Underbart bemötande och grymt resultat på bilen. Självklart återkommande kund när man får detta. Rekommenderas verkligen.
MrCAP Eskilstuna
Välkommen till MrCAP Eskilstuna! På Fagottvägen 1B i Eskilstuna hittar du MrCAP Eskilstuna. Vi tar hand om och vårdar din bil så att den håller längre och även behåller sitt värde. Vi behandlar din bil utvändigt såväl som invändigt. Tjänster: All typ av rekond och rengöring av din bil. Biltvätt, bilglas, reparera bucklor...
95 omdömen om MrCAP Eskilstuna
Sedan starten hos Reco 2021
Hej Magnus Tusen tack för de fina omdömet och du är välkommen tillbaks //// Jehad MrCAP Eskilstuna
Trevlig personal och resultatet blev superbra
Min bil blev blank och fin. Mycket trevligt bemötande och mycket kunskap från ägaren. Kommer absolut lämna in den för vidare behandling.
Bra bemötande, färdigt i tid. Bra bemötande, färdigt i tid.Bra bemötande, färdigt i tid.
Tack för din recension Owe och för förtroendet att ta hand om din "nya" bil.
Positivt och kunnigt bemötande. Fixade snabbt de små bulorna på min bil. Kan rekommendera dem.
Stort tack Ingela för ditt omdöme. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig. Med vänlig hälsning, Teamet på MrCAP Eskilstuna
Fantastiskt bra bemötande, både professionellt och trevligt. Jag beställde en Master Treatment med Formula Q. Bilen blev ännu bättre än förväntat både invändigt och ffa utvändigt - trots höga förväntningar och krav. Har redan rekommenderat andra som är måna om sina bilar att åka till MrCap Eskilstuna :-)
Stort tack för din recension och rekommendation, det glädjer oss. Nu har du snyggast Tesla i Södermanland :) Varmt välkommen åter Leif!
Mkt välarbetat och samtidigt trevlig personal
Stort tack för erat omdöme, ett nöje att ta hand om era bilar! Ni får 5/5 också :)
Bra bemötande. Överträffar alltid förväntningarna. Fick fri lånebil fast jag missat att meddela att jag behövde en, plockade ur bilen och packade allt i påsar för att jag skulle sälja bilen så jag slapp göra det själv detta utan kostnad! Superb service! 👌 Invändig tvätt.
Tack snälla för ditt omdöme, kul att du är nöjd. Service för oss är absolut a & o. Välkommen åter :)
Trevligt bemötande och ett bra resultat på mina bilar
Stort tack Dick för förtroendet av dina bilar, välkommen åter :)
Proffsigt snabbt och utan krångel Fick tillbaka en fin bil
Tack härliga Magnus för ditt omdöme.
Alltid trevliga och bra resultat!
Tack, det värmer att höra Stefan.
bra bemött, lita dåligt rengjorda fäljar,samt inte rengjort i bensinlocket.
Tack för din feedback, beklagar missen utav tanklocket, vi kompenserar dig nästa gång. Ha en fortsatt trevlig dag.
Proffsiga på alla sätt, har haft bil inne hos dem flera gånger. Rekommenderas verkligen 10/10 Jehad blir man bara glad av att se, så trevlig och kunnig. Har kunden i fokus med mycket bra bemötande.
Tack för ditt värmande omdömde, det glädjer oss. Välkommen åter.
Bra bemötande, jag är jättenöjd bilen vart jättesnygg
Stort tack benny för ditt omdömde & förtroende, välkommen åter.
Personalen är väldigt trevliga på MrCap i Eskilstuna
Tack för dina fina ord Manuel och att du är nöjd med oss är viktigast
Toppen bemötande ni är bäst i Eskilstuna
Stort tack härliga Lasse för dina fina ord om oss & att vi får ta hand om din pärla.
Trevligt bemötande och fint jobb
Tack för din recension, ett noggrant fint jobb tillsammans med hög servicekunskap är något vi värderar som högst.
Ett företag jag kommer återvända till. Har lämnat flertalet bilar och är alltid nöjd. Jehad som sköter kundkontakt samt rekord är alltid glad och positiv. Han får 5/5 möjliga
Tack snälla för de fina orden, vi hela teamet på mrcap eskilstuna arbetar dagligen med att hålla absolut högsta klass på det vi arbetar med och vi är tacksamma för att ha er som kunder hos oss, återigen TACK!!
Kundvänliga och ett proffsig utfört arbete. Kan starkt rekommendera grabbarna på MrCAP i Eskilstuna
Stort tack Peter för ditt omdöme, det glädjer oss att höra. Välkommen åter!
Bra bemötande och fräsch bil efter jobbet var utfört.
Stort tack för din recension, ett nöje att få ta hand om din mustang mach-e
Bra bemötande och utmärkt arbete
Stort tack Pekka för din recension.
Mycket proffsigt och super kunniga inom alla typer av behandlingar!
Stort tack för ditt omdömde.
Bra bemötande och mycket väl utfört arbete
Stort Tack och tack för ditt förtroende
Snabb service, trevligt bemötande och ett bra slutresultat.
Stort tack för eran recension & tack för visat förtroende.
Väldigt bra och positivt bemötande. Kunnig personal och bra tips om hur jag skall sköta bilen. Även om jag bara hade lämnat in bilen för en vanlig ut- och invändig tvätt
Tack för dina ord! Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och ett fläckfritt resultat oavsett vald behandling.
Bra bemötande och service och mina förväntningar motsvarades. Kan rekommenderas!
Kul Urban att du är nöjd, då är vi nöjda! Varmt välkommen tillbaka!
Jehad har ett klockrent bemötande och är proffsig . Perfekt utförd behandling
Stort tack Trimab för dina värmande ord. Det var ett sant nöje att få ha din brutala ''gokart'' här.
Tack för ditt omdöme.
Utmärkt utfört arbete samt bemötande!
Stort tack Annikka för dina ord, alltid ett sant nöje att få göra din fina audi glänsande :)
Mycket trevlig personal. Bilen vart så fin som ny tack ..
Tack så mycket Leif för ditt betyg, det värmer. Du är så välkommen tillbaks med din fina bil.
Utmärkt! Mycket nöjd i alla avseenden.
Stort tack för dina fina ord Lars-gunnar! Nöjda kunder är något vi alltid strävar efter på alla plan. Återigen stort tack!
Bra, bra, bra, bra, bra, bra, bra
Tack för din recension Therese. Välkommen åter.
Är man mån om sin bil och inte bara vill känna sig nöjd, utan man vill hämta ut sin bil med ett leende på läpparna och fråga sig själv om det verkligen var samma bil man lämnande in. Då ska man vända sig hit. Otroligt duktig och trevlig personal som gör allt för att få det bästa resultatet. 10 av 10!
Stort tack Tobbe & co på rekarne motor för era fina ord, kul att ni är nöjda. Vi vet definitivt vart vi ska vända oss om vi ska köpa bil :)
Bra och trevlig personal De blev som jag önskade.
Tack för dina ord Stig. Alltid ett sant nöje att ta hand om din fina bil. Välkommen!
Snabb och välgjord tvätt av husbil
Tack snälla för ditt fina omdöme
Lika bra och trevligt bemötande av kunden som av bilen. Rekommenderas.
Tack så mycket Teresa De värmer
Proffsigt bemötande. Snabb service.
Tack snälla för ditt omdöme
Snabbt och effektivt Dock lite lång process vid betalning
De viktiga du var nöjd med utförande av jobbet Benny sen kommer vi faktiskt under året att byta ut hela vårt bet system och datorer som vi vet är lite SEEEEGA
Otroligt trevligt bemötande både från första samtalet i mobil då bokning skedde tills att träffa dom på plats.
Tack så mycket Fredrik vi tycker de är jätte viktigt ta hand om våra kunder och att ni får en fin trevlig upplevelse hos oss
Vänligt, hjälpsamt och ett utmärkt resultat.
Tack Maud Vi sträva hela tiden kunna hjälpa med allt på bästa möjliga sätt och att ni känner er bekväma och nöjda hos oss
Kundvänligheten och utfört arbete är av högsta klass!
Tack Lars gläder oss att höra
En gedigen kunskap och vilja till att få till det bästa resultatet och upplevelsen av din egna bil, fast i ett skick bättre än nytt! Kanon service!
De är såna som er och med era värmande ord som ger oss de lilla extra energi energi att älska vårt jobb ännu mer än vad vi gör Tusen tack Oskar
Ett mycket bra mottagande och bra information vad olika jobb på min bil skulle kosta från MrCap. De levde upp till hur fin bilen kom att bli. Jag kan rekommendera MrCap alla dagar i veckan.
Tcck Leif Värmer höra din rekommendation till oss tack än en gång
Rekommenderas, förstklassig service
Tack snälla Mårten
Hej Bra engagemang hos personalen. Höga förväntningar, som infriades ! Hel service !
Härligt Vi strävar efter Kvalite service och givetvis gör er nöjda Stort tack till Advokatfirman Bergsten AB För ni väljer oss
Jätte trevlig personal tog verkligen tid att förklara alla produkter. Jag vart supernöjd med resultatet Lackskydd + tona rutorna Med vänlig hälsning, Jari
Hej Jari bilen din super snygg med helheten Så rolig att du blev nöjd
Bästa service, flexibilitet och resultat.
Vi gör allt för att vara så flexibla som möjlig spec när vi vet att ni inte kan vara utan bil när som helst och hur som helst då ställer vi upp för varann varmt välkommen åter Mårten och Moretec
Väldigt trevligt bemötande och dom gjorde ett väldigt bra jobb :) skulle absolut gå tillbaka/rekommendera
Tack Tobias du är alltid så välkommen
Alltid lika trevlig personal och superbra tvättad bil 😁
Tusen tack Björn alltid trevligt när du kommer in
Jag hade inga förväntningar alls när jag kom till MrCAP. Fick en mycket detaljerad beskrivning om hur allt går till. Man kan säga att han sålde in konceptet till både mig och min kollega på studs. Hämtade bilen dagen efter och blev så nöjd med resultatet. Jag vill varmt rekommendera MrCAP. Tack!
Tack Sandra för oss är de jätte viktigt att ge klar bild vad som kommer hända och hur resultatet blir så de inte blir några överaskning på nåt negativt sätt tack för dina fina ord