Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

DM TAK AB

Bra

DM TAK är ett företag som levererar hög kvalitet och professionellt utförda takarbeten, vår vision är att sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra takentreprenörer att göra likadant. Vi utför fackmannamässigt arbete och erbjuder 15 års garanti på takomläggningar. Alla projekt dokumenteras löpande under arbetets gång,...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Vänliga, professionella och tydliga

Herman L

DM TAK

Snabb och bra hjälp att lägga nedrasad takpanna tillrätta

Leif F

Bra service. Kan varm rekommdera DM TAK

Hermon B

VillaTakspecialisten

Mycket professionellt företag både inför, under och efter omläggningen av taket.

VillaTakspecialisten

Vi anlitade VillaTakspecialisten för omläggning av betongtegeltak och utbyte av takfönster. På det hela taget är jag mycket nöjd. Detaljerad och tydlig offert. Lösningsorienterad arbetsledning. Välorganiserat och snabbt utförande. Proffsigt med noggrann efterkontroll och dokumentation.

Kontor

3 Kontor tillgängliga hos Reco

4.6

Kompetens Plåtslageri

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.