Dem ritade och byggde vårt hus , vi är super nöjda! Walter
Über Nordic AB
Vi är din pålitliga partner för alla typer av reparationer i och kring ditt hus.Vårt företag består av erfarna specialister, bland annat snickare, takläggare, rörmokare och elektriker. Så om du renoverar, bygger om eller bygger ut din fastighet eller ditt hus, slå oss en signal!
12 omdömen om Über Nordic AB
Vänligt och kunnigt bemötande. Kom med förslag på smarta lösningar, och saker vi inte tänkt på. Väldigt noggrant utfört arbete.
VARNING! Detta företag har lämnat ut falska dokument, både från Säker vatten och BKR (Bygg Keramik Rådet). Tycker du det är viktigt att använda en behörig hantverkarfirma så är min rekommendation att anlita någon annan. .
Vi är väldigt nöjda. Professionellt genomfört jobb. Utmärkt information från början, med en bra dialog så att vi visste vad vi skulle få och de vad vi ville ha, och ända tills allt var klart. Alla löften hölls, de som byggde kom när det var sagt och var trevliga och professionella. Projektledaren höll kontinuerlig kontakt med oss under hela projektet. Rent och snyggt på byggplatsen, både under tiden och när allt var klart. Vi kan verkligen rekommendera Über Nordic.
Vi har anlitat Enskedebyggarna AB vid två ganska omfattande renoveringar av vårt femtiotalshus. De har innefattat bl.a. att flytta en bärand
Mycket nöjd med arbetet där allt gick som planerat. Byggarna är lyhörda, tillgängliga och trevliga att ha att göra med. Kan verkligen rekommendera dem! De var riktiga proffs och var så trevliga.
Duktiga byggare! Jag är själv händig och har därför extra höga krav. Blir sällan nöjd när någon annan gör jobbet men det blev jag den här gången. Köket och badrummen blev precis som jag ville.
Über Nordic har renoverat vårt kök och vår gästtoalett. Vi är supernöjda! Mycket noggranna, kvalitetsmedvetna och pålitliga. Dök alltid upp i tid och det var aldrig något tjafs. Rekommenderas.
Pålitliga byggare som lyssnar på hur man vill ha det! Jobbar hellre med kvalitet än tid så de fem gånger vi har använt dem har det tagit ca tre dagar längre än beräknat och det har det varit värt! Den senaste gången totalrenoverade de vårt 177 kvm hus med bravur. Rekommenderar starkt företaget!
Använde mig av Jonas för ett bygge av ett 60-tals kök. Han producerade och lackade samtliga delar i sin verkstad för att sedan installera de
Det fungerade bra, prisvärt.
Topprenoverade min lägenhet med gott resultat och till ett bra pris.
Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
Dem gjorde ett fint arbete hos oss.
Hej Jag har alltid blivit bra bemött och de har utfört arbetet på ett bra sätt. Jag har använt företaget till flera uppdrag och har varit nöjd varje gång.
I år var andra gången jag använde JCS, då jag tyckte att dom gjorde ett mycket bra jobb förra gången. Förra året gjorde dom en total städnin
Jag har anlitat Über Nordic AB för en totalrenovering av min lägenhet. Dem är extremt noggranna och måna om att leverera hög kvalitet till rätt pris. Har anlitat dem nu för att bygga mitt fritidshus i Roslagen. Alla mina vänner och bekanta som jag har rekommenderat Über till har också varit nöjda. Kan ge Ole och hans team mina bästa rekommendationer.