Totalrent AB

Totalrent AB

totalrent.se
  • BadgeFourYears
4.5

Välkommen till Totalrent AB! PROFESSIONELL STÄDHJÄLP - FAST PRIS - OFFERT PÅ BARA NÅGRA MINUTER! Vi är ett familjeföretag som har varit i städbranschen sedan 2012. Låt oss ta hand om städningen så kan du göra sånt som du tycker är viktigt. Träna, laga mat, hämta och lämna barnen för att sedan ha tid över. Tjänster: Flyttstädning,...

339 omdömen om Totalrent AB

Sedan starten hos Reco 2021

Radivoje
Skrev om Totalrent AB

Otroligt trevligt och förstående bemötande. Vi är verkligen nöjd med min flyttstädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Radivoje Tack för ditt fina omdöme och tack för att vi fick städa hos dig. Härligt att du blev nöjd. Allt gött!⭐️

Nathaniel M
Skrev om Totalrent AB

Bra jobbat under lite svåra omständigheter!

Svar från Totalrent AB

Hej Nathaniel! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Monika H
Skrev om Totalrent AB

Duktiga och noggrann städning.

Svar från Totalrent AB

Hej Monika, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! Jättekul att du är nöjd med vår service! Ha en fin onsdag😊 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Helen Å
Skrev om Totalrent AB

Rent och fint, hörde dock inte av sig med små problem.

Svar från Totalrent AB

Hej Helen! Vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Eva B
Skrev om Totalrent AB

Smidigt och bra utförande och trevligt bemötande

Svar från Totalrent AB

Hej Eva! Vad roligt att höra att du blev nöjd! 🚀🚀 Stort tack för din recension och för det fina betyget och varmt välkommen tillbaka till oss :) Med vänlig hälsning Totalrent AB

Sara S
Skrev om Totalrent AB

Vi bokade totalrent då de rekommenderades av vår flyttfirma som vi anlitade. Med tanke på namnet på företaget så tänkte vi att vi inte kan bli mer än nöjda. Vi flyttade en timme bort och var så lättade över att få det städat så vi kunde lämna nycklarna tidigare så den nya hyresgästen kunde få flytta in. Det blev inte fallet. Golvet var inte rent, stor rund smutsfläck där min mans sopkärl hade stått, vattenfläckar på stora delar av lägenhetens golv från deras mopp, fotavtryck från deras sandaler som torkat in i det moppade...

Svar från Totalrent AB

Hej Sara, Vi beklagar att vi inte uppfyllde dina förväntningar till slut. Städpersonal är inte mer än människa som kan missa och därför finns garanti. Vi skickade städerskan såklart när du ringde. Alla info gällande flyttstädningen stod i offerten som du borde läsa ordentlig. Ja, vi städar golvbrunn och den är städad. Dusch väggar är också städade men vi riskerar inte att ta bort plastik duschhörnor som kan lätt gå sönder. Gällande plåtar- städerskan missade låg lådan under ugnen och vi ber om ursäkt för det. Hon städade...

Helena S
Skrev om Totalrent AB

Jag beställde flyttstädning och den var ok

Svar från Totalrent AB

Hej Helena, vad roligt att du är nöjd med städning! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Olle E
Skrev om Totalrent AB

Överlag flyttstädade de helt ok, men två lådor i tvättstugan var helsmutsiga och hade några kladdiga rester som var helt orörda av flyttfirman - inte ens försökt städa lådorna.

Svar från Totalrent AB

Hej Olle, vad roligt att du är nöjd med städning. Låter som att flyttfirman glömt lådor i tvättstugan. Vi har garanti på jobbet för att vi är ju inte mer än människor som kan missa ibland :) så det var bara att säga om det var något missat så åtgärdar vi omgående. Trevlig dag! MVH

Birgitta G
Skrev om Totalrent AB

Personalen var mycket tillmötesgående och gjorde ett bra jobb De hjälpte oss med byggstädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Brigitta tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Nabil
Skrev om Totalrent AB

Bra kontakt och svar. Städade utförligt, utöver checklistan, samt återvände när några detaljer missades. Detta uppskattades väl.

Svar från Totalrent AB

Nabil tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Bo F
Skrev om Totalrent AB

I stort sätt OK men några små missar som vi själva åtgärdade sänker betyget något.

Svar från Totalrent AB

Tack Bo tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Fadi S
Skrev om Totalrent AB

Anlitade totalrent för flyttstäd och det genomfördes väldigt bra och effektiv. Kan definitivt rekommendera Totalrent och använda dem själv framöver.

Svar från Totalrent AB

Tack för ditt omdöme Fadi! Vad roligt att ni är nöjda med städningen och oss som bolag⭐️ Jag önskar dig en fin dag!

Jaan O
Skrev om Totalrent AB

Väldigt nöjd med Totalrent. Professionell, trevlig städare. Och resultatet var fantastiskt. Lägenheten har aldrig varit så perfekt rengjord tidigare. Bra pris också. Rekommenderar varmt!

Svar från Totalrent AB

Hej Jaan, Tack för ditt fina omdöme och din feedback! Välkommen åter! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Johan A
Skrev om Totalrent AB

Dem fick rent mina fönster som jag har kämpat med ända sen jag flyttade in. Proffs 😉

Svar från Totalrent AB

Hej Johan! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet.🚀🚀

Andreas A
Skrev om Totalrent AB

Supertrevliga, noggranna och ordentliga! 5 stjärnor!

Svar från Totalrent AB

Tack Andreas för ditt omdöme! Jättekul att du är nöjd med vår service!⭐️🌸

Petar Z
Skrev om Totalrent AB

Bra bemötande och service hela vägen och fantastiskt rent och snyggt blev det också! Rekommenderar varmt!

Svar från Totalrent AB

Hej Petar! Tack för fina ord och din feedback! Önskar dig en en fin dag ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Goran C
Skrev om Totalrent AB

Hej, bra bemötande från första kontakt till slut. Kan varmt rekommendera.👏

Svar från Totalrent AB

Hej Goran, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Helena S
Skrev om Totalrent AB

Städaren kom punktligt. Han var noggrann och på gott humör efter en hel flyttstädning. Skinande rent i varje vrå, Jag är nöjd.

Svar från Totalrent AB

Hej Helena, Vi är alltid glada när våra kunder ger oss fem poäng ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Så vi tackar dig för ditt positiva omdöme och är glada att vi fick hjälpa dig!🚀

Carl Magnus P
Skrev om Totalrent AB

Bland det absolut värsta jag har varit med om. Detta bolag hade blivit anlitat för att köra flyttstädningen på bostadsrätten jag och min sambo hade köpt. Vid tillträdet så var det fett kvar i köksfläkten, låg damm kvar på många av karmarna och även flugor som var avlidna vid fönstrena. Vi reklamerade såklart själv städningen hos säljarna och de skickade tillbaka Totaltrent hem till oss. Då blev det bara ännu värre. Städaren kom med en ryggsäck, en sprayflaska och en trasa och gjorde inte jobbet bättre den gången heller. Håll er borta för allt ni är värda.

Svar från Totalrent AB

Tyvärr vet vi inte vem du är! Vi måste rapportera er till Reco! Om du var vår kund skulle du veta gällande städgaranti: STÄDGARANTI Vår speciella Garanti innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Är inte den nya hyresgästen/ägaren nöjd kan de kräva att brister och fel skall åtgärdas. Om ni själva åtgärdar felet innan Totalrent ab kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Alla har vi olika syn på Renlighet.. därför ser Vi till att rätt person blir nöjd med resultatet!

Joakim L
Skrev om Totalrent AB

Mycket bra service från bokning till uppföljning och faktura. Enkel och smidig kommunikation samt väldigt professionell personal på plats. Inget glömdes bort och allt bra genomfört. // Nöjd kund - Joakim Lobelius 0708200806

Svar från Totalrent AB

Hej Joakim, Vi är alltid glada när våra kunder ger oss fem poäng och är nöjda med både resultatet och servicen⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Så vi tackar dig för ditt positiva omdöme och är glada att vi fick hjälpa dig!🚀 Ha en fortsatt fin dag!

Sanna W
Skrev om Totalrent AB

Fantastiskt duktig städerska. Hon känns väldigt kunnig och är även lätt att kommunicera med. Vi är supernöjda. Det är jätterent och snyggt här hemma nu. Vi har haft en storstädning nu och kommer att fortsätta med vanlig veckostädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Sanna, Tusen tack för din jättefina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och servicen🚀⭐️.

Thomas E
Skrev om Totalrent AB

Totalrents städpersonal lämnade en mycket ordentligt flyttstädad lägenhet, och var bra att kommunicera med inför, under och efter flytt. Med andra ord ett bra genomfört arbete till i mina ögon låg kostnad.

Svar från Totalrent AB

Hej Thomas! Vad roligt att höra att du blev nöjd! Stort tack för din recension och för det fina betyget och varmt välkommen tillbaka till oss😊 Med vänlig hälsning Totalrent AB

Erik A
Skrev om Totalrent AB

Mycket imponerad över hur rent dem fick till det, även på platser jag trodde att dem inte skulle lyckas få till det så bra.

Svar från Totalrent AB

Hej Erik Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet ⭐️ Ha en fin dag!

Nikolina M
Skrev om Totalrent AB

Grym service och trevligt bemötande, rekommenderas

Svar från Totalrent AB

Hej Nikolina, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! Jättekul att du är nöjd med vår service! Ha en fin måndag 😊 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Frida S
Skrev om Totalrent AB

Jag kommer inte anlita denna städservice igen, och rekommenderar ingen annan heller att göra de. Slarvade sig igenom städet och lämnade flertalet dammiga och smutsiga områden, bland annat smuts i lucka i ugnen, smulor kvar i skåp och kylskåp, damm kvar i badrum vid toalett och skåp, duschlist smutsig samt golvbrunn. Även smuts kvar i fönster och i diskmaskin. Tydligt att de inte städat med kvalitet utan skyndat sig igenom. Tyvärr en väldigt dålig upplevelse!

Svar från Totalrent AB

Hej Johanna, du gav oss inte en chans att se vad som missades och inte heller skickade du bilder på det som var missat. Totalrent- "Hej Johanna, Jag förstår, men tyvärr kan vi inte sänka fakturan innan vi ser vad det handlar om. Vi har bjudit dig att återkomma direkt efter och göra er glada men ni ville inte att vi kommer och åtgärda "felet" Vi också måste se och ha möjlighet att åtgärda eventuella brister gällande lag. Gällande garanti och hur det funkar borde du informera kunden också. Alla info stod i offerten....

Duje S

Allt gick så smidigt och fint! Värmt rekommenderas 👏

Svar från Totalrent AB

Hej Duje! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fin dag!

Aleksandra B
Skrev om Totalrent AB

Riktigt bra bemötande,bra och snyggt gjort flyttstädning.

Svar från Totalrent AB

Hej Aleksandra Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet ⭐️ Ha en fin dag!

Jan S
Skrev om Totalrent AB

Smidigt och enkelt att arbeta med dem

Svar från Totalrent AB

Hej Jan, Vad härligt att vi överträffade dina förväntningar, magiskt att läsa. Stort tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Välkommen åter 😊

Rade M
Skrev om Totalrent AB

Blev rent och fint, kan varmt rekommenderas!

Svar från Totalrent AB

Hej Rade, Tack för att du tog dig tid och lämnade ett så fint omdöme om oss. Önskar dig en riktigt trevlig dag!😊

Johanna B
Skrev om Totalrent AB

Katastrofalt dåligt! En ensam städerska skulle utföra hela flyttstädningen, inkl ugn och fönster. Efter att hon gått ser vi att det är dammigt på alla lister, kylen är inte städad alls, lådor i badrum är smutsiga. Toaletten är så dammig att vi kan dra linjer med fingrarna. Fönstrena är dåligt putsade. Dom kommer tillbaka dagem efter och även efter denna gång ser vi smuts och damm på flertal ställen. Dom städar inte väggar t ex som självklart borde ingå i flyttstäd. Efter detta urusla städ kräver dom ändå att vi betalar fullpris....

Svar från Totalrent AB

Hej Johanna, Vi är jätteledsna att du blev inte nöjd på slutet. Vi är inte mer än maniska som kan missa och därför lämnar vi garanti. Vi skickade personal samma dag för att fixa det du var missnöjd med! Men ni ville bara minska fakturan, det var vad det handlade om här. Även om du påstår att vi är billiga, verkar det dyrt för dig. Ha en bra dag. mvh

Marie S
Skrev om Totalrent AB

Städerskan gjorde ett bra jobb. Men vi fick betala extra för balkong samt att avlopp inte ingick så vi behövde själva åtgärda städning inför utflytt. Vi kommer inte använda er igen eller rekommendera er till någon

Svar från Totalrent AB

Hej Marie, Vad synd att det är 2:a pga balkongen som du ville att vi städa också. Det är i alla fall bra att vi gjorde bra städningen! Vi är ledsna att du inte läste offerten vart står alla informationer såsom att inglasad balkongen skulle man beställa separat för att den ingår ej i lägenhetsstorlek. Samt gällande avlopp var du informerad att den ingår ej men att golvbrunn ska såklart städas. Önskar dig en fortsatt fin dag! Mvh

Flora Amanda L

Städningen utförd enligt förväntan

Svar från Totalrent AB

Tack Amanda tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Carina B
Skrev om Totalrent AB

Vi bokade flyttstädning av villa och är mycket nöjda med Totalrent’s genomförande. Totaltent var inför städningen flexibla med upplägg och snabba på återkoppling. Personalen noga och trevlig.

Svar från Totalrent AB

Tack Carina tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Benedicte B
Skrev om Totalrent AB

Tydlig kommunikation, priset stämmer, trevligt bemötande, passar tiden... ingen klagomål från nyinflyttade. Jag rekommenderar totalrent på det varmaste

Svar från Totalrent AB

Tack Benedicte tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fortsatt trevlig dag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Björn K
Skrev om Totalrent AB

Totalrent la ner riktigt många timmar och utförde arbetet med stor noggrannhet.

Svar från Totalrent AB

Tusen tack Björn för toppbetyg! Det är kul att höra att vi uppfyller vårt mål! Välkommen åter! Vi önskar dig fin dag! Med vänlig hälsning

Ivana O
Skrev om Totalrent AB

Enkelt och snabbt att boka tid för flyttstädning, punktligt och nogrannt gjort! Kan rekommendera Totalrent.

Svar från Totalrent AB

Hej Ivana Tack för de fina orden och toppbetyg! Varmt välkommen att återkomma! Med vänlig hälsning Totalrent AB

MARIKA L
Skrev om Totalrent AB

Har anlitat Totalrent 3 ggr tidigare, alltid blivit supernöjd. Men inte denna gång. Juli 2024. Först kom en saftig faktura innan flyttstädningen var utförd. Den var felställd, men det var jag som fick ringa och ta mig tid för att de skulle korrigera, vilket gjordes efter visst palaver. När flyttstäd var klar kollade jag ”på ytan” och godkände, lämnade nycklarna till hyresvärden och reste på semester. Nya hyregästerna flyttade in 2/8 och klagade direkt på städningen. Spisen var grisig, plattor ej rengjorda, spisfläkten...

Svar från Totalrent AB

Hej Marika! Vi är ledsna att du blev missnöjd på slut resultatet. Vi har garanti på jobbet för att vi är ju inte mer än människor som kan missa ibland :) så det var bara att säga om det var något missat så åtgärdar vi missat. Ingen som har sagt att vi kommer inte att fixa, även om nästa hel månad gick ut efter städningen-kontaktperson sade att hon måste kolla när kan vi skicka någon att åtgärda det. Ni ringde under samma dag och sade att ni fixade själva för att det var så litet. Städarna är icke-rökare, så de kunde inte röka i lägenheten.Trevlig dag! MVH

Maurice G

Trevliga , hjälpsamma och noggranna

Svar från Totalrent AB

Hej Maurice! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet. Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fin dag!

Per B

Kanonbra personal, trevlig bemötande till sina kunder! Nöjd kund. Mvh Per

Svar från Totalrent AB

Hej Per, Vi är glad för att vi får hjälpa till att underlätta i din vardag. Stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme🚀🚀 Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Linnea R

Dåligt städat enligt hyresgäst

Svar från Totalrent AB

Hej Linnea, Tycker inte att en stjärna är korrekt betyg. Personal är inte mer än människa som kan missa och därför finns garanti på jobbet. Idag blev vi kontaktad av nya ägaren och vi skickar personalen där om 2 timmar att fixa dam på golvet. Ha en fortsatt trevlig dag.

Anna R

Företaget har rätt namn. Det blev totalrent 👍🏻

Svar från Totalrent AB

Hej Anna, Tack så mycket för ditt omdöme och toppbetyget! 🚀🚀 Jättekul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB😊

Didara M
Skrev om Totalrent AB

Mycket dåligt utförd städning och dåligt bemötande. Beställde flyttstädning. Efter 8 Tim städning har personalen lämnat dam, fläckar, inte hunnit dammsuga, fönstret var smutsiga, fönsterkarmar var inte städade, tvättmaskinen var inte städat mm . Vi har behövt städa efter er för att kunna lämna över till nya ägarna! Jag kommer aldrig rekommendera er till nån annan och är väldigt tveksamt om ni har personal som har utbildning eller kunskap, erfarenhet av att städa. De blandade ihop rengöringssprejer och bråkade med varandra....

Svar från Totalrent AB

Hej Didar, vi städade eran vila 16 timmar, och vi lämnade en garanti för nya som flyttar in. De är nöjda eftersom de inte ringde oss. Uppenbarligen kan du inte vara nöjd efter 16 timmars städning. Lycka till i framtiden. Mvh

Birgitta L
Skrev om Totalrent AB

Ba bemött, men lite svårt med språket med kvinnan som kom, vi pratade genom att hennes mobil översatte till svenska och tvärtom när jag frågade om något, vad vi kan se så är städningen bra gjort

Svar från Totalrent AB

Hej Birgitta! Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fin dag!

Hossam M
Skrev om Totalrent AB

Undvik detta företag. Otrevliga, de försöker höja priset man initialt kommit överens om och klagar på att de måste plocka upp saker från golvet när de gör en flyttstäd. Så man ska på fullaste allvar behöva städa innan de kommer och städar. Jobbet är slarvigt utfört och ”garantin” vägrar de fullfölja.

Svar från Totalrent AB

Hej Hossam, . Ni har beställt flyttstädning och städpersonal har samlat total 12 soppåsar 😵‍💫,Städkvaliteten var bra, det är viktigt för oss. Mvh

Jenny H
Skrev om Totalrent AB

Jag är nöjd helt enkelt, trevligt bemötande väl genomfört arbete 😊

Svar från Totalrent AB

Hej Jenny, Tusen tack för din jättefina recension! Det gläder oss att du är nöjd med både resultatet och servicen🚀⭐️.

Susanna J
Skrev om Totalrent AB

Seröst företag med personal som vet hur man städar ordentligt.

Svar från Totalrent AB

Hej Susanna Tack för ditt fina omdöme och tack för att vi fick städa hos dig. Härligt att du blev nöjd. Allt gött!⭐️

Jakob F
Skrev om Totalrent AB

Klanderfritt bemötande från start till mål. Väl och effektivt utfört arbete. Skinande rent utan anmärkning. Flyttstäd av en 2.a på 60kvm gick som en dans. Bra pris utan dolda påslag. Rekommenderas varmt.

Svar från Totalrent AB

Hej Jakob Tack för ditt omdöme och din feedback, vad roligt att du är så nöjd med arbetet ⭐️ Ha en fin dag!

Anna B
Skrev om Totalrent AB

Slutresultatet av flyttstädningen blev säkert bra men personalen stod som mest och rökte och vi fick betala extra avgift för att städningen skulle ta längre tid än beräknat.

Svar från Totalrent AB

Hej Anna,vad roligt att du är nöjd med städning. Vi var tvungna att göra grovstädning istället för flyttstädning så att vi kunde lämna en garanti på vårt arbete, det var därför vi var tvungna att höja priset. En städerska rökte utomhus när hon hade en paus. Vi bestämmer inte hur de spenderar sina raster. Tack för ditt omdöme! Nästa gång siktar vi på en femma!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ha en fin dag!

Gabriele E
Skrev om Totalrent AB

Hej, Jag blev mycket hövligt bemött av alla , både per telefon och fysiskt. Hjälpen med fönsterputsen av 42 fönster gick mycket effektivt och personerna höll tiden exakt när de kom. Arbetet gjordes mycket bra. Mina förväntningar uppfylldes.

Svar från Totalrent AB

Tack Gabriele för ditt omdöme! Ha en fortsatt trevlig torsdag! Med vänliga hälsningar Team Totalrent AB

Pernilla T
Skrev om Totalrent AB

Kvaliteten av flyttstädning väldigt dålig och slarvigt. Inga golv lister torkade, garderober ej städade. Golven dränkta av vatten efter våttorkning. Jag kommer inte att anlita Totalrent igen.

Svar från Totalrent AB

Hej Pernila, Tråkigt att du upplevde att städningen var bristfällig. Vi har en garanti för städning och vi var redo att komma tillbaka direkt när ni ringde, men du sa att du redan har städat själv. Ändå fick ni rabatt på fakturan men uppenbarligen kan du inte vara nöjd 😞. Mvh