Totalrent AB

Totalrent AB

totalrent.se
  • BadgeFiveYears
4.4

Välkommen till Totalrent AB! PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER! Vi är ett familjeföretag som har varit i städbranschen sedan 2012. Låt oss ta hand om städningen så kan du göra sånt som du tycker är viktigt. Träna, laga mat, hämta och lämna barnen för att sedan ha tid över. Tjänster: Flyttstädning,...

383 omdömen om Totalrent AB

Sedan starten hos Reco 2021

Ulla V
Skrev om Totalrent AB

Totalt rent säger allt, allt fungerade smärtfritt från början till slut. Rekommenderas. Ulla Jansson

Kerstin S
Skrev om Totalrent AB

Nja, blev förvånad att det bara var en person. Lite för mycket för en på så kort tid. Därav inte helt ok städning.

Svar från Totalrent AB

Hej Ulle! Vad roligt att du är nöjd med städning! När det gäller mindre lägenheter brukar vi oftast skicka bara en person, så att det blir en lagom mängd arbete för en hel arbetsdag. Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Christer L
Skrev om Totalrent AB

Tacksam över den hjälp jag fick av Totalrent AB i samband med min flytt. Lugn, effektivitet och punktlighet är kvaliteter jag kommer att minnas efter kontakten med företaget. Vänliga hälsningar Christer Lyssarides

Svar från Totalrent AB

Hej Christer, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Cristian H

Utmärkt städjobb och noggrant

Svar från Totalrent AB

Hej Cristian,tack för att du tog dig tid och lämnade ett så fint omdöme om oss. Önskar dig en riktigt trevlig dag!😊🚀🚀

Any K
Skrev om Totalrent AB

Man får vad man betalar för. Städningen är okej, men de gör repor på bänkarna.

Svar från Totalrent AB

Hej Any, Tack för ert omdöme, vi uppskattar att ni är nöjda med städningen. Vi vill också nämna att er bänkskiva har många repor och brännmärken från plåtar och stekpannor. När vi gick igenom det tillsammans med er, kunde vi inte se att någon av reporna orsakats av vår städning. Tyvärr kunde vi inte få bort de svarta fläckarna som uppstått av heta kastruller. Om ni vill åtgärda det kan vi rekommendera en snickare. Hör gärna av er via telefon eller mejl om ni vill ha en kontakt. Önskar er en fortsatt trevlig dag!

Dante P
Skrev om Totalrent AB

Jag kommer absolut att boka här igen – vänlig personal, extremt noggranna och mycket professionella!

Svar från Totalrent AB

Hej Dante! Tack för fina ord och din feedback! Önskar dig en en fin dag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stanar D
Skrev om Totalrent AB

Väldigt välstädat! Fick hjälp med att hämta nycklar i förväg och fick alltid snabba svar via mail. Rekommenderas varmt!

Svar från Totalrent AB

Hej Stanar, tack för ditt omdöme och din feedback ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Bo L
Skrev om Totalrent AB

Otroligt slarvig flyttstädning. Hälften av utrymmena i lägenheten missades, andras hälften hade bara gås igenom med en trasa med rengöringsmedel som låg kvar. Fönsterna dopp dåligt gjorda att de hellre kunde ha struntat i det. Vilket inte ha den i lägenheten igen, fick 7% rabatt och en flyttstädning att göra själv. Totalrent=Fuskrent

Svar från Totalrent AB

Ärligt talat är vi mycket ledsna att läsa en sådan kommentar. Vi måste påpeka att det rörde sig om en direkt lägenhetsbyte och att personalen hela tiden var under er stress och flyttades från rum till rum enligt era önskemål. När vi fick er klagan ville vi skicka personal inom 12 timmar efter er städning för att åtgärda eventuella brister. Detta ville ni inte, utan ni ville ha en rabatt på fakturan, vilket vi gav er. Efter mer än tio dagar ber ni oss att städa fönstren, som redan vid städningen var täckta med kartonger,...

Jenny Birgitta L
Skrev om Totalrent AB

Bokade flyttstädning och är supernöjd med allt från bokning till själva utförandet.

Svar från Totalrent AB

Hej Jenny , Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Helena M
Skrev om Totalrent AB

Lyhörda och lätta att få kontakt med. Både kontaktpersonen på kontoret och de som städade hos oss görde ett jobb som är världsklass! Rekommenderar varmt!

Svar från Totalrent AB

Tack Helena för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med vår service!⭐️🌸

Ingrid E
Skrev om Totalrent AB

Undermåligt. Fönstren var inte rena utan ”feta” och det fanns nya fläckar vid ytterdörren som ej var där före städningen. När jag påtalade detta fick jag svaret att ingenting kunde göras åt detta. Jag efterstädade hela lägenheten själv efter denna flyttstädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Ingrid. Tyvärr måste jag säga att det här inte stämmet! Ni har klagat på väggarna ,ni sa att väggarna hade fläckar kvar. Ni nämnde inte något om fönstren, under hela processen ville ni minska fakturan eftersom ni ansåg att väggarna inte var tillräckligt rengjorda. Tyvärr, vid en flyttstädning tar vi bara bort damm från väggarna, inte stora färgfläckar. Om det hade handlat om fönstren, skulle vi omedelbart ha skickat tillbaka personal för att åtgärda dem! Vi är ledsna att ni har ändrat ert uttalande 😔

Rade J
Skrev om Totalrent AB

Otroligt nöjd med städningen.Kan verkligen rekommenderas!

Svar från Totalrent AB

Hej Rade, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Bror R
Skrev om Totalrent AB

Flexibla med tidsbokning o snabba med mejl. Använde mkt starka medel som luktade mkt dock, samt missade ett par grejjer. Överlag stabilt dock.

Svar från Totalrent AB

Hej Bros, tack för ert omdöme. Vi har använt samma rengöringsmedel i 13 år och har inte fått några klagomål förrän nu! Vi ville komma och åtgärda det ni inte var nöjda med, men ni avböjde och krävde rabatt på hela arbetet. Ni har fått en rabatt, trots att vi inte hade möjlighet att se vad ni var missnöjda med. STÄDGARANTI Vår speciella Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Är inte den nya hyresgästen/ägaren nöjd kan de kräva att brister och fel skall åtgärdas. Om ni själva åtgärdar...

Alexander K
Skrev om Totalrent AB

Duktiga och proffsiga vilket ger högsta betyg på flyttstädningen som gjordes!

Totalrent AB gillar detta
Svar från Totalrent AB

Tack Alexander för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med vår service!⭐️

Sebastian S
Skrev om Totalrent AB

Helt ok flyttstäd men slarvigt städat på flera ställen, missade delar av garderob, verkar ha glömt att torka av delar av kakelvägg i kök, sprayat rengöringsmedel utan att torka av så det var alldeles prickigt på delar av vägg, slarvigt torkat av köksfläkt, såg flammigt ut etc. Ugnsplåtar rörda men fortfarande blöta, kladdiga, inte rena. Fönsterputs, dammsugning, våttork av golv bra utan anmärkning. Överlag ok betyg men mycket detaljer som inte var bra därav ingen fullpott.

Svar från Totalrent AB

Vi är verkligen ledsna att ni inte är nöjda. Ni behövde bara ringa oss och säga att ni inte var nöjda, så hade vi genast skickat någon för att åtgärda det ni inte var nöjda med. Ni har garanti på flyttstädning.

Erik A
Skrev om Totalrent AB

Den person som utförde uppdraget var mycket noggrann och gjorde ett utmärkt jobb. Jag fick tidigt besked om en tillkommande kostnad beroende på att golven var Mee svårstädade än väntat, som jag accepterade.

Svar från Totalrent AB

Hej Erik, Tack för att du tog dig tid och lämnade ett så fint omdöme om oss. Önskar dig en riktigt trevlig dag! 🚀

Cecilia T
Skrev om Totalrent AB

Kommunikationen var det som fungerade bra. Ficks snabbt svar på mail. Beställde flyttstädning av lägenhet. De städade slarvigt, fläckar kvar efter städning. Stora, väl synliga fläckar var kvar på hallgolvet. Kaklet i badrummet var inte avtorkat. Sa till om detta och fick till svar att de har moppat golvet och torkat av kaklet. De kom och städade en andra gång. Då var endast fläckarna på hallgolvet var borta. Fortfarande fläckar på kaklet i badrummet. Upptäckte även att kaklet i köket inte heller var avtorkat. Kommer inte att anlita dem igen.

Svar från Totalrent AB

Hej Cecilia, Vi är verkligen ledsna att ni inte är nöjda. När ni kontaktade oss och meddelade att ni inte var nöjda med städningen, skickade vi omedelbart personal för att åtgärda bristerna. Fläckarna på golvet går inte att rengöra. Golvet måste poleras, och det är inget vi gör. Ni beställde en flyttstädning, och efter att ha granskat bilderna från städningen kunde vi konstatera att städningen utfördes med 100 % resultat. Mvh Team Totalrent AB

Lillian P
Skrev om Totalrent AB

Lätt att få kontakt med. Mycket nöjd med flyttstädningen av vårt radhus.

Svar från Totalrent AB

Hej Lilian, Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta är super viktigt för oss. Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Cláudio G
Skrev om Totalrent AB

Super bra! Städaren var vänlig och effektiv

Svar från Totalrent AB

Hej Claudio, Det glädje oss verkligen att höra att du är nöjd ,hoppas vi ser dig igen 🌞. Ha en fortsatt fin dag 🚀 mvh

Agneta N
Skrev om Totalrent AB

Mycket nöjda med städningen. Smidigt och trevlig personal

Svar från Totalrent AB

Hej Agneta, Vi är glad för att vi får hjälpa till att underlätta i din vardag. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme🚀🚀 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Linn S
Skrev om Totalrent AB

Utförde uppdraget utan anmärkning och med trevligt bemötande!

Svar från Totalrent AB

Hej Linn, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Anica I
Skrev om Totalrent AB

Toppen städning! Hade bokat flyttstädning. Noggrann,, proffsig städning. Kom exakt på bokad tid. Kan verkligen rekommendera dem!

Svar från Totalrent AB

Hej Anica , Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Erik B
Skrev om Totalrent AB

Mycket gediget arbete. Det var inte några brister utan grundligt städat.

Svar från Totalrent AB

Hej Erik, Tack för att du tog dig tid att skriva ditt fina omdöme, detta är super viktigt för oss. Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Ove K
Skrev om Totalrent AB

Bra bemötande och väldigt bra städat.

Svar från Totalrent AB

Hej Ove , Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Ulle B
Skrev om Totalrent AB

Jag har haft nöjet att få flyttstädning utförd av Totalrent. Alltid trevligt bemötande och väl utfört arbete. Ulle

Svar från Totalrent AB

Hej Ulle! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Bengt W
Skrev om Totalrent AB

Bra bemötande! Bra utfört arbete! Hyresvärden har godkänt städningen! Tack för hjälpen!

Svar från Totalrent AB

Hej Bengt, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Ronja H
Skrev om Totalrent AB

Lättsamt och smidigt. Behövde inte vara på plats och de ordnade med allt. Super nöjd.

Svar från Totalrent AB

Hej Ronja! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fin dag!

Elsa D
Skrev om Totalrent AB

Kom i tid och städade perfekt , nyckel returnerade i brevinkast så jag behövde ej vara närvarande, allt bra

Svar från Totalrent AB

Hej Elsa, tack för ditt omdöme och din feedback ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Göran Lennart K

Städning av radhus. Blev snyggt och rent. Jag är nöjd

Svar från Totalrent AB

Hej Göran! Vad roligt att höra att du blev nöjd! 🚀🚀 Stort tack för din recension och för det fina betyget och varmt välkommen tillbaka till oss :) Med vänlig hälsning Totalrent AB

Elin O
Skrev om Totalrent AB

Noggrant och väl rengjort! Trevligt bemötande.

Svar från Totalrent AB

Hej Elin, Vi är glad för att vi får hjälpa till att underlätta i din vardag. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme🚀🚀 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Andrea L
Skrev om Totalrent AB

Bra och smidigt, noga flyttstäd

Svar från Totalrent AB

Hej Andrea, Det glädje oss verkligen att höra att du är nöjd ,hoppas vi ser dig igen 🌞. Ha en fortsatt fin dag 🚀 mvh

Petra K

Flyttstädning blev godkänd av hyresvärd, tack för allt. Mvh Petra &Kim

Svar från Totalrent AB

Hej Petra och Kim! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet.🚀🚀

Babak A
Skrev om Totalrent AB

Jag anlitade företaget för en flyttstädning av vår nya bostad. Efter att ha varit borta i fyra timmar kom jag tillbaka och fann fem personer sittandes utanför och röka. När jag bad dem vänta medan jag inspekterade lägenheten, åkte de iväg efter endast några minuter utan att meddela mig. Vid inspektionen upptäckte jag att lägenheten var långt ifrån välstädad. Svart damm fanns kvar på flera ytor, endast två av fyra fönster hade rengjorts, och ytor med höjd 120 cm hade inte blivit avtorkade eller dammade. Jag skickade företaget...

Svar från Totalrent AB

Hej Be, Det var inte du som beställde städningen. Det var andra person som har byt lägenheten med dig, flyttat samtidigt med dig och ville ha städningen samtidigt. När han ringde skickade vi akut inom en timme fler personer för att kunna hjälpa er i så kort varsel. Och JA, såklart JA, stressade du personalen hela tiden. För att lägenheter ligger bredvid varandra släpade du personalen från en till andra lägenheter så att du kan börja flytta in saker. Vi sade i telefon att vi kan inte lova att vi kan utföra båda lägenheter...

Ida M
Skrev om Totalrent AB

Jättebra städat, rent och fint!

Svar från Totalrent AB

Hej Ida! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Tammy L
Skrev om Totalrent AB

Vi har haft regelbunden städning i flera månader nu. Alltid en fröjd att komma hem till ett rent hem. Supernöjd med städningen och kommunikationen.

Svar från Totalrent AB

Hej Tammy , Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Yasmina H
Skrev om Totalrent AB

Vi köpte tjänsten flyttstädning. Städarna kom på utsatt tid och utförde fönsterputsen bra. Dessvärre blev inte golv och andra ytor rena så det fick vi städa själva.

Svar från Totalrent AB

Hej Yasmina, Vi är jätteledsna att du blev inte nöjd med städningen,varför ringde du inte och berättade? Vi är inte mer än maniska som kan missa och därför lämnar vi garanti. STÄDGARANTI Vår speciella Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Är inte den nya hyresgästen/ägaren nöjd kan de kräva att brister och fel skall åtgärdas.

First-Name L
Skrev om Totalrent AB

Bra städat och allt enligt överenskommelse.

Svar från Totalrent AB

Hej First, Tack för ditt omdöme Vad roligt att ni är nöjda med städninge. Vi önskar dig en fin dag 🚀🚀

Jessica R
Skrev om Totalrent AB

Flyttstädningen var inte vad vi hade förväntat oss. När jag skrev om detta till företaget fick jag inte något svar. Hade inte anställt dem igen.

Svar från Totalrent AB

Hej Jessica, vi brukar svara inom 15 minuter.

Maria Helena S
Skrev om Totalrent AB

Ordentligt och rent.. Rekommenderas!

Svar från Totalrent AB

Hej Maria, Vi är alltid glada när våra kunder ger oss fem poäng och är nöjda med både resultatet och servicen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Så vi tackar dig för ditt positiva omdöme och är glada att vi fick hjälpa dig!🚀 Ha en fortsatt fin dag!

Ulf B
Skrev om Totalrent AB

På det hela taget bra bemötande, dock några tidsändringar och lite oklarheter ett par gånger. Vi har hemstädning var 4e vecka.

Svar från Totalrent AB

Hej Ulf! Tack för din feedback ! Din åsikt är viktigt för oss och vi tar till oss er feedback i strävan efter att förbättra våra tjänster för våra kunder. Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Martin A
Skrev om Totalrent AB

De var snabba och gjorde det fint och det luktade gott.

Svar från Totalrent AB

Hej Martin, Tusen tack för din jättefina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och servicen🚀⭐️.

Patrik W
Skrev om Totalrent AB

Fick bra info först via mail, sedan ett väldigt seriöst intryck av personen på plats som städade min lägenhet. Överlag en väldigt bra upplevelse av Totalrent, och jag kommer rekommendera er i framtiden!

Svar från Totalrent AB

Hej Patrik! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma😊 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Helen I
Skrev om Totalrent AB

I stort en bra städning, men man ser att de använt någon rengöringsspray på köksluckor, kyl/frys mm som efterlämnar fula torkmärken. Jag lade ner ett par timmars arbete för att få bort dem.

Svar från Totalrent AB

Hej Helen! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ För sådana ytor använder vi "Rengöringsspray Bistro Stål Blank" under de senaste 12 år. Ni är första kunden som klagar på det, självklart ska vi undersöka vad det handlar om.

Tom M
Skrev om Totalrent AB

När jag kom höll städarna på att packa bilen och sen körde de iväg. Ingen gemensam inspektion och köparen hade senare klagomål som ni fick åtgärda.

Svar från Totalrent AB

Hej Tom! Tack för din feedback ! Takventil var missat av personal, och för det kom de tillbaka för att fixa.

Radivoje
Skrev om Totalrent AB

Otroligt trevligt och förstående bemötande. Vi är verkligen nöjd med min flyttstädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Radivoje Tack för ditt fina omdöme och tack för att vi fick städa hos dig. Härligt att du blev nöjd. Allt gött!⭐️

Nathaniel M
Skrev om Totalrent AB

Bra jobbat under lite svåra omständigheter!

Svar från Totalrent AB

Hej Nathaniel! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Monika H
Skrev om Totalrent AB

Duktiga och noggrann städning.

Svar från Totalrent AB

Hej Monika, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! Jättekul att du är nöjd med vår service! Ha en fin onsdag😊 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Helen Å
Skrev om Totalrent AB

Rent och fint, hörde dock inte av sig med små problem.

Svar från Totalrent AB

Hej Helen! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Eva B
Skrev om Totalrent AB

Smidigt och bra utförande och trevligt bemötande

Svar från Totalrent AB

Hej Eva! Vad roligt att höra att du blev nöjd! 🚀🚀 Stort tack för din recension och för det fina betyget och varmt välkommen tillbaka till oss :) Med vänlig hälsning Totalrent AB

Sara S
Skrev om Totalrent AB

Vi bokade totalrent då de rekommenderades av vår flyttfirma som vi anlitade. Med tanke på namnet på företaget så tänkte vi att vi inte kan bli mer än nöjda. Vi flyttade en timme bort och var så lättade över att få det städat så vi kunde lämna nycklarna tidigare så den nya hyresgästen kunde få flytta in. Det blev inte fallet. Golvet var inte rent, stor rund smutsfläck där min mans sopkärl hade stått, vattenfläckar på stora delar av lägenhetens golv från deras mopp, fotavtryck från deras sandaler som torkat in i det moppade...

Svar från Totalrent AB

Hej Sara, Vi beklagar att vi inte uppfyllde dina förväntningar till slut. Städpersonal är inte mer än människa som kan missa och därför finns garanti. Vi skickade städerskan såklart när du ringde. Alla info gällande flyttstädningen stod i offerten som du borde läsa ordentlig. Ja, vi städar golvbrunn och den är städad. Dusch väggar är också städade men vi riskerar inte att ta bort plastik duschhörnor som kan lätt gå sönder. Gällande plåtar- städerskan missade låg lådan under ugnen och vi ber om ursäkt för det. Hon städade...