snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt snabbt o bra o trevligt
Speedy Bilservice Fruängen
Här hos oss på Speedy Bilservice i Fruängen kan du som kund få hjälp med det mesta med din bil. Vare sig det är oljan som behöver bytas eller hela växellådan, kan vi garantera dig felfri och säker service. Tre års garanti, delbetalning om du vill och en av branschens mest omtyckta verkstäder med över 30 års erfarenhet. Vi jobbar...
3053 omdömen om Speedy Bilservice Fruängen
Sedan starten hos Reco 2013
Bra service, professionella 💯 och trevlig personal 👌
Bra service, trevlig personal.
Jätte tillmötesgående och proffsiga och framför allt känns dom trygga i sin bedömning
Mycket Vänligt mottage. Bra service
Trevligt bemötande, och väldigt smidigt att få veta innan arbetet påbörjas vad det kommer att kosta
Mycket nöjd och mycket trevlig personal.
Vänligt och seriöst bemötande! Fick bilen lagad samma dag! Fick en prisberäkning innan som stämde väl överens med tidigare prisuppgift. Gjorde en extra insats med fastskruvande av plåt under bilen, utan kostnad. Rekommenderar!
Snabb &bra hjälp vid en akut situation! Samt vänligt bemötande.
Mycket bra kundmottagning ! Fick bra tips och information.
Stoppad av trafikpolis, trasigt halvljus. Drop in på Speedys i Fruängen, lampa fixad på 20 minuter. Mycket bra pris.
Bra service och bemötande. Bra priser och bra resultat:
Trevligt och proffsigt bemötande. Bra priser, bra på att förklara problem och olika alternativ.
Bytte klossar och skivor fram. Snabbt, rätt pris och bra resultat.
Snabbt smidigt och enkelt, tog mindre än 5 min.
Bilen gick sönder precis vid Speedy fruängen. Tog emot bilen direkt och kunde åka därifrån dagen efter.
Fick hjälp på kort tid. Tydliga och känns pålitliga.
Bra och trevlig personal, bilen blev mycket nöjd också.
Trevlig och förstående personal och receptionist med sunt förnuft snabb service och allt var smidigt
Det bästa av det bästa👨🎨alltid lika välkomnade
Mycket snabb service, kunde komma in med en kvarts varsel för en mindre åtgärd-
Bra bemötande snabb service fick tid direkt
Jag fick ny lampa till besiktingen 1 timme senare. Trevligt snabbt och inga problem🙂
Det var vänlig och trevlig som vanligt
Gick smidigt att lämna och hämta bilen. Felet blev korrekt åtgärdat.
Trevlig och kunnig personal i kundservice. Utfört arbete till belåtenhet och bra pris.
Fantastisk bra bemötande och förståelse för en avgränsad reparation. Snabbt och prisvärt.
Informativ och trevlig bemötande. Ger ett proffsigt uttryck 👍 Synd att deras arbetstider krockar med mina arbetstider vilket gör att jag inte kan lämna in bilen hos dem
Prisvärt, trevliga och mycket bra service!
Snabba tider, trevligt bemötande och bra jobb utfört. Medel avseende prisklass.
Jag fick ett trevligt bemötande. Direkt kontakt med människa och ingen skärm. Snabb service. Ordning och reda.
Positiv upplevelse och väl bemött
Det blev fel i elektroniken på handbromsen efter att de bytte bromsbeläggen bak på min citroen från 2021. Efter lite tjafs så åtgärdade felet men det krävdes att jag stod på mig. De ville skylla ifrån sig också. Nästa gång pröjsar jag lite extra och tar den till en auktoriserad verkstad.
Snabbt att hitta ledig tid. Vänligt bemött och utförlig beskrivning vad de gjort på servicen.
Trevligt bemötande, kort genomgång av utförda arbeten och upptäckta brister av mindre betydelse men ändå värdefullt att veta om som bilägare.
Enda problemet var att det tar lång tid innan svar på telefon,i övrigt allt 5 poäng
Tydlig information och pris innan arbetet utfördes. Snabb service. Trevlig personal.
Fick snabb tid och trevligt bemötande
Mycket nöjd. Snabb service. Kunnig personal. som gärna delade med sig av problemens lösning
Alltid snabbt och bra jobb Samt trevligt bemötande ..👍
De är trevliga och kunniga Jag gick från de jätte nöjd
Byte av 2 glödlampor medan jag väntade. Gick snabbt och smidigt.
Mycket bra service och bemötades
Ärliga och duktiga! Ett trevligt och hjälpsamt bemötande.
Har alltid upplevt de som service inriktade och snabba. Därför högsta betyg 😃
Trevlig, kunnig och kompetent personal. Snabba är de också.
Snabbt o vänligt bemött. Klart före utlovad tid och allt fungerade som tänkt
Bra bemötande snabb service tackar för det
Fantastiskt bra bemötande. Snabb service.
Trevligt bemötande. Dem var snabba och ett väldigt bra pris.