationer på ett snabbt tillvägagångsätt. Rekommenderas starkt, vad än du behöver dem har lösningen! Sista tipset så att din resa blir bekvämlig...

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Högdalen
4.8/5 i betyg av 4596 omdömen 4.8 av 4596 omdömen
Badge2024

Trevligt bemötande snabb hjälp.

Lars Anders E Lars Anders E
Läs mer omdömen
Heikki H
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Såhär ska det fungera! Snabb bokning! Trevligt bemötande från första början! Jag är mycket nöjd med jobbet denna verkstad utfört på min bil! Inte alla verkstäder som vill riva så mycket som behövdes utan att ta hutlöst betalt! Stort TACK för ett utmärkt arbete! Återkommande kund garanterat! /Heikki

Fred D
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Toppenkillar. Jag har anlitat dom ett antal gånger. Alltid bra reparationer, supersnabb service och pris som man inte kan klaga på.

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Jakobsberg
4.8/5 i betyg av 586 omdömen 4.8 av 586 omdömen
BadgeTenYears

Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök