Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype

DM TAK AB

Bra

DM TAK är ett företag som levererar hög kvalitet och professionellt utförda takarbeten, vår vision är att sätta en ny förbättrad standard som inspirerar andra takentreprenörer att göra likadant. Vi utför fackmannamässigt arbete och erbjuder 15 års garanti på takomläggningar. Alla projekt dokumenteras löpande under arbetets gång,...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

VillaTakspecialisten

Takprojektet var föredömligt skött från offert, ställningsbyggande, takomläggning till avetablering. Vi uppskattade hur bra det fungerade med regelbunden information från entreprenören under arbetets gång och hur snabbt de återkom information och med prisuppgifter om vi ville komplettera vår beställning. Kan starkt rekommendera detta företag. //Familj i Mälarhöjden 2025

VillaTakspecialisten

Jag kan verkligen rekommendera VillaTakspecialisten! Professionellt bemötande och arbete från dag ett till slutresultatet. Vi la om taket på vår 100-åriga villa med lertegel. Även ny takavvattning och plåtarbeten runt skorsten och kupa. Hade en tidigare offert sedan pandemiåren, då vi valde att skjuta på takbytet. Rasmus uppdaterade offerten på nolltid och arbete kunde påbörjas omgående. Stor eloge till både Rasmus och Kenny. Taklaget under ledning av Gaga arbetade snabbt och noggrant, både på helger och kvällar efter mörkrets inbrott. De var verkligen toppen! Så även plåtslagaren Jazchi, som är en kille som verkligen "älskar plåt" och som gjorde ett utmärkt jobb. Inte billigast, men klart bäst! / Jonny 2025-02-25

VillaTakspecialisten

Anlitade VillaTakspecialisten för byte av tak och vindskivor på ett hus som är lite special. Där VillaTak såg lösningar medan andra firmor fokuserade på utmaningarna. Kanonbra bemötande och smidig process! Kändes pålitligt och tryggt på alla sätt.

VillaTakspecialisten

Villatakspecialisten utförde takarbetet mycket professionellt och fackmannamässigt. De höll oss hela tiden informerade om arbetet och färdigställde arbetet i tid och till avtalad kostnad.

VillaTakspecialisten

Bra bemötande och fullständig leverans enligt ök samt mycket proffsig personal.

Kontor

3 Kontor tillgängliga hos Reco

DM TAK

4.6

Kompetens Plåtslageri

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.