Tandläkare Anders Ericson

Tandläkare Anders Ericson

www.karlawagnen.se
  • BadgeTwoYears

Vi på Karlawagnen tandläkarmottagning ser på tandvård som den medicinska disciplin som utvecklats mest under senare år. Förr lade tandläkare mycket fokus och tid på att laga hål, men i och med att människors munhälsa generellt förbättrats har även förebyggande tekniker fått rum att stiga in i rampljuset. Hos oss arbetar tandläkare,...

179 omdömen om Tandläkare Anders Ericson

Sedan starten hos Reco 2014

Barbara T
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Proffsigt och snabbt agerande när jag väl fick komma med min svåra tandvärk.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Barbara. Då känns mitt jobb extra viktigt och meningsfullt!

Victor Ö
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Trygg och kunnig karl! Anders är någon man kan lita på, väldigt duktig tandläkare.

Louise G
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Snäll snabb och duktig,med urtrevlig sköterska.

Elisabeth F

Vänligt och professionellt bemötande

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för det Elisabeth och alltid lika trevligt att träffas på olika fora!

Bodel S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

En av de bästa tandläkare jag arbetat med. Kliniken har focus på hög estetik och kvalitet. Här kan du känna dig trygg. Bodel Sjöholm Tandtekniker Oraldesign

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla Bodel. Det var ju några år sedan nu, men jag kan lova att vi håller nivån på fortsatt hög nivå! Och du är ju en av de mest kunniga tekniker jag arbetat med, så det så!

Leif S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Han tog bort tanden utan att jag märkte det.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Hej Leif, det är så det ska vara, men jag kan lova att den är ute nu!

ULRIKA W
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Trevligt bemötande och kompetent och modernt intryck. Man får alltid kvitto och känner sig inte lurad.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden och befäster att vi jobbar i en förtroendebransch!

Sofia E
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Alltid lika noggrann vid undersökningar. Mycket bra och trevligt bemötande. Min tandläkarskräck har verkligen lugnat sig sedan jag började gå till Anders.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla för de orden, de värmer!

Birgitta L
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

betyg 4 alltid trevlig och med humor mina förväntningar uppfyllde vad jag räknat med

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de positiva orden, alltid trevligt och extra kul när grannar kommer förbi. Vad kan vi göra för att få en 5:a?

Seija R
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Man känner sig alltid väl mottagen och välkommen. Man får behandling i överenskommen tid. Anders har behandlat mig över 30 år och vet alltid hur han tar hand om mina bekymmer.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla för de fina orden. Det är härligt att få behandla en patient i så många år som jag fått ta hand om dig!

Peter M
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Professionell, trevlig, skapar en avspänd känsla hos patienten, vilket är viktigt i en tandläkarstol. Ställer inte frågor när men sitter med käften full av skrot, utan väntar till efteråt. Känner mig väl omhändertagen.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Roligt svar! Tack för de vänliga orden från dig som också är en mycket professionell person!

Louise G
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Jättebra bemötande. Anders är otroligt duktig o kompetent tandläkare, förklarar på ett sätt som man begriper. Känns tryggt att ha honom som tandläkare

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack själv Lollo för de orden för alla patienter du rekommenderat till oss!

Christina L
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Jag blir alltid mycket bra bemött. Nu senast var jag på årlig kontroll och allt var OK. Förra året bytte jag ut två gamla plomber. Jag uppskattade verkligen att jag fick bra bedövning och slapp smärta.

Jim E

Anders Ericson är en bra tandläkare , med proffsig tandsköterska

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga och uppskattande orden. Jag hälsar till Assia som mycket riktigt är väldigt proffsig.

Tomas B
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Strålande trevlig och kunnig! Rekommenderas varmt

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack, det var verkligen roligt med så uppskattande ord. Roligt att få hjälpa dig.

Lizbet S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Trevligt bemötande och jag är nöjd med tandvården jag har fått Har varit patient i över 30 år och allt är bra med tänderna

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Lizbeth! Alltid lika trevligt när du kommer och det är något speciellt med patienter som gått så länge som du!

Susanna E
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Anders Ericson är kunnig, snabb, proffsig, man känner sig trygg som patient & vet att han gör sitt yttersta för att hjälpa sina patienter med deras olika viktiga behov av ev åtgärder. Han är också snäll och har humor sådana talanger är viktiga när msn går igenom större arbeten med sina tänder

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Hej Susanna! Det känns som ett verkligt privilegium att få ta hand om hela din trevliga familj. Och att få göra lite tandvård men, inte minst, ha intressanta samtal!

Hans M
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Proffsig och kompetent. Ställer upp väldigt fort om man drabbas av något akut.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för det fina omdömet. Och alltid trevligt att träffa dig här!

Pepe B
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Mycket bra och trevligt bemötande av Anders och tandsköterska. Har gått hos Anders I många år, och alltid lika nöjd. Rekommenderas varmt.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Bäste Pepe! Tack för de vänliga orden och alltid lika trevligt att träffas för lite tandvård och mycket snack!

Thomas L
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för uppskattningen! Trevligt att få ta hand om dig.

Lennart G
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Anders löser mina tandproblem och föreslår lämpliga åtgärder Mina förväntningar på en tandläkare är att han identifierar och löser mina tandproblem Den bästa upplevelsen med ett besök är när besöket är avklarat

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Det är alltid trevligt att få träffas och lösa dina problem när dom dyker upp. De flesta tycker det är skönt när besöket är över, jag tar det inte personligt!

Per N
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Bra och proffsigt och noll hål!

Cecilia L
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Har gått till Anders sedan 1990 när han gjorde fasader till mina framtänder. Fasaderna är fortfarande jätte fina! Anders är bästa tandläkaren ever.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla du för de orden! Känns så kul att få ta hand om dig och din man och ett stort förtroende att förvalta.

Thomas L

Bra på alla sätt, har varit patient i 35 år

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Härligt! Tänk att vi fått åldras tillsammans! Tack för de fina orden!

Ulla E
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Som vanligt, dvs superproffsig på alla sätt!

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Ulla för de fina orden + förtroendet att ta hand om dig och din make i alla år!

Johan C
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Mycket skicklig och kompetent. Trevlig.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden. Roligt att du kom tillbaka och att jag får hjälpa dig!

Marita L

Utmärkt som vanligt! Vänligt bemötande 😀

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Alltid lika trevligt efter alla dessa år!

Dorothy G
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Alltid vänligt och professionellt. Det bästa av de bästa.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla Dorothy! Ja, vi försöker alltid leverera det bästa, så glad att du uppskattar det!

Carina L
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Han hade chansen att prata med mig när jag var där för att ta bort stygnen och jag sa att jag ville avsluta vidare behandling.men valde att lägga över det på sköterskan, det säger en del. Det som hände var att jag utan bedövning han drog ut en visdomstand. 3 gångeg slet han och efter varje gång skrek jag av smärta Han skrek till mig att inte skrika på hans mottagning då det kan sitta andra patienter i väntrummet. Han frågade ingenting? Om det gick bra? Han slängde ifrån sig tången 3 gånger upplevdes som stressad.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Hej Carina, jag är hemskt ledsen att du upplevde behandlingen så. Självklart tar man aldrig bort en tand utan fullgod bedövning. Det fick du, och jag testade flera gånger att det inte gjorde ont. Det är helt ok att känna obehag och olust inför tandläkarbehandling och speciellt tandborttagning. Men att som vuxen skrika högt när andra patienter sitter i väntrummet är inte ok. Jag sade åt dig att inte skrika, annars fortsatte jag inte med ingreppet. Det gjorde du, och tanden kom ut utan problem och vi tog väl hand om dig efteråt. Det går inte att ta bort en visdomstand utan bedövning.

Gunilla A
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Tänderna fungerar. Alltså har jag fått bra vård. Han är trevlig o positiv. Svarar snällt på frågor o förklarar förrståeligt. Han har ombesörjt ett par implantat, sett en ityst inflammation och ordnat en krånglig rotfyllning. Fixat flisor och genomgångar.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Gunilla för de orden. Jag gillar när jag får lösa problem. Och alla blir nöjda!

Kersti H
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Mitt besök hos tandläkare Anders Ericson var mycket bra.

Eva Y
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Avslappnad miljö, annars är inte tandläkarenmottagningen/tandläkaren min favoritplars.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack snälla du för dom orden! Och alltid lite extra trevligt att få hjälpa en granne.

Susanna A
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Anders är en pålitlig och kompetent tandläkare. Rekommenderas!

Börje J
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Personligt mottagande. Känner mig delaktig i behandlingen.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de orden, bra att du känner dig involverad.

Robin K
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Med mitt lite besvärliga tandstatus och den oro som det medför för mig känner jag mig ändå trygg och väldigt väl omhändertagen av Anders med team.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de orden Robin. Det ska bli spännande att få göra dig riktigt fin och frisk i munnen!

Rolf O
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Topp, trevligt och professionellt rakt igenom!

Lena H
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

I över 30 år förblir jag djupt tacksam över att jag haft lyckan att få Anders Ericson som min tandläkare. Under alla dessa år har jag fått den bästa tandvården på ett ytterst professionellt sätt. Jag har dessutom alltid fått intrycket av att Anders legat i framkant i sin användning av material och teknologi.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Får väl säga att lyckan är ömsesidig. Du var en av mina allra första patienter på Stureplan och det är 45 år sedan (!!!). Alltid lika trevligt när du kommer för lite behandling, trevlig samvaro inkl intressanta samtal!

Jan G
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Har från första stund blivit mycket trevligt bemött av Anders med personal. Effektiv planering av behandling,som har omfattat 5 implantat, förutom rutinundersökningar och tandhygienist. Behandlingen har givit mig högsta möjliga förtroende för kompetens och skicklighet, hos Anders med personal.Är med andra ord mycket nöjd med klinikens arbete.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack själv. Så trevligt att få behandla dig och tack för förtroendet!

Anders B
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Anders Eriksson är mycket professionell tandläkare både i i sin yrkesroll och bemötande. Han är den bästa tandläkaren jag haft.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden Anders. Jag blir alltid lika glad när ditt namn står i tidboken, då vet jag att blir kul samtal (och ibland lite tandvård!).

Håkan F
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Poditivt bemötande alltid trevligt att vara där.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden Håkan!

Ingegärd H
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Trots mitt eget obehag av att besöka tandläkare i allmänhet så känner jag ingen oro inför mina besök. Jag har fått information om vad som ska göras, hur lång tid det tar etc så att jag kan förbereda mig. Det finns ett lugn och alla pratar med mig. Vi skämtar även ibland och även jag känner mig bekväm att prata. Anders känns mycket kunnig och erfaren.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden Ingegärd. Du bjuder ju också mycket på dig själv så det är alltid trevligt när du kommer!

Thomas H

bra, hjärtligt, snabbt........................................................

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för det, ibland funkar det med snabba ryck!

Siv E
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Har förtroende för Anders och gått hos honom i många år och hoppas han ska förbli min tandläkare i många år till.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Siv, det känns bra med det förtroendet och att jag fick "ärva" dig från min göreträdare!

Paolo S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Jättenöjd! Kan verkligen rekommendera.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för det Paolo! Och du är också en mycket trevlig patient!

Anita S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Gått hos Anders E i många år, alltid nöjd med behandlingen!

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack Anita för de vänliga orden. Och alltid lika trevligt när du kommer trots att det är lite långt för dig att ta dig hit!

Robert S
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Anders är alltid glad och trevlig.och är en väldigt duktig tandläkare. Jag har alltid högt ställda krav.på honom, krav som jag tycker han alltid uppfyller! Arbeten han gjort vid behov är kronor men också enklare arbeten som att byta gamla lagningar innan de går sönder och skulle bli till större arbeten.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för de vänliga orden och så trevligt att ha fått dig tillbaka som patient!

Gudrun D
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Vänlig och effektiv. Jag har inga klagomål.

Lena A
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Fjärde av fyra visdomständer borttagna. Utan minsta lilla obehag. Alltid trevligt och proffsigt bemötande.

Svar från Tandläkare Anders Ericson

Tack för att jag fick förtroendet att göra det och för de vänliga orden!

Inga-Lill B
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Årlig kontroll upplevdes mycket bra samt plan för tandhygienist en gång om året. Fick en tandhygienist behandling light på köpet av tandsköterskan i samband med kontroll.

Gun H
Skrev om Tandläkare Anders Ericson

Jag har varit Anders patient i över 40 år och har rekommenderat andra till honom som har haft svåra tandproblem. Alla är nöjda!