Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Ring 08-88 19 64 Ändra adress Lägg till information
5.0

5 omdömen om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Conny G
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Superbra service, fixade ABS systemet på en BMW medan jag väntade och det kostade inte skjortan.

Sponsor
Anderssons Bilverkstad
4.4/5 i betyg av 12 omdömen 4.4 av 12 omdömen
Badge2014

Har använt företaget till alla mina bilbehov, sen jag tog körkort mer än 10 år! Alltid fått bra och snabb service! Alltid så glada och trevliga! Verkar kunna trolla när man själv tror att de är skroten nästa ;)

Jeanette B Jeanette B
Läs mer omdömen
Fatima Zahra L
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Bästa, mötande och snabb service. De har till och med bjudit på att byta ut lampan. De gör extra än vad ska göras. Var säker att du kommer att gå därifrån glad och nöjd. Jag vänder mig till dem varje gång utan att tänka eller att tveka. Rekommenderas starkt.

Alvaro Jesus S
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Rymlig plats, trevligt bemötande, jättebra service både med bilen och i samtal med ägarna Muyad av verkstaden samt Bilal som jag har känt i över 10 år. Bor i Tyresö men väljer att åka till Bredäng oavsett varje gång det rör bilen, jag vet vad jag får för pengarna. Klara denna gång nyss med ett byte av fjäderbenslager och nu funkar bilen fint igen, oljudet försvann samt mindre reparationer på ett snabbt tillvägagångsätt. Rekommenderas starkt, vad än du behöver dem har lösningen! Sista tipset så att din resa blir bekvämlig...

Reco tipsar!
Speedy Bilservice Västerås
4.7/5 i betyg av 1311 omdömen 4.7 av 1311 omdömen
Badge2025

den bästa servicen i Sverige Jag rekommenderar andra att besöka

Heikki H
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Såhär ska det fungera! Snabb bokning! Trevligt bemötande från första början! Jag är mycket nöjd med jobbet denna verkstad utfört på min bil! Inte alla verkstäder som vill riva så mycket som behövdes utan att ta hutlöst betalt! Stort TACK för ett utmärkt arbete! Återkommande kund garanterat! /Heikki

Fred D
Skrev om Svenska Avgasrör i Bredäng AB

Toppenkillar. Jag har anlitat dom ett antal gånger. Alltid bra reparationer, supersnabb service och pris som man inte kan klaga på.

Reco tipsar!
Mekonomen Hemmesta
4.7/5 i betyg av 1479 omdömen 4.7 av 1479 omdömen
BadgeSixYears

Alltid bra bemötande och bra service!

Jonathan David H Jonathan David H
Läs mer omdömen