Reco logotype För företag

Vad söker du?

Reco logotype
Michael L
Sålde en bostadsrätt med hjälp av Nikola Markulic, en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga Verifierat företag

En väldigt tillmötesgående bra mäklare som har fått en hel del utmaningar ifrån mig men har alltid bemöt feedbacken väl och anpassat sig till mina behov. Trots tuffare marknad och pressat läge så har han löst försäljning av bostaden till ett rättvis marknadspris. Kan verkligen rekommendera Nikola som har alltid varit tillgänglig och mottaglig för feedback och anpassat sig till mina behov.

Spånga - Bromsten
Svar från Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Stort tack för de superfina orden Michael! Jag är glad att jag levde upp till förväntningarna och att vi rodde affären i hamn, trots ambivalent marknadsläge. Jag är alltid ute efter att lära mig mer och eftersom varje klient kräver olika saker så måste man vara mottaglig för feedback, det är det som får en att utvecklas och växa som mäklare. Stort tack för förtroendet och stort tack för en utmaning ;) Mvh Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Tipsa en vän om Nikola Markulic